Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ta kafa ima lepsi ukus od Nestle.ja bila...posrnula opet. kupila jagnjetinu, nasla pakovanje sa dve noge jagnjece. pored toga grcke zacine, grcki jogurt, islandski tip jogurta sa vanilom, kupila konacno onaj piling za telo cien (kad je ta ponuda bila aktuelna nesto nisam htela i reko aj da probam, ostalo par pakovanja, ja uzela jedno), uzela pljeke na akciji, one ljute sarene spanske paprike, tortilju koja je jos na akciji i mleko dugotrajno.
tzatziki zacin je super.
kupila i onu instant kafu na akciji, meni je ta kafa ok, posto ja nes pijem tek zadnje 2 godine i to bas retko...pijem obicnu, domacu kafu i gledam da kupim u lidlu na akciji. poznavaoci nes kafe se bolje razumeju u istu.
Super se otapa u mleku.meni je jedino bitno da se lako otapa, da je dobra za belu kafu![]()
Nemoj da se zeznete i kupite seckanu junetinu za gulas.
Zilavo
Pokusala da izvadim i sipala sok od limuna da omeksam i nisam nesto omeksala,ali ga posteno zakiselila.
Na kraju sam dodala malo mleka.
A ja sam nestrpljiva A dinstala sam dva sata.kad je junetina žilava, pomaže samo dugo i dinstanje na maloj temperaturi
Kupih sinoc one grcke feferone punjene sirom. Crvene. Nisu ljute. Iz nekog razloga sam mislio da ce biti u vodi kao ukiseljene. A u stvari su u ulju. Treba portikla ako se jedu ovako u komadu.
I uveli su opet 5 dinara za kolica.![]()
većina neće da se cima za 5 dinara, pa zato uvek ima "skupljača" kolica na placupa vratis kolica na mesto i uzmes svojih 5 dinara.
pa vratis kolica na mesto i uzmes svojih 5 dinara.
Pa nisam imao 5 dinara kod sebe. 3 meseca rade bez dinara. Sad su nasli da zayebavaju.
A ja ga stavila u zamrzivac,za kasnije i ....Svidja mi se lisnato testo u Lidlu, posebno sto nije zamrznuto
pa ta fora je bila u metrou jos pre 10 godina a u svetu je izmisljeno ko zna kadnije lidl u srbiji jedini koji tako funkcionise. ja sam se sa tim prvi put srela na siciliji pre ihaj godina. usli mi u market sisa (da zove se sisa) i vidimo kolica 50 centi. i ubacimo mi 50 centi, uzmemo kolica i posle ih ostavili nismo skontali odmah da se 50 centi vraca kad zakacis kolica. posle seljaci sa brdovitog balkana ukapirali.
![]()