Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam sta vam je taj čedar toliko dobar
To je jedan od najpopularnijih sireva, verovatno za sendviče najpopularniji u anglo-saksonskom svetu. Ima sjajan ukus,lepu strukturu naročito kada je stariji, odlično se topi.
Ne znam koji si probala ako je onaj narandžasti što paladin ili ko već podvaljuje ovde kao čedar onda se slažem da je đubre.Onaj žuti engleski je meni vrh.

Ovo ne sme da se desi,posle par dana upotrebe
20200907_171111.jpg

Evo da se "zapljunem" prvo ovde, nekako mi je prirodno da mi premijerni post uopšte na Forumu bude na temi o mom omiljenom mestu kupovine.. :aha2:
U Lidlu pazarim maltene od otvaranja, mnogo toga sam isprobala i većinu nastavila redovno da kupujem, bilo da je u pitanju hrana, odeća/obuća, hemija i mali kućni aparati, dok moj muž rado troši parice na alat, rasvetu i baštenske zezalice.
Pozdrav svima na temi! :bye:

Evo da se "zapljunem" prvo ovde, nekako mi je prirodno da mi premijerni post uopšte na Forumu bude na temi o mom omiljenom mestu kupovine.. :aha2:
U Lidlu pazarim maltene od otvaranja, mnogo toga sam isprobala i većinu nastavila redovno da kupujem, bilo da je u pitanju hrana, odeća/obuća, hemija i mali kućni aparati, dok moj muž rado troši parice na alat, rasvetu i baštenske zezalice.
Pozdrav svima na temi! :bye:
Ja imam negativno iskustvo sa obucom.
Ne preporucujem papucem.Esmara -footflexx
Dzaba becene pare.
Ostali proizvodi su OK

Ja sam samo jednom pazario u Lidlu a da mi je račun premašio, koliko beše, 1.200 kinti? Pa sam dobio jednu figuricu ananasa. Ali slabo se lepi: za koju god površinu da ga zalepim, on se odlepi posle par sekundi do eventualno minut. Jedanput je, doduše, izdržao celu noć, ali ne više od jednog dana.

Inače, kupujem ja danas sastojke za pizzu i vidim kečap Heinz na nekoj debeloj akciji (nije u Lidlu, ali pišem ovde pošto smo ga spominjali ranije), pa uzmem, čisto da vidim kakva će pizza biti s tim čuvenim kečapom, hoće li biti neke razlike.

Mogu vam reći da nisam nešto oduševljen: bio mi je previše sladak i to mi je donekle pokvarilo ukus pizze. Doduše posle mene je jeo i stari i on je rekao da sam je odlično spremio i da mu se kečap uopšte ne čini slatkim. Ne znam, možda zavisi od individue do individue. U svakom slučaju, ostajem pri Polimarku i Premiji kad je kečap u pitanju. A probaću nekad i taj Lidlov.

Back