Софија
Legenda
- Poruka
- 54.719
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како би ово могло да се увећа?![]()

Ако је скен лош тј. у премалој резолуцији, немогуће је увећати имиџ. једино да се то све прекуца, ако је могуће читати.
Имаш ли дио за Славонију?
Имаш ли дио за Славонију?
Па рецимо да на ових 30-ак страна има довољно доказа за оног ког не мрзи да прочита.Na osnovu cega se dokazuje srpstvo tog dijela Hrvatske?
Nema. To su dokazi srbiziranih pravoslavnih Vlaha, Srba zapadno od Drine nema a kamoli od Vrbasa
Je li, a ko -srbizira- te pravoslavne Vla'e, Rvati, muslimani???
A zašto jadan ne bio, zašto i -srbiziraše-, što i' ne rvatiziraše, muslimanisaše, .....baš bi volio da te čujem????
Što te malo glavom svojom da misliš, ne uči odža, već moram ja???
Nema. To su dokazi srbiziranih pravoslavnih Vlaha, Srba zapadno od Drine nema a kamoli od Vrbasa

Па рецимо да на ових 30-ак страна има довољно доказа за оног ког не мрзи да прочита.
Dakle cak ni etnicki mjesovit prostor nego bas samo srpski?
Croatian-Slavonian Military Frontier (Total 675,817)[21]
396,843 (58.72%) Roman Catholics
272,755 (40.36%) Eastern Orthodox
5,486 (0.81%) Greek Catholics
733 (0.11%) others
srbiziraju srbi, ali Lika i Licani su tako jasno opisani i dokumentovani, da je steta i rijeci trositi na raspravu
Evo ti ovdje za pocetak malo, ali historija se uci citavog zivota, ne mogu ti ja davati online kurseve, na netu ces najvise naci mitomanije
Lika je imala srpsku i pravoslavnu većinu...
- - - - - - - - - -
A ovaj forum nije mitomanski?
Srbizirala ih SPC jer citav pojam nacije Srba se temelji na SPC i podanistva njoj, Nijemac je i katolik i ateista i ortodoks i musliman a Srbin je samo pravoslavni, dok se ostali fizicki istrebljuju jer ne sluze SPC-u.
Forum nije mitomanski, samo je skup raznih dokumenata, knjiga i spisa, ne prijepisa i kopije od kopije...
Evo ti ovdje za pocetak malo, ali historija se uci citavog zivota, ne mogu ti ja davati online kurseve, na netu ces najvise naci mitomanije[/URL]