- Poruka
- 128.922
uzeo sam jednu na tvoj nagovor..ako ne ispadne dobra dugujes mi 80 dinNisam ni znala da su na sniženju ali sam je kupila baš tu jer je covek ispred mene kupio 3 komada
Rekoh ako on uzima 3 mora da ce i moja 1 da bude dobra![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzeo sam jednu na tvoj nagovor..ako ne ispadne dobra dugujes mi 80 dinNisam ni znala da su na sniženju ali sam je kupila baš tu jer je covek ispred mene kupio 3 komada
Rekoh ako on uzima 3 mora da ce i moja 1 da bude dobra![]()
Samo je malo prohladiuzeo sam jednu na tvoj nagovor..ako ne ispadne dobra dugujes mi 80 din![]()
Lubenicu ne kupujem celu vec na četvrtku..pa je lepo iscem stavim u straklenu posudu , poklopim i u frižidera tek lubenicu kad mi iseku..zato volim hotele![]()
Može malo meda..med i dinja su prijateljiJa najviše volim kada je neko oguli i iseče za mene.
Može malkice meda, ssmo zbog arome.
nemoj nikad kupovati u delovima prepuno je bakterija..uvek uzmi celu..kupuj manjeLubenicu ne kupujem celu vec na četvrtku..pa je lepo iscem stavim u straklenu posudu , poklopim i u frižider
Problem mi je nocu po ovim vrucinama ..kada zaglavim frižider a nema lubenice![]()
dodaj malo i oraha i eto uvertire za dug seksMože malo meda..med i dinja su prijatelji![]()
Ako nije dobra kriv je frizider.Samo je malo prohladi
Obožavam lubenice, i najveća mi je mala.Lubenicu ne kupujem celu vec na četvrtku..pa je lepo iscem stavim u straklenu posudu , poklopim i u frižider
Problem mi je nocu po ovim vrucinama ..kada zaglavim frižider a nema lubenice![]()
ne dodjes
Po ovoj vrucini i ne treba da je puno slatka vec socna da osveži...ne dodjes..jeste da je manje slatka, dodao sam malo secera ali je socna i svidela mi se..premda jedva cekam sutra da skocim na ananas dinju iz maxija
![]()
nisu slatke...Pa gde šećer! Skrnavljenje!
Idi do njega. Sve je kupio.Meni ostao samo mango i jedna banana..sve sam drugo pojela
Moracu ponovo u LIdl i tada cu kupiti te pljosnate breskve ako ih bude
Jesu dobre .prošlog puta sam ih kupilaJuče kupila kajsije. Odlične su.