Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas sam kupio grcke kolace sa kokosom, medni kolac, kajsije i paradajz na akciji. I cini mi se da su nesto snizili cenu grckih cufti i vegetarijanskih sarmica u vinovoj lozi. Sacekacu jos koji dan mozda ode jos nize. :D

Mogu reci da su cevapi korektni..nisu nista spektakularno ali bolji su od mngih drugih ..a i cena je 350 din za 700 grama
mislila sa da ce zbog cene biti nejestivo ali sam se prevarila..dok sam ja uzimala 1 pakovanje , zena pored mene uzela je 3,
posle nje jos dve zene su uzele , znaci da se kupuju ti cevapi od mesanog mesa

kojih 700 grama...kilogram je bio 350 dinara, ako je mesano meso. za cisto junece ne znam.

a xxl pakovanje od 1,5 kg bilo je toliko da je kkg cevapa bio 320 dinara. isto mesano.

i da cevapi su za tu cenu i vise nego korektni. proizvodjac mojih cevapa je djurdjevic, a djurdjevic radi i za univer export koji je ocajna radnja koja dere sa cenama.

radije cu da kupim djurdjevica u lidlu.

pa ja sam kupia u Lidlu ne znam ko je proizvodjac ali bili su dobri platila sam 350 din veliko pakovanje

ne znam..ja sma videla za tu cenu koju si ti platila 1kg cevapa. s tim sto sma ja prethodno uzela 1,5 kg pakovanje, a posle 1 kg pljeskavica za nekih 340 dinara ili 350. mesano junece i svinjsko. zato mi je cudno da je tvoje pakovanje 700 grama.

ne znam..ja sma videla za tu cenu koju si ti platila 1kg cevapa. s tim sto sma ja prethodno uzela 1,5 kg pakovanje, a posle 1 kg pljeskavica za nekih 340 dinara ili 350. mesano junece i svinjsko. zato mi je cudno da je tvoje pakovanje 700 grama.
pogresila sam..ucinilo mi se 700 gr a posle sam proverila, na pakovanju je kilogram i nesto vise..morala sam da podelim i zamrznem koliko ima tih cevapa

Danas sam kupio grcke kolace sa kokosom, medni kolac, kajsije i paradajz na akciji. I cini mi se da su nesto snizili cenu grckih cufti i vegetarijanskih sarmica u vinovoj lozi. Sacekacu jos koji dan mozda ode jos nize. :D

Kakve su te grčke ćufte? Vredi li to uopšte probati? A sarmice?

Kakve su te grčke ćufte? Vredi li to uopšte probati? A sarmice?

Sad su skinuli sa sajta baksuzi. Uglavnom u konzervi su. Cufte u paradajz sosu. A sarmice su u vinovoj lozi ali bez mesa.
To se i ja pitam da li vredi. Nisu neka velika pakovanja. 300g ili nesto vise 330g. A cena je 240 i mislim 180 trenutno.
Ali su im ostale neke kolicine od dana Grcke pa mislim da ce cena ici jos nize.

Btw, grcki kolac sa kokosom odlican. Kada sam otvorio pakovanje i osetio miris znao sam odmah da je 3 klase iznad domacih. Nije sad nista spektakularno, ali u odnosu na potpuno iste industrijske i bezukusne kolace koje nasi prave i prodaju u Maxiju, Veru i Amanu i to za iste ili cak vece pare ovo je vrh.

Uzeh juce neku sunk sušenu na promaji, jos se dobila daska I noz. Pre ce nekog isecete sa daskom nego nozem ali cim se proba sušeno sve se zaboravi :jede:

20200621-200704.jpg

Juče je sin ostavio sa strane dve haljinice za ćerku i rošule, one sa četiri točka...dva po dva. Nisu jeftine, oko 4000 , ali sve imaju ABEC 5 ležajeve što je vrlo blizu profi rolerima. Videćemo, ako ne valjaju, nek se voza mesec dana pa vraćamo i uzimamo pare nazad, to je kod njih dozvoljeno.

Svratio danas po neko povrće, usput bili francuski ukusi 😍 pa uzeo dižon senf,čips sa ukusom senfa čisto da probam koji je iznenađujuće dobar ali baš dobar,sladoled sa creme brule, vino cabernet jedno koje ću za vikend da gustiram...video još neke fine slatke stvari ali nisam hteo da preterujem :) jedino sireve nisam primetio nigde.
Usput uzeo i one nemačke valjuške - schupfnudeln da promenim testeninu, one ćevape od kilo dok još ima :mrgreen: , čokoladu sa rižom naravno, voće i povrće i još neke sitnice.

Mogu reci da su cevapi korektni..nisu nista spektakularno ali bolji su od mngih drugih ..a i cena je 350 din za 700 grama
mislila sa da ce zbog cene biti nejestivo ali sam se prevarila..dok sam ja uzimala 1 pakovanje , zena pored mene uzela je 3,
posle nje jos dve zene su uzele , znaci da se kupuju ti cevapi od mesanog mesa
Da, dobar opis..nista spektakularno ali bolji od mnogih drugih (recimo u Idei)..

Koliko vidim proizvodi Lidla u Hrv i Srb su sasvim isti, cak i te akcijje tipa Francuski okusi, posto mi je prvi Lidl u Srbiji tek u NS, bas cu morat jednom otic da malo vidim cene i usporedim sa cenama u Hrvatskoj.

Inace uradio sam veliku gresku, Lidl je kod nas u Vukovaru vec 10tak godina a ja nikad nisam tamo kupovao, jednostavno nisam imao naviku.Sad od kako je korona poceo sam tamo da kupujem i ja sam odusevljen, cene dobre a proizvodi bas super.

Jedina zamerka ali to vise zbog sebe samog nego sta je realno.. :mrgreen: je slab izbor Belgijske cokolade, imaju samo onu Sea Shells koja je fantasticna i na akcijama zna da kosta samo 13 KN sto nije ni 200 Dinara pa znam i po 5 komada uzeti.

Iako je tema o Lidlu, ako ima ljubitelja Belgijske cokolade dajte napisite gde je ima uzeti, kad god sam u Srbiji znam da je ima u Maxiu, PREMIUM Belgijske cokolade koja je u stvari domaca ali po belgijskoj recepturi kao i original Belgijske cokolade. Nije isto bas neki veliki izbor ali bolje nego u Lidlu.

E da, odlican mi je u Lidlu i onaj cokoladni namaz CHOCO CREME, meni osobno bolji i od Nutele, kod nas je stalno na akciji i 750 g kosta oko 18KN iliti 270 Dinara

ja se vratila...kupila pilece grudi, komorac, kania majonez, americke burgere ( ja samo skupljam testa kad prodje dijeta :lol:), ono smrznuto bobicsto voce na akciji, hocu da pravim tortu, trapist na akciji (madjarski), kese za zamrzivac i kese za djubre (one bele sa ruckama za nosenje, njih volim, kad njih nema kupim one zelene).

nije bilo ajsberga, a bas sam se ustremila.

htela sma da kupim po jos jednu teglicu od tzatzikija, suvlakija i girosa, ali nije bilo nijedne. :sad2:
Kania proizvodi su odlicni, ali kecap im je o d v r a t a n..:dash:

Iako je tema o Lidlu, ako ima ljubitelja Belgijske cokolade dajte napisite gde je ima uzeti, kad god sam u Srbiji znam da je ima u Maxiu, PREMIUM Belgijske cokolade koja je u stvari domaca ali po belgijskoj recepturi kao i original Belgijske cokolade. Nije isto bas neki veliki izbor ali bolje nego u Lidlu.

Imaš u delta sitiju u delhaizu dole sigurno na primer a trebalo bi u svakom većem da ih ima. Maxi,delhaize i Shop&Go su ti isti lanci

Back