proka
Legenda
- Poruka
- 57.100
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pijaca je generalno skuplja i od lidla i od univera, ali računamo da je na pijaci sve svežije
samo trab znati ko je preprodavac a ko je proizvodjač
inače kupujemo u supermarketu
Bas tako..ne cenjkam se ..jedino sto uradim je da prosetam pijacom..moze negde da se nadje manja cena za isti proizvodJa se ne cenjkam nikad. Pogledam cenu i ako ne odgovara trazim dalje. Na Kalenicu, na primer, najveca cena je kod prolaza tu gde ima najvise mesta, a sto se dublje zavlacis u pijacu pada cena. Jedino ako dodjem pred zatvaranje pa onda ljudi sami ponude da se rese zaliha.
Otvori oci i pocni da zapazas hitno jeMislim da je vani popularniji Špar i Eurošpar u odnosu na Lidl.
Koliko sam ja zapazila, vani nije skuplje u odnosu na nas, ali je velika razlika u kupovnoj moći s obzirom na razliku u primanjima.
Štto se tiče cene hrane u Lidlu, riba, piletena i sva mesa se pakuju ovde po njihovim standardima.
znas za postojanje digitrona jel da?Kupila danas taj toster, i sedište za bicikl. Htela sam i gume, ali na mojoj gumi piše 1.3/8 a tamo neke drugačije, brojke, kao 1,75, a ja baš nisam sa matematikom i razlomcima napamet vična.
I kupila tortilje, meso mleveno, sve za pizzu, čajnu kobasicu, paradajz, e da, i onu kuhinjsku vagu.
Ma znam , ali me smarala ova mala sa mnom, sto stvari je pipala, tražila, donosila, one babe se guraju kolicima kao da voze autiće na sudaranje...sutra ću. Još mi mm rekao da ne uzmem sa običnim nego sa autoventilom, a meni to isto. Nek ode pa nek kupi.znas za postojanje digitrona jel da?
uf ni ja ne volim to pipkanje mada kad kupujes gumu i nije toliko bitnoMa znam , ali me smarala ova mala sa mnom, sto stvari je pipala, tražila, donosila, one babe se guraju kolicima kao da voze autiće na sudaranje...sutra ću. Još mi mm rekao da ne uzmem sa običnim nego sa autoventilom, a meni to isto. Nek ode pa nek kupi.
Pa da, mm je univerzalni naziv na "ženama" za muškog supružnikauf ni ja ne volim to pipkanje mada kad kupujes gumu i nije toliko bitno
mm =moj muz?
generalno, viršle su .... viršle
ja ih nikad ne kupujem
ali zato sam kupovao prave teleće safalade kod jednog mesara u futogu
e da to probate....
one su bas nezdrave a i ukus nije nesto posebno ima mnogo boljih stvari od mesageneralno, viršle su .... viršle
ja ih nikad ne kupujem
ali zato sam kupovao prave teleće safalade kod jednog mesara u futogu
e da to probate....