- Poruka
- 9.317
konačno da se slozimo oko necegaDa, licni razlozi da nije normalno da bas svaki mafijas, krimos, ubica, reketas i diler u svakom gradu i vecem selu u Srbiji, ima veze u SNS-u.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
konačno da se slozimo oko necegaDa, licni razlozi da nije normalno da bas svaki mafijas, krimos, ubica, reketas i diler u svakom gradu i vecem selu u Srbiji, ima veze u SNS-u.
Malo je reci da su sekta...Da, licni razlozi da nije normalno da bas svaki mafijas, krimos, ubica, reketas i diler u svakom gradu i vecem selu u Srbiji, ima veze u SNS-u.
Ne koje milijarde misliš? Ko?I jedni i drugi su bagra. Samo jedan detalj, da li znas ko je ukrao 40 milijardi nemackih maraka?
Na one koje su stigle od nemacke za finansiranje srpske privrede. A za ko, nemoj da se pravis lud.Ne koje milijarde misliš? Ko?
Ovo je jedan od razloga za reč mržnja. Koji žuti? Gde su sada? Da li ih ima u SNS-u? Koji period tačno, DOS do 2004, DSS+ do 2008 ili DS+ do 2012? Gde su njihovi tajkuni sada?Vucic ne valja, ali vracanje demokrata valja jos manje, selektivna memorija na nivou
brao ...to im je izgleda najbolji odgovor koji mogu da daju ..ali po pravilu uvek bez argumenata ..i kad vidim da neko metne sendvič umesto argumenata, ne mogu da se raspravljam sa takvima
Nije to. Trazi da mu se stavi majonez.brao ...to im je izgleda najbolji odgovor koji mogu da daju ..ali po pravilu uvek bez argumenata ..
Imamo argumente ali zašto bi trošili energiju na botove ispranog mozga, udelimo vam sendvič i rešena stvar.brao ...to im je izgleda najbolji odgovor koji mogu da daju ..ali po pravilu uvek bez argumenata ..
https://www.politika.rs/sr/clanak/55955/nikolic-priznao-miskovic-i-beko-cuteI jedni i drugi su bagra. Samo jedan detalj, da li znas ko je ukrao 40 milijardi nemackih maraka?
Šta je poenta? Da je sadašnja situacija drugačija od devedesetih i šta onda?Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu
Pa kad je pobedio na izborima na svim nivoimaProtiv sam AV jer je uzurpirao vlast na svim nivoima,
Dobro stojimo naspram drugih drzava u regionu ..zlatna sredina.Ušli smo u dužničko ropstvo, ove dugove će otplaćivati mnoge generacije naših potomaka
Ajde pocni ali argumentovano a ne izmisljene afere..Da li da počnem da nabrajam i sve afere ove vlasti?
Naravno daj mi sendvic onda ..i sok..Imamo argumente ali zašto bi trošili energiju na botove ispranog mozga, udelimo vam sendvič i rešena stvar.
Skim si takav si, lopov i ubicaPa kad je pobedio na izborima na svim nivoima
Dobro stojimo naspram drugih drzava u regionu ..zlatna sredina
Ajde pocni ali argumentovano a ne izmisljene afere..
Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu
Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu
Govori samo za sebe .. mene niko ne pravi budalom, i zao mi je sto si budala ili se tako osecas, iskreno mi je zao..nas konstantno prave budalama
Znaš dobro šta taj termin znači, a mogao bi i da prokomentarišeš šta sam naveo kao primer.Govori samo za sebe .. mene niko ne pravi budalom, i zao mi je sto si budala ili se tako osecas, iskreno mi je zao![]()
Da.Kakvi licni razlozi, postoje objektivni razlozi coce
Da.
Lični razlozi su mržnja građanina Aleksandra Vučića prema predsedniku Đilasu