Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
generalno, ništa posebno
nema nekih začina kojih nema drugde
prosečan izbor hrane koja nije ni najjeftinija u odmosu na druge supermarkete

neko je pomenuo da imaju pakovanja od pola kile umesto od 400 gr kako je danas uobičajeno
sve su to trgovački trikovi, lako se shvati da je to jedno isto kad pogledate cenu iste robe po kilogramu
mogu da upakuju i u 567gr, ali neće biti ništajeftinije
bude dobrih snizenja nije lidl los a i nailazio sam na solidan izbor zacina ne znam sta tacno ti ocekujes
i brasno se pakuje u 900 grama sta ti tu mozes

A evo ih od 20.08. na akciji u Lidlu.

ćevapi.png

Iskreno, meni je Lidl gotivan i rado tamo pazarim.

Prvo na šta sam se navukao, to su čokolade.
Stvarno im je super konditorski program.

Druga stvar koja mi se sviđa, to je što mogu da probam proizvode iz drugih zemalja.
Recimo, original praška šunka koja je pojam za sve kvazi šunke i šunkarice naših prozivođača, u kojima je po običaju najmanje mesa, a najviše vode.

Preporučio bih one italijanske polupečene pice, koje su stvarno posebne (posebno mocarela+pršuta), onda turski doner i pide, grčko pecivo sa fetom i origanom, kao i ono meso za giros, španski ćurosi, američki pomfrit itd.

E da ne zaboravim ovo gazirano piće:

s-l300.jpg

Sviđa mi se i kako su uredili objekte za kupce.
Ona fora sa kolicima u koje se ubacuje žeton, onda oni ormarići sa šifrom, to što su su svi suhomesnati prozivodi i sirevi fino narezani, pa nema one gužve kao u drugim marketima...
Jedina zamerka, makar ovde u KG, to je što se često desi da kad neki artikli nestanu radnicima predugo treba da popune te praznine u rafovima novom robom.

Druga stvar koja mi se sviđa, to je što mogu da probam proizvode iz drugih zemalja.
Recimo, original praška šunka koja je pojam za sve kvazi šunke i šunkarice naših prozivođača, u kojima je po običaju najmanje mesa, a najviše vode.

Preporučio bih one italijanske polupečene pice, koje su stvarno posebne (posebno mocarela+pršuta), onda turski doner i pide, grčko pecivo sa fetom i origanom, kao i ono meso za giros, španski ćurosi, američki pomfrit itd.

s-l300.jpg

Ona fora sa kolicima u koje se ubacuje žeton, onda oni ormarići sa šifrom, to što su su svi suhomesnati prozivodi i sirevi fino narezani, pa nema one gužve kao u drugim marketima...
Jedina zamerka, makar ovde u KG, to je što se često desi da kad neki artikli nestanu radnicima predugo treba da popune te praznine u rafovima novom robom.
Ormarici sa sifrom i to sa zetonima je dobra stvar al nisu to oni izmislili

Sta je dobro kod Lidla a sta treba izbegavati i koliko je Lidl jeftiniji,
u odnosu da druge velike firme,koje se kao i Lidl bave prodajom hrane i kucnih potreba.
Dobro su neki proizvodi... tipa mlečne čokolade,grickalice i suvo voće,hleb, peciva,neki proizvodi od kozmetike(tuferi za skidanje šminke, skidači laka za nokte,pojedina kozmetika i hemija sa oznakom "W5", viršle u tegli,grčki jogurt, lazanje, sladoled su odlični.

s-l300.jpg

to sam i ja primetila, nemaju opsesiju punjenja rafova ko ostali marketi, ali meni je to ok, s obzirom da ljudi ko termiti samo grabe ono sto je na akciji.

i ok mi je sto ne popunjavaju rupe drugim proizvodima, kada neki nestane, nego stoji rupa. ja volim kad dodjem da odmah vidim dal ima proizvoda ili ne, a ne da mi maskiraju rupu nekim drugim proizvodom. :lol:

sto se tice kecapa, neko je napisoa da mu se ne svidja, ali skoro sma kupila njihov kecap, bio 100 dinara 1 kg i rekoa aj da probam. na blic podseca ukus na onaj kecap iz meka tjah iz mekovih burgera. takav je ukus imao kecap nekada u meku, kad se mek otovrio kod nas...secam se tog ukusa.

Back