Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu reci da su cevapi korektni..nisu nista spektakularno ali bolji su od mngih drugih ..a i cena je 350 din za 700 grama
mislila sa da ce zbog cene biti nejestivo ali sam se prevarila..dok sam ja uzimala 1 pakovanje , zena pored mene uzela je 3,
posle nje jos dve zene su uzele , znaci da se kupuju ti cevapi od mesanog mesa
pa ja sam kupia u Lidlu ne znam ko je proizvodjac ali bili su dobri platila sam 350 din veliko pakovanje
pogresila sam..ucinilo mi se 700 gr a posle sam proverila, na pakovanju je kilogram i nesto vise..morala sam da podelim i zamrznem koliko ima tih cevapane znam..ja sma videla za tu cenu koju si ti platila 1kg cevapa. s tim sto sma ja prethodno uzela 1,5 kg pakovanje, a posle 1 kg pljeskavica za nekih 340 dinara ili 350. mesano junece i svinjsko. zato mi je cudno da je tvoje pakovanje 700 grama.
pogresila sam..ucinilo mi se 700 gr a posle sam proverila, na pakovanju je kilogram..morala sam da podelim i zamrznem koliko ima tih cevapa
Danas sam kupio grcke kolace sa kokosom, medni kolac, kajsije i paradajz na akciji. I cini mi se da su nesto snizili cenu grckih cufti i vegetarijanskih sarmica u vinovoj lozi. Sacekacu jos koji dan mozda ode jos nize.![]()
Kakve su te grčke ćufte? Vredi li to uopšte probati? A sarmice?
jeftinija kopija elviteE da, Rico ranki je na akciji. Pa probajte ako niste do sada. Zgodno je za posao kao grickalica.
https://www.lidl.rs/sr/p/tvoja-lidl-cena-super-kvalitet/rico-ranki-keks-sa-zitaricama/p19516
Zlozi ti si enciklopedija za Lidl..i tebe treba pitati kada se nesto ne zna ili hoce da kupi
Španske sunke su medju najboljim na svetu
Da, dobar opis..nista spektakularno ali bolji od mnogih drugih (recimo u Idei)..Mogu reci da su cevapi korektni..nisu nista spektakularno ali bolji su od mngih drugih ..a i cena je 350 din za 700 grama
mislila sa da ce zbog cene biti nejestivo ali sam se prevarila..dok sam ja uzimala 1 pakovanje , zena pored mene uzela je 3,
posle nje jos dve zene su uzele , znaci da se kupuju ti cevapi od mesanog mesa
Kania proizvodi su odlicni, ali kecap im je o d v r a t a n..ja se vratila...kupila pilece grudi, komorac, kania majonez, americke burgere ( ja samo skupljam testa kad prodje dijeta), ono smrznuto bobicsto voce na akciji, hocu da pravim tortu, trapist na akciji (madjarski), kese za zamrzivac i kese za djubre (one bele sa ruckama za nosenje, njih volim, kad njih nema kupim one zelene).
nije bilo ajsberga, a bas sam se ustremila.
htela sma da kupim po jos jednu teglicu od tzatzikija, suvlakija i girosa, ali nije bilo nijedne.![]()
Iako je tema o Lidlu, ako ima ljubitelja Belgijske cokolade dajte napisite gde je ima uzeti, kad god sam u Srbiji znam da je ima u Maxiu, PREMIUM Belgijske cokolade koja je u stvari domaca ali po belgijskoj recepturi kao i original Belgijske cokolade. Nije isto bas neki veliki izbor ali bolje nego u Lidlu.