Lidl

zato kao svaki normalan paradajz turista treba u grcku ici kolima i sve mozes da preneses :deda:

ja svake godine donesem 10 teglica merende jer je obozavam :D

Ma može bre nego je debela tek otvorila punkt i navalila na mene jer sam kao apolon. Svašta sam ja vukao u ručnom prtljagu godinama nisam od juče. Nije mi dozvolila ni pakovanje od 0,3 pa prijavljuje tamo da imam i laptop. Glupača dabogda oćelavila od onog skenera :mrgreen:

zato kao svaki normalan paradajz turista treba u grcku ici kolima i sve mozes da preneses :deda:

ja svake godine donesem 10 teglica merende jer je obozavam :D
Ne mogu jer mi se više isplati avionom jer vučem duvan 240 grama što me tamo košta 60 evra a ovde neka sića par evra.

Drugo atina je daleko izađe me autom 350 evra tamo vamo.

a koliko izadje avionaska karta do atine?
100 evra povratna ima tačno termini koji su slabiji, bude avion poluprazan pa spavamo :lol:

IMG_20230531_184852.jpg

Imaju super sendviče @ves.bole bi poludeo za njima, bolji od vučićevog :lol:

Nisu za jelo iz gore navedenih razloga. Ono što valja odmah poberu stanari tačno znaju koja je na dobrom mestu. Kupovne su jadne nikakve isto usahle ali slađe nego street varijanta.

Pogledajte prilog 1352231
jel ti procitas kada pises ovakve nebuloze..kakvi stanari..oni znaju za razliku od tebe da se te ukrasne pomorandze ne jedu..

Деинсталирала сам Лидлову апликацију, доста ми је тих идиотских купона за ствари које ме не занимају. А и ретко идем тамо сад.
Vero ima najgoru app. Ja sam skoro iskoristio kupon Lidla kad su davali cokolade za 1 dinar 3 x 100 g. To je bio prvi put do sledeće čokolade. 😂

Vero je skup zavrće uši skuplja hrana nego u grčkoj barem 5 puta. Lidl je skuplji duplo od lidla u grčkoj ako ne i troduplo.

Poručio sam dva kilograma meda iz gr lidlaod po 4,3 evra livadski da mi se donese :mrgreen:

Ako počnem da švercujem avionom med i puter izađe me gratis avionska karta atina bg :)

Back