Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Valjda znaš da ni lak za kosu ne možeš u avion a kamoli teglu meda i maslinovo uljeSad sam se vratio pa ću da poharam lidl u beogradu i stavim cene ovde da se smejemoružna grkinja mi ukrade med i maslinovo ulje koje sam pokušao da prošvercujem avionom
![]()
Ne mogu jer mi se više isplati avionom jer vučem duvan 240 grama što me tamo košta 60 evra a ovde neka sića par evra.zato kao svaki normalan paradajz turista treba u grcku ici kolima i sve mozes da preneses
ja svake godine donesem 10 teglica merende jer je obozavam![]()
110 evrića povratna, u paradajz klasi.a koliko izadje avionaska karta do atine?
daj mi link, sad si me zainteresovao.100 evra povratna ima tačno termini koji su slabiji, bude avion poluprazan pa spavamo
Pogledajte prilog 1351688
Imaju super sendviče @ves.bole bi poludeo za njima, bolji od vučićevog![]()
te pomorande i mandarine su ukrasne biljke i nisu za jelo..Pomorandže i mandarine na ulicama atine. Ili nemaju vode pa su šuplje unutra ili su kisele usled nedostatka sunca. (Zgrade zaklanjaju)
Ovo što vidite na fotki je sazrelo još u decembru prošle godine
Pogledajte prilog 1351729
Da tek vidiš maxi aplikacijuДеинсталирала сам Лидлову апликацију, доста ми је тих идиотских купона за ствари које ме не занимају. А и ретко идем тамо сад.
Nisu za jelo iz gore navedenih razloga. Ono što valja odmah poberu stanari tačno znaju koja je na dobrom mestu. Kupovne su jadne nikakve isto usahle ali slađe nego street varijanta.te pomorande i mandarine su ukrasne biljke i nisu za jelo..
jel ti procitas kada pises ovakve nebuloze..kakvi stanari..oni znaju za razliku od tebe da se te ukrasne pomorandze ne jedu..Nisu za jelo iz gore navedenih razloga. Ono što valja odmah poberu stanari tačno znaju koja je na dobrom mestu. Kupovne su jadne nikakve isto usahle ali slađe nego street varijanta.
Pogledajte prilog 1352231
Vero ima najgoru app. Ja sam skoro iskoristio kupon Lidla kad su davali cokolade za 1 dinar 3 x 100 g. To je bio prvi put do sledeće čokolade.Деинсталирала сам Лидлову апликацију, доста ми је тих идиотских купона за ствари које ме не занимају. А и ретко идем тамо сад.
Не знам, ретко идем тамо (Веро) јер ми ни један више није близу.Vero ima najgoru app. Ja sam skoro iskoristio kupon Lidla kad su davali cokolade za 1 dinar 3 x 100 g. To je bio prvi put do sledeće čokolade.![]()