Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima yuhor dobre stvari mada su se izbezobrazili u poslednje vreme sa cenama. U yuhorovom ducanu su njihovi proizvodi skuplji nego u veru koji otkida usi sa cenama. Jedino se isplati ici ako su na akciji konzerve sa gotovim jelima grasak, pasulj i dr. To je bilo na akciji oko 170 din po konzervi u vreme korone. Od drugih stvari jedino sto je specificno kod njih je budimska uvaljana u zacine tzv. pikant i rustik. A i te dve stvari su otisle sada u nebo sa cenom.

Ima yuhor dobre stvari mada su se izbezobrazili u poslednje vreme sa cenama. U yuhorovom ducanu su njihovi proizvodi skuplji nego u veru koji otkida usi sa cenama. Jedino se isplati ici ako su na akciji konzerve sa gotovim jelima grasak, pasulj i dr. To je bilo na akciji oko 170 din po konzervi u vreme korone. Od drugih stvari jedino sto je specificno kod njih je budimska uvaljana u zacine tzv. pikant i rustik. A i te dve stvari su otisle sada u nebo sa cenom.

u vero sam usla jednom, posto mi nije daleko i pobegla ko da me juri cudoviste iz horor filma. :lol:

meni se iz lidla svidja i onaj krem sirni namaz sa zelenim biljem, ali se ne secam dal sam bila kupila milbonu ili pilos. ne kupujem cesto, jer se to maze na nesto, a ja hleb i slicno uglavnom ne jedem.

senf pomenut u nekom od postova, u plasticnoj casi 400 grama/60 din. ima ukus na senf koji sam jela kao dete, dok nisu izmenili ukus senfa. to je nemacki proizvod.

Poslednja izmena:
u vero sam usla jednom, posto mi nije daleko i pobegla ko da me juri cudoviste iz horor filma. :lol:

meni se iz lidla svidja i onaj krem sirni namaz sa zelenim biljem, ali se ne secam dal sam bila kupila milbonu ili pilos. ne kupujem cesto, jer se to maze na nesto, a ja hleb i slicno uglavnom ne jedem.

senf pomenut u nekom od postova, u plasticnoj casi 400 grama/60 din. ima ukus na senf koji sam jela kao dete, dok nisu izmenili ukus senfa. to je nemacki proizvod.
Podseca na ukus senfa koji se nekad stavljao na virsle u crvenim kioscima

Tih namaza ima nekoliko ako se dobro secam. Probao sam jedan ili dva, ali nisam nastavio da ih kupujem.
Kad se setim kupim papriku u pavlaci u Lidlu. Malo je jeftinija, ali bolja od one u Veru.
I naravno klasicna pavlaka kao namaz, posto je u Lidlu jeftinija od konkurencije.

Ja volim onaj u teglici mislim da je Kania...jel to neki naš?
Jeste i zemlja porekla je Češka
Odlican je ..skoro da sam ga potrošila i moracu kada stignem da odem do Lidla,. samo ne znam kad

senf.jpg

Od cetvrtka koliko vidim glavne su cufte. Grcke i skandinavske. Mozda probam grcke, skandinavske su 1 kg zamrznutih cufti. I original fetu, ajde i to cudo, nije mnogo skuplje od domace. I suvi vrat na akciji. I mozda grcke feferone punjene sirom ako ih se setim. :D

pijaca je generalno skuplja i od lidla i od univera, ali računamo da je na pijaci sve svežije
samo trab znati ko je preprodavac a ko je proizvodjač
inače kupujemo u supermarketu

pijaca je generalno skuplja i od lidla i od univera, ali računamo da je na pijaci sve svežije
samo trab znati ko je preprodavac a ko je proizvodjač
inače kupujemo u supermarketu
Nekada sam volela pijace i išla redovno.Prijala mii je pijačna gužva, šarelino boja i miirisa (naračotito s jeseni).

Sada retko odem do pijace, sve kupujem u marketu. Lidl je moj favorit. Tu nađem sve sveže i kvaliteno.
Sve što sam nekada volela na pijaci, sada me nervira. Pre svega, pijačna gužva, cene koje su daleko iznad cena u marketima, i prerodavci.
U marketima je obavezna kontrola kvaliteta robe, na pijacama nije.

Back