Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Skokni časkom do Grčkel, taman da nam daš kompletan izveštaj o cenama za ovu sezonu
Aparat za pranje pod pritiskom u srbiji 100 evra u grčkoj duplo jeftiniji 55 evra!
Pogledajte prilog 1345345
Tu dođe ona stara narodnaSkokni časkom do Grčkel, taman da nam daš kompletan izveštaj o cenama za ovu sezonu
radi se o ceni, bez cepa je jeftinija ambalaza.To mleko bez čepa je prastaro za mene. Da li to toliko teško staviti čep u 21. veku? Mozemo i da se vratimo na mleko u kese.
mleko u kesam je kratkotrajno, dugotrajno se prodaje u kutijama.Mleko u kesama se prodaje i dalje. Imas u Amanu. I kupuju ljudi.
Prave ga ove manje poznate mlekare. A Aman je pun tih proizvoda koji nisu mainsteam.
Imaju ga i pod njihovom robnom markom Bravo.
e jesi paradajz turistaProkleto meso iz lidla prepuno vode, raspalio sam ugalj, stavio meso i čim sam okrenuo ispade litar vode i ugasi mi ugalj
Pogledajte prilog 1345234
U Mariovom paradajz svetu, meso u sebi uopšte ne sadrži vodu kao sastojak.e jesi paradajz turista![]()
Reče mario u žurbi.U lidlu sve dizaster pa čak i ugalj, pokisao mokar neko na svakom džaku probušio rupu da se suši dok se prodaje![]()
ja sma tako u turskoj krao smokve sa drveta nekog lika u blizini setalistaU lidlu sve dizaster pa čak i ugalj, pokisao mokar neko na svakom džaku probušio rupu da se suši dok se prodaje
Ja ko pravi paradajz turista iz srbije berem mandarine limun i narandže po ulici
Pogledajte prilog 1345457
njega ozari sreca kad dodje happy sredaReče mario u žurbi.
Juri u Lidl na akcije Ponedeljkom![]()
Jok ovde u grčkoj hranu kupujemo uglavnom na uličnoj pijaci voće i povrće lidl samo za hemiju i koještarije tipa klonj papir. Na pijaci duplo kvalitetnije i duplo jeftinije od lidla gde je sve plastično voće i povrće.Folirant
Kudi Lidl, odvraća ljude da više za njega ostane.
To jedino narod u srbiji trči u lidl da bude viđen![]()
И они Фемили маркети су ОКMa brate jbs lidl u grckoj idi u masutis i vero
Super cena, ne znam da li je dobar.
Aparat za pranje pod pritiskom u srbiji 100 evra u grčkoj duplo jeftiniji 55 evra!
Pogledajte prilog 1345345
i dodje srbin i napravi im guzvu
Из које године је понуда за овај маслац? Тренутно нема 250гр маслаца испод 3 и по евра.Ići ćemo danas treba mi ona aku bušilica da bi kačio slike i koješta iz ikeje. Uglavnom je hrana jeftinija 20-50% nego u srbiji ali je isti bofl u pitanju.
Pogledajte prilog 1345460