mario80
Stara legenda
- Poruka
- 79.729
Upravo aktuelna ponuda. Da vidite koliko vas vučić i lidl KRADU!Из које године је понуда за овај маслац? Тренутно нема 250гр маслаца испод 3 и по евра.
82% mm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo aktuelna ponuda. Da vidite koliko vas vučić i lidl KRADU!Из које године је понуда за овај маслац? Тренутно нема 250гр маслаца испод 3 и по евра.
Mario trgovacki putnik u Lidl mora da pazariMed 4,2 evra kilo
Pogledajte prilog 1346149
Pogledajte prilog 1346150
Pogledajte prilog 1346152
Nutela 900 grama 5,7 evradavim se koliko je dobro narokana kakaom a ne ko naša palmino ulje samo pliva jbt.
Lidl niska cena visok kvalitetMora da je sa cvetnih polja Černobilja...
U kojem delu Grčke letuješ?Lidl niska cena visok kvalitet![]()
zar ne rece da je u atini?U kojem delu Grčke letuješ?
Kakva je voda, može li se plivati?
Verovatno sam propustila.zar ne rece da je u atini?
Atina, voda ladna mada se ovi moji ukrajinci i rusi kupaju ko blesavi ne izlaze iz vode. Ja ću možda ovih dana da se brčnem za sada sam zadovoljan sunčanjem nogu i jedenjem po restoranimaU kojem delu Grčke letuješ?
Kakva je voda, može li se plivati?
Ode srpska prosečna plata očas posla u lidlu se istopi časkomMario trgovacki putnik u Lidl mora da pazari![]()
Још је Лидл у Немачкој нешто јевтинији него у Грчкој. Мада, неки алати и техничке ствари су понекад јевтинији код нас него у Грчкој. Ја сам пре месец дана купио мини фрижидер од 30 литара за 59 евра (може на 12 и 220 волти), код нас је био много скупљи. Иначе, Лидл је само за одређену техничку робу која уме да буде солидна. Храна је ђубре. Купујем је на пијаци, у Масутису или Фемили маркету.Upravo aktuelna ponuda. Da vidite koliko vas vučić i lidl KRADU!
Pogledajte prilog 1346127
82% mm
Pogledajte prilog 1346128
Pogledajte prilog 1346130
naravno da je rekao "ne znam" kad si ga pitao na srpskomAli su grci isti prevaranti ko mi, med i maslinovo ulje nema šanse da kupim "domaće"pitam trgovca ribom jel bila smrznuta jel može na gril a on paaa ne znam
Ја сваке године средином априла отварам сезону.Jesi luuud meni se mooda smrzla pre 15 dana kada sam došao hahaha uveče vunene papuče
Mi kupujemo na ulici kada je ona pijaca u atini dokupljujem povrće i voće u in marketu iza ćoška. Ogromna kesetina origana evro ipo a miriše ko lud. Origano kod nas pola je neki korov unutraParadajz 1-1,5 evra kilo miriše ko duša avokado 250 din kg itd džabe a zdrava hrana nije iz plastenika!
Ovo umesto sendviča.
A pa nisam ja prosečan sns čoban bez zuba i mozga mora da si me pobrkao sa nekim svojimnaravno da je rekao "ne znam" kad si ga pitao na srpskom![]()
a na kom si ga jeziku pitao majke ti?A pa nisam ja prosečan sns čoban bez zuba i mozga mora da si me pobrkao sa nekim svojim![]()