- Poruka
- 43.893
Bacis ljudima glupost neku i posvadjaju se treba net spaliti
Nije trebalo doći do ovog ali je došlo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bacis ljudima glupost neku i posvadjaju se treba net spaliti
Proziva se iluzornost.Kad Almazan kičnsnima videe u šumi pored potoka onda niko ne proziva.
Ljudi treba da se opuste i uživaju u lepom sadržaju.
Ne da se iščuđavaju do juče normalnim stvarima.
Ja sam namerno poznavao svoje, a bome sam i učestvovao u poslovima i mobama.Slučajno sam poznavala baku od svog oca i vrlo dobro znam kakav je to život.
I ja sam. Bila sam ironična.Ja sam namerno poznavao svoje, a bome sam i učestvovao u poslovima i mobama.
Život nazivati paklom je stvarno degute.
Ova žena samo snima kako se to nekada radilo.
Ničim ne proziva one koji kupuju kečap umesto da kuvaju paradajz
Čime te je ova ljupka dama ugrozila?Proziva se iluzornost.
Pravila sam i ja par puta domaći sir, nije nuklearna fizika.
Ali ako krenem domaći sir, hleb , pa bašta ispred zgrade i kombajn ..

Da li se sir pravi od mleka?I ja sam. Bila sam ironična.
Da li je to baš zaista tako?
Život je do skora bio sveden na pronalaženje hrane.Život sveden na spremanje hrane
Još jednom te podsećam da ne menjaš moje reči
Nije mene ugrozila nego sebe. Ja i ne jedem burek.Čime te je ova ljupka dama ugrozila?
Nije nigde prozivala žene koje kupuju kore umesto da tegle.
Ima i zamrznut burek da se kupi pa pun internet snimaka kako se tegli testo oko stola
Nije mene ugrozila nego sebe. Ja i ne jedem burek.
Meni je ovo baš lijepo, da imam vremena pravila bih svoj sir i kajmak.Pratim na tiktoku jednu ženu majku koja postavlja videa iz kuhinje
Žena dakle sve priprema sama siri, pravi sama puter, melje žitarice i peče hleb i najzad melje i kakao i pravi cokoladice
Pravi sama tjesteninu dakle rezance AMA bas sve
Ima pratioca koji se dive a ima i pogrdnih komentara koji komentarišu “dve nedelje posle konačno je ručak gotov”
meni je ovo realno prelepo
Mišljenje ?
Neće me niko ubediti kako je ok i laganini u verov. sedmom mesecu trudnoće toliko stajati za šporetom.Nije ni sebe.
Sebe bi ugrozila da snima za OF.
Ovako zanimljivim sadržajima privlači pažnju i preglede na Tik Tok platformi.
Unosno je verovatno i jedno i drugo, ali eto meni se čini da ima razlike
Rizikuješ da te feministkinje kamenuju.Meni je ovo baš lijepo, da imam vremena pravila bih svoj sir i kajmak.
Život je do skora bio sveden na pronalaženje hrane.
Ja bih iz nostalgije kupio ponovo krave.Meni je ovo baš lijepo, da imam vremena pravila bih svoj sir i kajmak.
Spada u pružanje atraktivnih video internet sadržaja.Neće me niko ubediti kako je ok i laganini u verov. sedmom mesecu trudnoće toliko stajati za šporetom.
Niko ovde nije napisao da nije užitak spremiti za drage ljude .
Kad malo bolje razmislim , kada se plasira model ili obrazac koji je neizvodljiv u realnosti - spada u obmanu
Kakve veze pucanje po školama ima sa tim da zna da skuv rucak? Koja glupost pa pre će mamin sin da zapuca, kao što smo videliI da se puca po školama, da obuče pancir
Ja sam namerno poznavao svoje, a bome sam i učestvovao u poslovima i mobama.
Ova žena samo snima kako se to nekada radilo.
Ničim ne proziva one koji kupuju kečap umesto da kuvaju paradajz
Ko kaže da je nepošteno.Da, upravo. Zbog čega bismo onda nastavljali da živimo po tome kad više ne moramo? Šta je tačno pošteno i ispravno u tome živeti kao nekad, a nepošteno i neispravno živeti kao sad
Upravo je ljuč u tom mlevenju začina u avanu i tada začin ima najjaču aromu.Ok kuvanje(lepo to izgleda) ali ručno da melje ili da mrvi u avanu. Mislim da je to preterivanje. Kad stiže da se brine o deci ili da nešto drugo po kući da uradi? Obriše prašinu?
I još svi umiveni i lepo obučeni. Mda.
Ne razumem kad čovek sebi bespotrebno otežava život.
Ko kaže da ne nepošteno.
Odeš u pekaru, kupiš lepinju.
Niko te neće zbog toga smatrati nepoštenom.
Do roditelja jePoučan video snimke
Danas djeca nisu u stanju da nabroje sve voćke iako sliku vide isto se važi za povrće
Samo je lepo za gledanje. Što sam i na početku napisala.I meni je lepo kad vidim ovu ženu koja objavljuje cijeli proces do završnog produkta
Zamislimo obrnuto.Jeste, i platim tu lepinju najviše 50 dinara. A zamisli da sam je pravila od nule, makar sat vremena bi otišlo, računajući sve, plus utrošak struje
Ne samo da je pravljenje svega domaćeg nasilje nad dušom, već i nad sopstvenim vremenom i budžetom
Ja bih rekla da vi nemate pametnija posla i životnih ambicija kad vam padne na pamet da kupujete krave iz nostalgičnih razloga
Pa bolje kupi avion
To ti je stvarnost u srbiji treba decu da obučavate kako da iskaču kroz prozor i da legnu kada neki đak puca ili baca bombe.Ma, da čovek je bas bolestan , poredi učenje sina da složi svoje carape u fioku sa pucanjem u skoli. Zaista bolesno posle svega što se desilo prošle godine