Lily žena kojoj se smiju

Nije mene ugrozila nego sebe. Ja i ne jedem burek.

Nije ni sebe.
Sebe bi ugrozila da snima za OF.
Ovako zanimljivim sadržajima privlači pažnju i preglede na Tik Tok platformi.
Unosno je verovatno i jedno i drugo, ali eto meni se čini da ima razlike.

Pametno ti je to za burek, turcizam.
Bolje je smotati pitu.
Ili ko se plaši pakla , ima zamrznutih da se kupi.

Pratim na tiktoku jednu ženu majku koja postavlja videa iz kuhinje

Žena dakle sve priprema sama siri, pravi sama puter, melje žitarice i peče hleb i najzad melje i kakao i pravi cokoladice

Pravi sama tjesteninu dakle rezance AMA bas sve

Ima pratioca koji se dive a ima i pogrdnih komentara koji komentarišu “dve nedelje posle konačno je ručak gotov”

meni je ovo realno prelepo

Mišljenje ?

Meni je ovo baš lijepo, da imam vremena pravila bih svoj sir i kajmak.

Nije ni sebe.
Sebe bi ugrozila da snima za OF.
Ovako zanimljivim sadržajima privlači pažnju i preglede na Tik Tok platformi.
Unosno je verovatno i jedno i drugo, ali eto meni se čini da ima razlike
Neće me niko ubediti kako je ok i laganini u verov. sedmom mesecu trudnoće toliko stajati za šporetom.
Niko ovde nije napisao da nije užitak spremiti za drage ljude .
Kad malo bolje razmislim , kada se plasira model ili obrazac koji je neizvodljiv u realnosti - spada u obmanu

Ok kuvanje(lepo to izgleda) ali ručno da melje ili da mrvi u avanu. Mislim da je to preterivanje. Kad stiže da se brine o deci ili da nešto drugo po kući da uradi? Obriše prašinu?
I još svi umiveni i lepo obučeni. Mda.
Ne razumem kad čovek sebi bespotrebno otežava život.

Meni je ovo baš lijepo, da imam vremena pravila bih svoj sir i kajmak.
Ja bih iz nostalgije kupio ponovo krave.
Al se ne isplati.
Neće me niko ubediti kako je ok i laganini u verov. sedmom mesecu trudnoće toliko stajati za šporetom.
Niko ovde nije napisao da nije užitak spremiti za drage ljude .
Kad malo bolje razmislim , kada se plasira model ili obrazac koji je neizvodljiv u realnosti - spada u obmanu
Spada u pružanje atraktivnih video internet sadržaja.

Ja sam namerno poznavao svoje, a bome sam i učestvovao u poslovima i mobama.

Život nazivati paklom je stvarno degute.

Ova žena samo snima kako se to nekada radilo.
Ničim ne proziva one koji kupuju kečap umesto da kuvaju paradajz

Poučan video snimke

Danas djeca nisu u stanju da nabroje sve voćke iako sliku vide isto se važi za povrće

Ja mislim da je to dramaticno

Ja sam kao dijete i tinejdžerka u hercegovini bila ukljucena u čuvanju janca zato uveče kad su ovce u toru i kad se pomuzu uteramo i janjce

Mlijeko sam nosila kući i predala strini koja ispred kolibe varila mlijeko i razlijevala u drvene škipove

Sutra dan se skidao kajmak solio i u drvenu kačicu slagao

Gledala sam kako siri i maslac muti

I meni je lepo kad vidim ovu ženu koja objavljuje cijeli proces do završnog produkta

Ova tema je medjutim otišla u podjelu gubljenje vremena pa do restorana pa pacenica pa muž mora kuhati

I dalje tvrdim u moru idiotizma na tiktoku, insta i fejsu ovo je osvjezavajuce jer te jednostavno nekako uzemlji, barem mene

Da, upravo. Zbog čega bismo onda nastavljali da živimo po tome kad više ne moramo? Šta je tačno pošteno i ispravno u tome živeti kao nekad, a nepošteno i neispravno živeti kao sad
Ko kaže da je nepošteno.
Odeš u pekaru, kupiš lepinju.
Niko te neće zbog toga smatrati nepoštenom.

Možda nas život dovede u situaciju da nam zatreba znanje o pripremi hrane na tradicionalan način.

Lično voleo da postoje snimci kako se kolje i redi živina za nedeljsku supu.

Još će ova temilica da me natera da postanem tiktoker.

Ok kuvanje(lepo to izgleda) ali ručno da melje ili da mrvi u avanu. Mislim da je to preterivanje. Kad stiže da se brine o deci ili da nešto drugo po kući da uradi? Obriše prašinu?
I još svi umiveni i lepo obučeni. Mda.
Ne razumem kad čovek sebi bespotrebno otežava život.
Upravo je ljuč u tom mlevenju začina u avanu i tada začin ima najjaču aromu.

Ko kaže da ne nepošteno.
Odeš u pekaru, kupiš lepinju.
Niko te neće zbog toga smatrati nepoštenom.

Jeste, i platim tu lepinju najviše 50 dinara. A zamisli da sam je pravila od nule, makar sat vremena bi otišlo, računajući sve, plus utrošak struje

Ne samo da je pravljenje svega domaćeg nasilje nad dušom, već i nad sopstvenim vremenom i budžetom

Ja bih rekla da vi nemate pametnija posla i životnih ambicija kad vam padne na pamet da kupujete krave iz nostalgičnih razloga
Pa bolje kupi avion

Poučan video snimke

Danas djeca nisu u stanju da nabroje sve voćke iako sliku vide isto se važi za povrće
Do roditelja je
I meni je lepo kad vidim ovu ženu koja objavljuje cijeli proces do završnog produkta
Samo je lepo za gledanje. Što sam i na početku napisala.
Osim bravo i čvrstog obećanja kako bismo voleli da i mi sami - realno je da od toga nema ništa.
Čekam demant Ruki , s priče na delo.

Jeste, i platim tu lepinju najviše 50 dinara. A zamisli da sam je pravila od nule, makar sat vremena bi otišlo, računajući sve, plus utrošak struje

Ne samo da je pravljenje svega domaćeg nasilje nad dušom, već i nad sopstvenim vremenom i budžetom

Ja bih rekla da vi nemate pametnija posla i životnih ambicija kad vam padne na pamet da kupujete krave iz nostalgičnih razloga
Pa bolje kupi avion
Zamislimo obrnuto.
Da gladuješ pored džaka brašna.
Da lupaš glavom o naćve i gorke suze liješ što nisi ogledala neki tutorijal o pripremi testa.

Back