Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Из које године је понуда за овај маслац? Тренутно нема 250гр маслаца испод 3 и по евра.
Upravo aktuelna ponuda. Da vidite koliko vas vučić i lidl KRADU!

IMG_20230522_134308.jpg

82% mm
IMG_20230522_134325.jpg

IMG_20230522_134407.jpg

Upravo aktuelna ponuda. Da vidite koliko vas vučić i lidl KRADU!

Pogledajte prilog 1346127

82% mm
Pogledajte prilog 1346128
Pogledajte prilog 1346130
Још је Лидл у Немачкој нешто јевтинији него у Грчкој. Мада, неки алати и техничке ствари су понекад јевтинији код нас него у Грчкој. Ја сам пре месец дана купио мини фрижидер од 30 литара за 59 евра (може на 12 и 220 волти), код нас је био много скупљи. Иначе, Лидл је само за одређену техничку робу која уме да буде солидна. Храна је ђубре. Купујем је на пијаци, у Масутису или Фемили маркету.
Ја сам још пре месец дана отворио сезону купања...:lol:

Jesi luuud meni se mooda smrzla pre 15 dana kada sam došao hahaha uveče vunene papuče :lol:

Mi kupujemo na ulici kada je ona pijaca u atini dokupljujem povrće i voće u in marketu iza ćoška. Ogromna kesetina origana evro ipo a miriše ko lud. Origano kod nas pola je neki korov unutra :lol: Paradajz 1-1,5 evra kilo miriše ko duša avokado 250 din kg itd džabe a zdrava hrana nije iz plastenika!

Jesi luuud meni se mooda smrzla pre 15 dana kada sam došao hahaha uveče vunene papuče :lol:

Mi kupujemo na ulici kada je ona pijaca u atini dokupljujem povrće i voće u in marketu iza ćoška. Ogromna kesetina origana evro ipo a miriše ko lud. Origano kod nas pola je neki korov unutra :lol: Paradajz 1-1,5 evra kilo miriše ko duša avokado 250 din kg itd džabe a zdrava hrana nije iz plastenika!
Ја сваке године средином априла отварам сезону.
Пијаца је закон..

Ja na engleskom i grčkom čitam hieroglife na keca :lol: šalim se bio sa nekim rusima znaju i grčki dovoljno da se sporazumemo.

Čim sam pitao jel iz friza za gril odmah je pitao odakle sam jer turisti baš i ne znaju da se smrznuta otopljena riba raspada na roštilju. Prosto i jednostavno svi prodaju svežu odmrznutu ribu :lol:

Ne znam kada si bio ali znaju sporazumemo se lako nije probl. Nekada su u solunu svi trgovci pričali srpski.

Ima dosta albanaca sa kosova koji žive i rade u atini. Tačno znam ko je po očima i jako su korektni.

Back