Lily žena kojoj se smiju

Napisala si da se APSOLUTNO saglašavaš sa tim da je pripremanje hrane pakao.

Meni se bar tako učinilo.

Ne da je pripremanje hrane pakao, pa ne banalizujte rečeno baš toliko, već da je život koji se svodi na pripremanje hrane pakao, jer jeste

A najčešće hranu i spremanje na vrh prioriteta postavljaju oni koji ne spremaju tu hranu već je samo jedu. Lako je biti na strani primaoca tuđeg rada

I pritom, kad stalno nešto obilaziš oko hrane, nagojiš se očas posla. Svi koji se preterano bakću hranom, imaju višak kg

Ne samo da je opresivno po dušu i um, već je i nezdravo po telo.

Bravo! Ja sam bila frapirana u bolnici pred carski, ove iz sobe kukaju : jao, sta ce ovaj moj jadan da jede, ko će da mu ispala košulju, ima da me dočeka nered. Rekoh auuu, brate, da li je realno da ljudi od 30+ godina cekaju zena da im skuva , ispegla, spremi gaće. Uzas
Osoba koja ne želi da bude samostalna može da se proglasi i osobom sa posebnim potrebama.
( Vređajući osobe sa posebnim potrebama koje jesu to silom prilika)

Bravo! Ja sam bila frapirana u bolnici pred carski, ove iz sobe kukaju : jao, sta ce ovaj moj jadan da jede, ko će da mu ispala košulju, ima da me dočeka nered.

Ovo je pretužno, bukvalno umre nešto u meni kad čujem to

Ne kaže se bez razloga da je odabir muža jedna od najvažnijih odluka koje ćeš doneti u životu

Birajte pažljivo, dame i gospođe

Ne da je pripremanje hrane pakao, pa ne banalizujte rečeno baš toliko, već da je život koji se svodi na pripremanje hrane pakao, jer jeste

A najčešće hranu i spremanje na vrh prioriteta postavljaju oni koji ne spremaju tu hranu već je samo jedu. Lako je biti na strani primaoca tuđeg rada

I pritom, kad stalno nešto obilaziš oko hrane, nagojiš se očas posla. Svi koji se preterano bakću hranom, imaju višak kg

Ne samo da je opresivno po dušu i um, već je i nezdravo po telo.
Tebi nisam hteo da repliciram budući da vidim ostrašćenost sa tvoje strane, a ja sam nešto oslabio sa ostrašćenošću ovih dana.

Jeste.
U pravu si.
Život jeste bio puno teži ranije.
Ljudi su sami proizvodili svoju hranu.
Muzli krave. Čuvali ovce preli vunu,prijali čarape.
Od jutra do mraka na njivama.
Pa ipak pevali su dok okopavaju kukuruz.
Dok kose i plaste seno.
Ne bi se to ipak tako lako smelo nazivati paklom.

Ova simpatična žena je pronašla sebi zanimaciju da se bavi Tik Tok snimanjem.
Neke druge izaberu OF ili neki drugi vid online poslovanja

Back