Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja puter kupim i stavim u friz
u lidl jos nisam isla i tesko da cu
svidja mi se ukus frikomovog putera, jer se ne oseca
poslednji put sam kupila puter moja zemlja je cini mi se mali proizvodjac
kako to ima jak miris, pa mislim da vuce malo na uzeglo
kad sam ubacila kockicu pored mesa nije mi bilo dobro
sad gledam onih 200gr i ne znam sta sa njim, zao mi da bacim, a tesko da cu ga koristiti vise

Cini mi se da se i cokolada sa sljivama iskvarila ,nije lepa postojana nego ispucala bela na delovima,za iskvarene fish fingerse sam im pisao mail i kao brzo odgovorili par puta da im treba kod i pakovanje,ja odem slikam posaljem posle toga nista nisu odgovorili,belo pilece vec drugi put nepodnosljivo smrdi posle 1 dan u djubretu a kad otpakujem bez ikakvog mirisa je meso

Mister choc od lidla izbegavajte u širokom luku. Ne znam dal sam ikada išta groznije probao a piše made in germany :pop:

IMG_20201229_202703.jpg

Oni zetoni za dzinovske korpe i ceo mehanizam uzimanja jednog hleba u pekari u Lidlu, nije za mene. Morao sam gledati ceo postupak kako ga izvodi neka baba dok uzima hleb, na kraju se smorio od cekanja i otisao dalje.

Oni zetoni za dzinovske korpe i ceo mehanizam uzimanja jednog hleba u pekari u Lidlu, nije za mene. Morao sam gledati ceo postupak kako ga izvodi neka baba dok uzima hleb, na kraju se smorio od cekanja i otisao dalje.

Уопште не мораш узимати колица, уђеш са цегером као и многи што улазе.
Хлеб узмеш машицама и стрпаш у папирну кесу, шта је ту компликовано????

Sigurno je hteo da sece hleb. Ne znam zasto.

Ja uzimam onaj okrugli kukuruzni ili ciabatu. A dobre su i one male zemicke.

Bila je neka procedura za hleb i cekalo se prvo jedan da zavrsi pa onda drugi dolazi na red. Kao na pijaci kad mere voce.

Garderoba im razbacana, ljudi se ne mogu zaobici sa kolicima sto podsecaju na dzip, ceka se dugo na kasi. Kao u nekom filmu sa teletabisima.

Bila je neka procedura za hleb i cekalo se prvo jedan da zavrsi pa onda drugi dolazi na red. Kao na pijaci kad mere voce.

Garderoba im razbacana, ljudi se ne mogu zaobici sa kolicima sto podsecaju na dzip, ceka se dugo na kasi. Kao u nekom filmu sa teletabisima.

То ако хоћеш да ти се исече хлеб на шните, иначе не.

Back