Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ta fora je bila u metrou jos pre 10 godina a u svetu je izmisljeno ko zna kad
Kupila tzatziki zacin ,pavlaku 12% i krastavac.Jos malo maslinovog ulja i majcine dusice.
Bice salate
Da slazem se samo kazem nije to nesto novo ni kod nasja pre 10 godina nisam isla u metro, jer mi je bio daleko, a i trebala je kartica od firme. napisala sam post na konto toga da lidl uzima 5 dinara za kolica, sto nije istina, jer se 5 dinara mogu vratiti kacenjem kolica na mesto. a imaju i fraj zetone.
Da slazem se samo kazem nije to nesto novo ni kod nas
Sto se tice metroa mislim da sad mogu da kupuju i oni koji nemaju firmu
I ja sam kupila jajadanas pljeke 300 dinara kg, a komorac je 149 za 1 kg, sto je dzabe. i bila su jaja L klase na akciji 109 din/kg. to su te neocekivane akcije, odes da kupis odredjeni artikal i nadjes jos nesto. zato ja volim lidl, uvek imaju neko iznenadjenje.
ja pre 10 godina nisam isla u metro, jer mi je bio daleko, a i trebala je kartica od firme. napisala sam post na konto toga da lidl uzima 5 dinara za kolica, sto nije istina, jer se 5 dinara mogu vratiti kacenjem kolica na mesto. a imaju i fraj zetone.
cevapi im nisu nestoProširili su malo paletu vina, vidim ima i vinarija zvonko bogdan sada, još neka italijanska i španska vina....dobro za pohvalu. Uzeo to špansko da probam uz neku testeninu,kjanti sam dosta forsirao sada da promenim
Uzeo ćevape juneće, dva somuna,masline u velikoj tegli one grčke sa košticom, feta sir grčki,švarcvaldku šunku na akciji, jednu onu pizzu što je pretekla sa dana italije, čokoladu sa rižom,taljatele,grana padano u komadu,još neke svakodnevne sitnice...sve u svemu zadovoljan.
Kolica sam ostavio sa sve 5 dinara pored mneke bandere...mrzelo me da ih vraćam![]()
Ћевапи су најбољи у месари Сложна браћа, раскрсница Таковске и Гарашанинове. Све препоруке.
Rade posao.Somun im je sasvim ok,ispržim na grill tiganju, napravim urnrbes isečem luk, sve "skockam" i udri.cevapi im nisu nesto
Kupovao sam cvarke tamo, ali nikad cevape.![]()
za somun ne znam al cevapi se nesto mnogo osecajuRade posao.Somun im je sasvim ok,ispržim na grill tiganju, napravim urnrbes isečem luk, sve "skockam" i udri.
Kada nemam vremena idealno.
Ja kupujem one mesano meso.Rade posao.Somun im je sasvim ok,ispržim na grill tiganju, napravim urnrbes isečem luk, sve "skockam" i udri.
Kada nemam vremena idealno.
Dodao bih samo da sam sad probao alesto prženi suncokret sa čilijem i moram reći da mi baš leži![]()
Ja kupujem one mesano meso.
Meni su OK
i sta kazes za cevape?Toliko ste pisali o cevapima od mesanog mesa da sam ih kupila da probam
kupila sam i katuncine, bele kese za smece, i dve one manje konzerve kukuruza secerca