Pokvarila mi se kobaja?

zarad foruma reskira da bi bio interesantan!
Meni se jednom dogodilo da sam se najeo ćufti, cijelu noć sam umirao na WC-u.
Meso izgledalo i imalo sasvim OK miris, ali mi je jedna žena objasnila da je svinja najvjerojatnije bila bolesna, dobila antibiotike, ali kada su vidjeli da od nje ipak nema ništa, na brzinu je zaklali.
Ispada da sam se najeo antibiotika koji su u svinjinom tijelu ostali neizbačeni.

Meso izgledalo i imalo sasvim OK miris, ali mi je jedna žena objasnila da je svinja najvjerojatnije bila bolesna, dobila antibiotike, ali kada su vidjeli da od nje ipak nema ništa, na brzinu je zaklali.
Ispada da sam se najeo antibiotika koji su u svinjinom tijelu ostali neizbačeni.
Možda i nije od antibiotika, možda su se razvile bakterije koje ti nisi osetio a i nekad ne smrdi meso kad se razviju bakterije zato što ga bitange isperu konzervansom recimo vinobranom i onda samelju u mleveno meso

mačke ne vare dobro svinjetinu

Sad kupuje neku još skuplju (bolju) od ove sa još nekim funkcijama, što se mene tiče bacanje novca. Nego ovu što mi daje reče mi da može i da kuva, kao ekspres lonac. Jel to, to?
nema tu drugih funkcija..sve je to marketinski trik..
uglavnom se razlikuju po kvalitetu materijala, snazi.i velicini i od toga zavisi cena.

ne..ovo ne moze da kuva... to je nesto drugo..mozda onaj rukin robot? @RužnaKoLopov

200.gif

Back