Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je dobro kod Lidla a sta treba izbegavati i koliko je Lidl jeftiniji,
u odnosu da druge velike firme,koje se kao i Lidl bave prodajom hrane i kucnih potreba.
mogu da zamislim smao koliko ce da trajeБио је недавно и неки алат на акцији, неко ми спомену да је то пазарио и да је добро прошао.
Dobri su im alati i vrlo trajni, a imaš garanciju gde bezrazložno u roku od dve godine možeš da vratiš proizvod i da ti vrate pare.mogu da zamislim smao koliko ce da traje
tako sam ja kupila neke srafcigene negde kao jako povoljno
u odnosu na isti komplet na drugom mestu duplo jeftiniji
kad sam prvi sraf zavila shvatila sam da je toliko i nekvalitnija legura od koje su napravljeni i da nisu pouzdan alat uopste
to je isto kao ono sto ti cige nude na semaforima
Sve. ovo +sladoled..ne idem cesto u Lidl ali mi je Lidl sasvim prihvatljiv jer je jeftiniji u odnosu na sve ostale supermarkete.sem mlevenog mesa koje ne kupujem ono sto sam kupovala, curetina, piletina , svinjsko meso , sveza riba ,bilo je ok..povrce im je uvek sveze i raznovrsno i jeftinije u odnosu na pijacu ..jaja koje imaju u svim klasama su jeftinija u odnosu na druge i sredstva ua higijenu su jeftinija
to je psihologija trgovine ..da ima korpi ne bi napunila kolicaJedina zamerka što nema korpi. Često hoću nešto na brzinu da kupim, kada uzmem kolica napunim ih do vrha. Zaista ne mogu da odolim. Inače volim da kupujem od kada znam za sebe .Džaba mi napravljeni spisak. Izazovi su čudo![]()
Zašto ih je sramota?Ne znam zasto,ali neke je sramota da priznaju da kupuju u Lidl radnjama.Od Ideje su mnogo bolji
Jedina radnja koja bez pitanja vraca novac uz racunusla sma jednom kad sam bila u hr na letovanju i vise nikad
svratili smo po paket vode i usput sam kupila neke atlet letnje majice upakovane po 2
jedan paket sam poklonila sestri, jedan sam zadrzala
oba paketa su imala majice sa rupama na razlicitom mestu, a nigde nije pisalo da je roba sa felerom
kod nas nisam i necu
Sramota ih,jer su Foliranti.Zašto ih je sramota?
Lidlov kvalitet pamuka je odličan!
Veš, čarape, sportska oprema, sve je super.
Prošle godine sam kupila končanu crnu mini haljinicu za plažu. Slučajno sam je našla u odeljku popusta. Mislim da sam je platila oko 600 din. Mada sam imala i one šarene , lepršave haljinice, na moru sam nosila samo tu iz Lidla.
Asortiman, cena i kavalitet, odlični su za moje potrebe.