Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bas i nije..zavisi koji.. ima jeftinijeg ali oni kvalitetni su u rangu nasih cena ili skuplji..

iskren da budem kad odem na zapadu u neku prodavnicu i gledam cene zaista se zapitam, gde to mario ide, po kojim diskontima kupuje kad odvaljuje neke nebulozne cene.
Koji od ovih? 🤔
1000012630.jpg

bas i nije..zavisi koji.. ima jeftinijeg ali oni kvalitetni su u rangu nasih cena ili skuplji..

iskren da budem kad odem na zapadu u neku prodavnicu i gledam cene zaista se zapitam, gde to mario ide, po kojim diskontima kupuje kad odvaljuje neke nebulozne cene.
U Nemačkoj i Austriji je puter provereno bolji i značajno jeftiniji. Za ostale zemlje ne znam

U Nemačkoj i Austriji je puter provereno bolji i značajno jeftiniji. Za ostale zemlje ne znam
Prošle godine kada sam bila u Beču, u Šparu je maslac bio na akciji
Kg maslaca je bio kao 250 gr u Maxiju.

Kada je o maslacu reč, od četvrtka će biti u Lidlu Migg maslac, pisala sa već da je dobar i pristupačna cena.

Ako su tako rekli u akciji znači da ga uopšte neće biti u ponudi. Poslednji put sam bio za neku nes kafu vozali me tamo vamo i na kraju priznali da je nisu ni dobili. Bukvalno nikakvu ni onu bez akcije ni sa akcijom. Lidl je poslednjih godina užasno nekorektan i ne poštuje kupce. To rade samo na našem tržištu i nigde drugde.

kad vec pricate o maslacu, ovaj kupujem i zao mi je sto ga nema kod nas.. preukusan...

images

mario .. koliko ovaj kosta kad vec kakis kako su na zapadu povoljne cene? :mrgreen:

Oko 3€ je mislim, ali nisam sigurna
Ako naletim obratiću pažnju
У току сам јер се спремам да донесем један контигент доброг маслаца :D

Screenshot_20251119_142929_Gallery.jpg

Тренутна цена на акцији, фора је што овде бар у 2,3 трговинска ланца имаш увек акцијску цену.Има чак и за 1.99 али немам у близини па ...
Колико код нас кошта?

Тренутна цена на акцији, фора је што овде бар у 2,3 трговинска ланца имаш увек акцијску цену.Има чак и за 1.99 али немам у близини па ...
Колико код нас кошта?
IMG_20251119_172212.jpg

Ovaj na Lidlovoj akciji od sutra je 1200/kg.
Najjeftiniji u odnosu na ostale trgovine.

У току сам јер се спремам да донесем један контигент доброг маслаца :D

Pogledajte prilog 1819872

Колико код нас кошта?
mislim da tog kod nas nema..uzmi ga..predobar.

Džepove očisti zubar oni nastaju kada oblik zuba nije kako treba tj imaš bočni karijes pa se hrana nabija između u desni mimo zuba. To zubar mora da reši.

Pereš pažljivo zube kalodontom po ps.

Uveče posle pranja provrtiš paradontax i samo ispljuneš bez ispiranja pa na spavanje.

Back