Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ta fora je bila u metrou jos pre 10 godina a u svetu je izmisljeno ko zna kad

ja pre 10 godina nisam isla u metro, jer mi je bio daleko, a i trebala je kartica od firme. napisala sam post na konto toga da lidl uzima 5 dinara za kolica, sto nije istina, jer se 5 dinara mogu vratiti kacenjem kolica na mesto. a imaju i fraj zetone.

Kupila tzatziki zacin ,pavlaku 12% i krastavac.Jos malo maslinovog ulja i majcine dusice.
Bice salate

ja se vratila...kupila pilece grudi, komorac, kania majonez, americke burgere ( ja samo skupljam testa kad prodje dijeta :lol:), ono smrznuto bobicsto voce na akciji, hocu da pravim tortu, trapist na akciji (madjarski), kese za zamrzivac i kese za djubre (one bele sa ruckama za nosenje, njih volim, kad njih nema kupim one zelene).

nije bilo ajsberga, a bas sam se ustremila.

htela sma da kupim po jos jednu teglicu od tzatzikija, suvlakija i girosa, ali nije bilo nijedne. :sad2:

u cetvrtak ce biti skromno- banjalucki cevap, kajmak namaz, kuglice od krompira iz francuske kuhinje, sir tome de montagne i neki sa belim plesnima. to pod uslovom da ne strpam jos nesto u kolica. :zkez:

danas pljeke 300 dinara kg, a komorac je 149 za 1 kg, sto je dzabe. i bila su jaja L klase na akciji 109 din/kg. to su te neocekivane akcije, odes da kupis odredjeni artikal i nadjes jos nesto. zato ja volim lidl, uvek imaju neko iznenadjenje.

ja pre 10 godina nisam isla u metro, jer mi je bio daleko, a i trebala je kartica od firme. napisala sam post na konto toga da lidl uzima 5 dinara za kolica, sto nije istina, jer se 5 dinara mogu vratiti kacenjem kolica na mesto. a imaju i fraj zetone.
Da slazem se samo kazem nije to nesto novo ni kod nas
Sto se tice metroa mislim da sad mogu da kupuju i oni koji nemaju firmu

Da slazem se samo kazem nije to nesto novo ni kod nas
Sto se tice metroa mislim da sad mogu da kupuju i oni koji nemaju firmu

da sad moze svako, imaju i karticu metro i prijatelji, pa tu karticu pokazes na kasi ili uzmes papir na ulazu. ja kupujem u metrou. u lidlu 70 posto, u metrou 30 posto. u druge radnje i ne zalazim vise. osim kod tog decka piljara, a on od bozica do proleca ne radi. i ako mi nesto sitno treba, zafali mi nesto, kupim u lokalnom marketu.

Proširili su malo paletu vina, vidim ima i vinarija zvonko bogdan sada, još neka italijanska i španska vina....dobro za pohvalu. Uzeo to špansko da probam uz neku testeninu,kjanti sam dosta forsirao sada da promenim

Uzeo ćevape juneće, dva somuna,masline u velikoj tegli one grčke sa košticom, feta sir grčki,švarcvaldku šunku na akciji, jednu onu pizzu što je pretekla sa dana italije, čokoladu sa rižom,taljatele,grana padano u komadu,još neke svakodnevne sitnice...sve u svemu zadovoljan.

Kolica sam ostavio sa sve 5 dinara pored mneke bandere...mrzelo me da ih vraćam :rumenko:

Nisam rekao da ne moze da se vrati. Samo da traze opet posle 3 meseca. To moze da se najavi na sajtu, da se ljudi spreme i ponesu sitnis. A ne da se iznenade i da se nadju u problemu. Zetona je bilo prva tri dana kad su otvorili pre 2 godine. Bar u lidlu u koji ja idem.

Proširili su malo paletu vina, vidim ima i vinarija zvonko bogdan sada, još neka italijanska i španska vina....dobro za pohvalu. Uzeo to špansko da probam uz neku testeninu,kjanti sam dosta forsirao sada da promenim

Uzeo ćevape juneće, dva somuna,masline u velikoj tegli one grčke sa košticom, feta sir grčki,švarcvaldku šunku na akciji, jednu onu pizzu što je pretekla sa dana italije, čokoladu sa rižom,taljatele,grana padano u komadu,još neke svakodnevne sitnice...sve u svemu zadovoljan.

Kolica sam ostavio sa sve 5 dinara pored mneke bandere...mrzelo me da ih vraćam :rumenko:
cevapi im nisu nesto

Mogu reci da su cevapi korektni..nisu nista spektakularno ali bolji su od mngih drugih ..a i cena je 350 din za 700 grama
mislila sa da ce zbog cene biti nejestivo ali sam se prevarila..dok sam ja uzimala 1 pakovanje , zena pored mene uzela je 3,
posle nje jos dve zene su uzele , znaci da se kupuju ti cevapi od mesanog mesa

Back