Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mario, čitaš li ovo?grasak i boranija iz lidla treba sto godina da se skuva. frikom, normalno....
To mleko bez čepa je prastaro za mene. Da li to toliko teško staviti čep u 21. veku? Mozemo i da se vratimo na mleko u kese.Evo Mario mleko bez cepa 79,99 u Lidlu danas.
https://www.lidl.rs/p/dugotrajno-mleko/p22559020?pageId=10021923&tabCode=Next_Sales_Week
A u subotu.
Kome trebaju merdevine, ovo je vise nego povoljno.
3999 za merdevine do 150 kg i sa delom za alat i flasice kao sto koriste majstori za ciscenje klima.
Ko nije u toku, sve merdevine na nasem trzistu dolazile su iz Poljske, ali su se pravile u Ukrajini.
Onda kad je poceo rat nije ih bilo dugo. Sada su se ponovo pojavile na trzistu, prave se u Poljskoj, ali je cena duplo veca nego sto je bila pre godinu dana.
Tako da obicne alu merdevine do 115 kg su 5-6-7-8 hiljada po radnjama i gvozdjarama.
https://www.lidl.rs/p/aluminijumske-merdevine/p34502804?pageId=10021950&tabCode=Next_Sales_Week
Neki smo i seljaci prastaro orijentisani pa i kod tog mleka sa čepom, odsečemo drugi ćošak jer nas nervira kako klokoće dok se sipa. Isto tako i onaj majonez od 300 gr što ima čep, ja odsečem sa druge strane kao običnu kesicu.To mleko bez čepa je prastaro za mene. Da li to toliko teško staviti čep u 21. veku? Mozemo i da se vratimo na mleko u kese.
Taj sto je izmislio te cepove se sad prevrce u grobuNeki smo i seljaci prastaro orijentisani pa i kod tog mleka sa čepom, odsečemo drugi ćošak jer nas nervira kako klokoće dok se sipa. Isto tako i onaj majonez od 300 gr što ima čep, ja odsečem sa druge strane kao običnu kesicu.
....ili u paramaTaj sto je izmislio te cepove se sad prevrce u grobu
Mleko u kesama se prodaje i dalje. Imas u Amanu. I kupuju ljudi.To mleko bez čepa je prastaro za mene. Da li to toliko teško staviti čep u 21. veku? Mozemo i da se vratimo na mleko u kese.
Kratkotrajno mleko se i danas pakuje u kese. Pančevačka mlekara ga ima, recimo.To mleko bez čepa je prastaro za mene. Da li to toliko teško staviti čep u 21. veku? Mozemo i da se vratimo na mleko u kese.
Al nikako da odustanes od te grozne prodavnice.Prokleto meso iz lidla prepuno vode, raspalio sam ugalj, stavio meso i čim sam okrenuo ispade litar vode i ugasi mi ugalj
Pogledajte prilog 1345234
Lidl naplaćuje 3-5 dinara više za taj čep pa izvoli. Meni lično ne treba ali znam mnoge koji su postali nobles juče počupali praziluk iz bulje.To mleko bez čepa je prastaro za mene. Da li to toliko teško staviti čep u 21. veku? Mozemo i da se vratimo na mleko u kese.
Mleko u kesama se prodaje i dalje. Imas u Amanu. I kupuju ljudi.
Prave ga ove manje poznate mlekare. A Aman je pun tih proizvoda koji nisu mainsteam.
Imaju ga i pod njihovom robnom markom Bravo.
Znam da Aman ima. Veoma retko idem da bih ocenio koliko se prodaje.Kratkotrajno mleko se i danas pakuje u kese. Pančevačka mlekara ga ima, recimo.
Mene to sa čepom nervira, obavezno probušim tetrapaku da se sipa u mlazu, a ne da klokoće.
Juče sam kupila vratnu krmedlu ( verovatno je i ovo na slici takva), odlična je!Prokleto meso iz lidla prepuno vode, raspalio sam ugalj, stavio meso i čim sam okrenuo ispade litar vode i ugasi mi ugalj
Pogledajte prilog 1345234
Kupio u prolazu jer sam žurio, svratio po ugalj za roštilj. I ugalj im je bio pokisao i mokar stajao na kišiJuče sam kupila vratnu krmedlu ( verovatno je i ovo na slici takva), odlična je!
Nisi mi jasan, sve najgore pišeš o Lidlu a samo njihove proizvode kupuješ.
Zašto?