Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupih sinoc one grcke feferone punjene sirom. Crvene. Nisu ljute. Iz nekog razloga sam mislio da ce biti u vodi kao ukiseljene. A u stvari su u ulju. Treba portikla ako se jedu ovako u komadu. :D

I uveli su opet 5 dinara za kolica. 😡

ja bila...posrnula opet. kupila jagnjetinu, nasla pakovanje sa dve noge jagnjece. pored toga grcke zacine, grcki jogurt, islandski tip jogurta sa vanilom, kupila konacno onaj piling za telo cien (kad je ta ponuda bila aktuelna nesto nisam htela i reko aj da probam, ostalo par pakovanja, ja uzela jedno), uzela pljeke na akciji, one ljute sarene spanske paprike, tortilju koja je jos na akciji i mleko dugotrajno.

tzatziki zacin je super.

kupila i onu instant kafu na akciji, meni je ta kafa ok, posto ja nes pijem tek zadnje 2 godine i to bas retko...pijem obicnu, domacu kafu i gledam da kupim u lidlu na akciji. poznavaoci nes kafe se bolje razumeju u istu.
Meni ta kafa ima lepsi ukus od Nestle.
Nije kiselkasta kao Nestle.

Pa nisam imao 5 dinara kod sebe. 3 meseca rade bez dinara. Sad su nasli da zayebavaju.

u vreme vanrednog stanja...mada ja ne znam da su kolica bila bez zetona tokom vs, jer ja tad nisma ni isla tamo. sad kad sma bila uobicajeno zeton ili 5 dinara, koje vratis kad zakacis kolica na mesto. zato i jeste tako da ne bi ljudi razbacivali kolica, nego da vrate na mesto.

kod mene ljudi uredno vrate kolica i za zeton.

vas ljudi mrzi da vratite kolica na mesto i onda kao lidl uzima 5 dinara. :lol: ja bas volim kad ih zakacim nazad i uzmem svoj zetoncic. :mrgreen: a kod mene su ljudi i agresivni, ne daju kolica, hoce zeton. :lol:

nije lidl u srbiji jedini koji tako funkcionise. ja sam se sa tim prvi put srela na siciliji pre ihaj godina. usli mi u market sisa (da zove se sisa :lol:) i vidimo kolica 50 centi. i ubacimo mi 50 centi, uzmemo kolica i posle ih ostavili nismo skontali odmah da se 50 centi vraca kad zakacis kolica. posle seljaci sa brdovitog balkana ukapirali. :lol:

Ma ja idem u lidl sve vreme. Do pre 5 dana se cekalo u redu ispred i delili su kolica kao za vreme vs, samo sto je brze islo i manji red je bio - po nekoliko ljudi. I sad u petak bam 5 dinara. Sad treba da idem kuci i da trazim po stanu 5 dinara pa da se vracam nazad ili da sitnim hiljadarku u pekari u kojoj mi ne treba nista u 6 uvece zbog 5 dinara.

A podelio sam ljudima na hiljade dinara tako. Pa ministar bivsi mi zickao 5 dinara za kolica, dao sam i njemu jer je bio sa malim detetom. Ali smorio sam se vise.

nije lidl u srbiji jedini koji tako funkcionise. ja sam se sa tim prvi put srela na siciliji pre ihaj godina. usli mi u market sisa (da zove se sisa :lol:) i vidimo kolica 50 centi. i ubacimo mi 50 centi, uzmemo kolica i posle ih ostavili nismo skontali odmah da se 50 centi vraca kad zakacis kolica. posle seljaci sa brdovitog balkana ukapirali. :lol:
pa ta fora je bila u metrou jos pre 10 godina a u svetu je izmisljeno ko zna kad

Back