Лика и Личани

Pogledajte prilog 361669

attachment.php

Како би ово могло да се увећа? :)

Nema. To su dokazi srbiziranih pravoslavnih Vlaha, Srba zapadno od Drine nema a kamoli od Vrbasa

Je li, a ko -srbizira- te pravoslavne Vla'e, Rvati, muslimani???
A zašto jadan ne bio, zašto i -srbiziraše-, što i' ne rvatiziraše, muslimanisaše, .....baš bi volio da te čujem????
Što te malo glavom svojom da misliš, ne uči odža, već moram ja???

Poslednja izmena:
Je li, a ko -srbizira- te pravoslavne Vla'e, Rvati, muslimani???
A zašto jadan ne bio, zašto i -srbiziraše-, što i' ne rvatiziraše, muslimanisaše, .....baš bi volio da te čujem????
Što te malo glavom svojom da misliš, ne uči odža, već moram ja???

srbiziraju srbi, ali Lika i Licani su tako jasno opisani i dokumentovani, da je steta i rijeci trositi na raspravu

Evo ti ovdje za pocetak malo, ali historija se uci citavog zivota, ne mogu ti ja davati online kurseve, na netu ces najvise naci mitomanije

Па рецимо да на ових 30-ак страна има довољно доказа за оног ког не мрзи да прочита.

Dakle cak ni etnicki mjesovit prostor nego bas samo srpski?

Croatian-Slavonian Military Frontier (Total 675,817)[21]

396,843 (58.72%) Roman Catholics
272,755 (40.36%) Eastern Orthodox
5,486 (0.81%) Greek Catholics
733 (0.11%) others

Dakle cak ni etnicki mjesovit prostor nego bas samo srpski?

Croatian-Slavonian Military Frontier (Total 675,817)[21]

396,843 (58.72%) Roman Catholics
272,755 (40.36%) Eastern Orthodox
5,486 (0.81%) Greek Catholics
733 (0.11%) others

Lika je imala srpsku i pravoslavnu većinu...

- - - - - - - - - -

srbiziraju srbi, ali Lika i Licani su tako jasno opisani i dokumentovani, da je steta i rijeci trositi na raspravu

Evo ti ovdje za pocetak malo, ali historija se uci citavog zivota, ne mogu ti ja davati online kurseve, na netu ces najvise naci mitomanije

A ovaj forum nije mitomanski?

Lika je imala srpsku i pravoslavnu većinu...

- - - - - - - - - -

A ovaj forum nije mitomanski?

Srbizirala ih SPC jer citav pojam nacije Srba se temelji na SPC i podanistva njoj, Nijemac je i katolik i ateista i ortodoks i musliman a Srbin je samo pravoslavni, dok se ostali fizicki istrebljuju jer ne sluze SPC-u.

Forum nije mitomanski, samo je skup raznih dokumenata, knjiga i spisa, ne prijepisa i kopije od kopije...

Srbizirala ih SPC jer citav pojam nacije Srba se temelji na SPC i podanistva njoj, Nijemac je i katolik i ateista i ortodoks i musliman a Srbin je samo pravoslavni, dok se ostali fizicki istrebljuju jer ne sluze SPC-u.

Forum nije mitomanski, samo je skup raznih dokumenata, knjiga i spisa, ne prijepisa i kopije od kopije...

A kako ih je srbizirala SPC kad nije bilo Srba? Znaš li šta znači kad se neko srbizuje?! Da primi srpski jezik i kulturu... od koga su ti Vlasi primili srpski jezik, srpske epske pjesme, gusle, kosovski mit, narodnu nošnju itd. ???

Nema. To su dokazi srbiziranih pravoslavnih Vlaha, Srba zapadno od Drine nema a kamoli od Vrbasa
Evo ti ovdje za pocetak malo, ali historija se uci citavog zivota, ne mogu ti ja davati online kurseve, na netu ces najvise naci mitomanije[/URL]

Ovo je provokator!

Bilo bi bolje da prekopas po tavanu svoga djeda i potrazis nekakve slike. Kada nadjes uokvirenu sliku sa svecom, prepoznaces jer ima oreol oko glave, da znas da ti je to Krsna slava. To ti je slava tvojih predaka, eto tako ces najbolje i svoju proslost szanati.
I raspitaj se kod starih ljudi, svojih predaka po selima, zasto se okupljaju 07.01. svake godine ili neki drugi dan u godini - pogledaj onda u pravoslavni kalendar i vidjeces da je to crveno slovo. Pogledaj i kada su vaseri po gradovima koji su iskljucivo muslimanski - i oni padaju na crveno slovo.

Prouci svoju proslost pa onda nas nazivaj kako hoces - tako isto mozes i sebe nazvati :cool:

Back