Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto nisi odmah prijavio?
Kome?zasto nisi odmah prijavio?
Nije to namerno, u žurbi čitač ne prepozna popust.zasto nisi odmah prijavio?
ima jos nesto..vidjao sam ljude koji ladno skidaju te nalepnice popusta i lepe na druge koji su noviNije to namerno, u žurbi čitač ne prepozna popust.
Već sam pisala ranije, kupila sam grudnjak na 30%, odnela kući da probam, nije mi odgovarao i vratim ga.
Žena propusti kroz čitač i vrati mi pun iznos.
Kažem joj da je bio na popustu 30%, nalepnica je bila na kutiji.
Opet očita i izađe puna cena.
Zvala je menadžerku da 'reši problem'
Razlika je bila oko 400 din.
Svašta!ima jos nesto..vidjao sam ljude koji ladno skidaju te nalepnice popusta i lepe na druge koji su novi![]()
Zato što je počela kiša? Zato što ne možemo baš svaki put da izdvojimo pola sata za kontrolu računa u lidlu?zasto nisi odmah prijavio?
Mnogo ti nešto gledaš ljude po lidlu, da nisi onaj iz obezbeđenja sa topuzom?ima jos nesto..vidjao sam ljude koji ladno skidaju te nalepnice popusta i lepe na druge koji su novi![]()
racun uvek treba proveriti na licu mesta..to je 1 minut.Zato što je počela kiša? Zato što ne možemo baš svaki put da izdvojimo pola sata za kontrolu računa u lidlu?![]()
Ma gledaj u ekran dok kuca bar,ako samo provuce zajeb,ako takne ekran to je rabat
Ne kupujem ja 5 stvari nego radim veliku nabavku. Treba mi sto i stolica da pregledam sto artikala u računu. Prosto moram jer me lidl svaki put potkrada.racun uvek treba proveriti na licu mesta..to je 1 minut.
ako nemas 1 minut vremena viska onda nemoj tad ni ici u prodavnicu.
Botu koji ti je ovo po redu sns nalog? Aj opet na ignore.Kome?
Njega kad vidi šef smene, momentalno se zaključava u WC i šalje poruku na mobilni da je otputovao u Grčku...
Šta misliš, koga je Mario jurio po Atini prošle nedelje?
Broj slučaja:
| |
Poštovani gospodine XXL, Hvala na dodatnim informacijama. Iskoristili bismo priliku da Vas uputimo da je Vaša reklamacija, evidentirana pod brojem 696969XXL , usvojena. Žao nam je što je došlo do propusta prilikom isticanja cene/naplaćivanja Domaće kore za pitu MK20, i svih eventualnih neprijatnosti do kojih je došlo zbog toga. Voleli bismo da Vam ponudimo objašnjenje nastale situacije. Popust od 30% sa narandžastom etiketom se ne obračunava automatski, očitavanjem bar koda, već je potrebno da kasir popust obračuna ručno, pritiskom rabat tastera na kasi, te se može desiti da se nalepnica nenamerno previdi. Pri narednoj kupovini budete slobodni da kasirima napomenete da na traci kase imate proizvod sa nalepnicom 30%, kao i da iste postavite tako da se etiketa nalazi na gornjoj (vidljivoj) strani. Ovo obaveštenje se nalazi na svim našim kasama. Svakako, kako nam je cilj da se naši potrošači uvek osećaju dobro u Lidl prodavnicama, kao i da uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine, molimo Vas da posetite našu prodavnicu u kojoj ste obavili kupovinu, kako bi Vam kolege vratile novac. Hvala Vam na razumennju. | |
Srdačan pozdrav, Vaš Lidl tim Lidl Srbija KD Služba za potrošače |
ne treba da vices nego postavis lepo da se vidi nalepnica..nije na kasiru da zagleda tvoje kese i da li postoji jos neka nalepnica sa druge strane.Dakle ako kupujete robu sa popustom morate da vičete na kasirke!
zato sto nase paprike jos nisu ni stigle..ovo su sve uvozne.Crvena paprika neverovatnih 600 dinara po kilogramu! Ovo je prosto neverovatno! Lidl u srbiji ima 4 puta više cene nego lidl u grčkoj!
Pogledajte prilog 1355493