Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek kupujem taj maslac. Meni je dobar!evo u frižederu juče kupljen u redovnoj ponudi pod nazivom german butter 82%...sasvim ok puter.
skuplji je kao i biserov puter i on je dobar ali su i kravica i biser bolji od ovog iz Lidla koji je jeftinijiKravica je mnogo skuplji.
I meni je dobar, pe neki dan sam ga kupila , mada je i nasa kravica puter odlican
Pogledajte prilog 815962
skuplji je kao i biserov puter i on je dobar ali su i kravica i biser bolji od ovog iz Lidla koji je jeftiniji
To sam i napisao ALI se pojavljuje i isti takav sa 61% masti koji je kao sapun! Obratiti pažnju! Vole i u lidlu da prevare!
250 grama 190 din? Malo mi daleko ali ako budem prolazio autom opustošiću im radnju, mi jedemo pola do ceo puter dnevnoБисер (велико паковање) је у радњама Крунакомерца само 190. Тамо га увек купујем.
На свакој Бг пијаци имају радњу па навалите.
250 grama 190 din? Malo mi daleko ali ako budem prolazio opustošiću im radnju, mi jedemo pola do ceo puter dnevno![]()
Naravno ali stari ljudi vide itekako razliku margarin 50 din puter 200.
Dobra je njihova Freshona cvekla...nisam videla ali ima su Lidlu vakumirano pakovanje obarene cvekle , probala sam je i super je za salatu da napravis na primer
Taj nije loš ali se pojavljuje neki Pilos maslac KRŠ sa 61% masti koji je kao sapun!
Jaja su ok ja uvek uzem ono pakovanje od 30 komada karton, nije mnogo jeftinije ali je meni zgodno da ponesemNa kalenić pijaci su jaja 8-10 din komad ali seljak voli uvek da uvali barem jedan mućak tako da izađu skuplje.
Ja pokupim one gajbe kartonske od voća pa sve u njih natrpam. Tako i unesem u stan, vrlo je zgodno a oni bacaju.
To sa pilićima je bilo na početku kada su otvarali bilo džabe ljudi se tukli. Posle vidiš izbacili na pijacu.
Italijanske PATKE su fantazija!
Pogledajte prilog 815447
U suštini u lidlu su sve cene kao u maxiju i idei kada je neka akcija.
skuplji je kao i biserov puter i on je dobar ali su i kravica i biser bolji od ovog iz Lidla koji je jeftiniji