- Poruka
- 29.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima yuhor dobre stvari mada su se izbezobrazili u poslednje vreme sa cenama. U yuhorovom ducanu su njihovi proizvodi skuplji nego u veru koji otkida usi sa cenama. Jedino se isplati ici ako su na akciji konzerve sa gotovim jelima grasak, pasulj i dr. To je bilo na akciji oko 170 din po konzervi u vreme korone. Od drugih stvari jedino sto je specificno kod njih je budimska uvaljana u zacine tzv. pikant i rustik. A i te dve stvari su otisle sada u nebo sa cenom.
Podseca na ukus senfa koji se nekad stavljao na virsle u crvenim kioscimau vero sam usla jednom, posto mi nije daleko i pobegla ko da me juri cudoviste iz horor filma.
meni se iz lidla svidja i onaj krem sirni namaz sa zelenim biljem, ali se ne secam dal sam bila kupila milbonu ili pilos. ne kupujem cesto, jer se to maze na nesto, a ja hleb i slicno uglavnom ne jedem.
senf pomenut u nekom od postova, u plasticnoj casi 400 grama/60 din. ima ukus na senf koji sam jela kao dete, dok nisu izmenili ukus senfa. to je nemacki proizvod.
Podseca na ukus senfa koji se nekad stavljao na virsle u crvenim kioscima
Ja volim onaj u teglici mislim da je Kania...jel to neki naš?Podseca na ukus senfa koji se nekad stavljao na virsle u crvenim kioscima
Ja volim onaj u teglici mislim da je Kania...jel to neki naš?
Mislim da je ta marka iz Poljske ili Ceske.Ja volim onaj u teglici mislim da je Kania...jel to neki naš?
Mislim da je ta marka iz Poljske ili Ceske.
Imaju i onaj sos za spagete.
Ja ga prvo preprzim na malo ulja ,pa prelijem spagete.
Podseca na ukus senfa koji se nekad stavljao na virsle u crvenim kioscima
Jeste i zemlja porekla je ČeškaJa volim onaj u teglici mislim da je Kania...jel to neki naš?
Kako ti je čist frižiderJeste i zemlja porekla je Češka
Odlican je ..skoro da sam ga potrošila i moracu kada stignem da odem do Lidla,. samo ne znam kad
Pogledajte prilog 709422
Трешње се купују на пијаци.
Ko ne radi moze. A i nije pijaca na svakom cosku.
tačnoЈер је јефтиније.
Nekada sam volela pijace i išla redovno.Prijala mii je pijačna gužva, šarelino boja i miirisa (naračotito s jeseni).pijaca je generalno skuplja i od lidla i od univera, ali računamo da je na pijaci sve svežije
samo trab znati ko je preprodavac a ko je proizvodjač
inače kupujemo u supermarketu