Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni je dobar, pe neki dan sam ga kupila , mada je i nasa kravica puter odlican
index.jpg

Ruku na srce kravica je duplo bolja od konkurencije. Sve to trgovci naplate kako god obrneš. Ko milka od 100 grama 100 dinara a na "akciji" milka 80 grama 80 dinara 😁

skuplji je kao i biserov puter i on je dobar ali su i kravica i biser bolji od ovog iz Lidla koji je jeftiniji

Бисер (велико паковање) је у радњама Крунакомерца само 190. Тамо га увек купујем.
На свакој Бг пијаци имају радњу па навалите.

Бисер (велико паковање) је у радњама Крунакомерца само 190. Тамо га увек купујем.
На свакој Бг пијаци имају радњу па навалите.
250 grama 190 din? Malo mi daleko ali ako budem prolazio autom opustošiću im radnju, mi jedemo pola do ceo puter dnevno :mrgreen:
Bajdvej ima u Metrou italijanski puter i neki horeca 1 kg 1000 din. Mi smo ga pre kupovali pa izdelimo i zamrznemo po kesicama. Dobar je ali opet, u nivou tih jeftinijih tipa pilos i sl.

250 grama 190 din? Malo mi daleko ali ako budem prolazio opustošiću im radnju, mi jedemo pola do ceo puter dnevno :mrgreen:

200 грама је паковање. И ми га трошимо поприлично. За мене је најбољи онај страни, није Мегле, плаво је паковање не могу да се сетим сада... 250 грама има и увек је скуп.

Мислим да је ипак Мегле.

Poslednja izmena:
Danas vam je puter 82% na akciji, postavili su ceo red samo sa tim puterom. Od stvari na akciji danas, uzeo sam thomy majonez xl, praline sa visnjama i likerom i sremsku kobasicu. Od ostalih stvari oblande to je nesto novo sto su dobili, nisu lose, kupio sam ih prosle nedelje i sad ponovo - 199 din 300 grama.

Знам за путер и ићи ћу пре свега зато у Лидл данас. Панчета 115 динара нарезана такође.

Џемови су још на акцији, све препоруке.

Poslednja izmena:
Taj nije loš ali se pojavljuje neki Pilos maslac KRŠ sa 61% masti koji je kao sapun!
Jaja su ok ja uvek uzem ono pakovanje od 30 komada karton, nije mnogo jeftinije ali je meni zgodno da ponesem :) Na kalenić pijaci su jaja 8-10 din komad ali seljak voli uvek da uvali barem jedan mućak tako da izađu skuplje.
Ja pokupim one gajbe kartonske od voća pa sve u njih natrpam. Tako i unesem u stan, vrlo je zgodno a oni bacaju.
To sa pilićima je bilo na početku kada su otvarali bilo džabe ljudi se tukli. Posle vidiš izbacili na pijacu.
Italijanske PATKE su fantazija!

Pogledajte prilog 815447

U suštini u lidlu su sve cene kao u maxiju i idei kada je neka akcija.

pa ne varaju te, imaju maslac sa smanjenim procentom masti i ima zasebno mesto i svoju cenu u odnosu na obican. vrv si se zahebao i upio taj sa manje masti. ja sma se skoro jednom zahebala, krenula mi ruka iu vidim 61 posto ili koliko vec. kao sto imaju i margarin sa dal bese 25 posto masti, ja licno ne jedem margarin (osim kad pravim kolace), ali mi je nesto poznato da ga ima.

skuplji je kao i biserov puter i on je dobar ali su i kravica i biser bolji od ovog iz Lidla koji je jeftiniji

kravica je promenila ukus i to ti potpisujem. ja se secam ukusa iz detinjstva...zato sma i prestala da jedem puter, jer su promenili ukus. meni se ukus danasnje kravice ne svidja.

Back