ja pa jaTo ste rekli i '90. nakon što je već po tvome bilo 1:0, pa bi na tvom mjestu pazio da ne dođe kao i tad do toga da na kraju bude 3:0![]()
ja nisam bitan. bio srpin,sljiptar,rvat ili ciganj

bitno je i misli se na srbe koji gube sa 2:0 od rvata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja pa jaTo ste rekli i '90. nakon što je već po tvome bilo 1:0, pa bi na tvom mjestu pazio da ne dođe kao i tad do toga da na kraju bude 3:0![]()

Da pitam ponovno, možda malo direktnije ako nisi dobro shvatio prvi put, tko garantira da neće završiti 3:0?mi,vi,oni..nebitno
misli se na one koji gube sa 2:0
kada mi njima pobijemo, proteramo i prekrstimo ljude u istom ili slicnom broju. e tada se moze postaviti pitanje pomirenja
..znači..ti si oklender..sa vama na 8:0 a onda do..kraja.mi,vi,oni..nebitno
misli se na one koji gube sa 2:0
niko ne garantuje. i sa nato teror organizacijom iza ledja lako moze biti i krajnjih 3:0 to ne sporimDa pitam ponovno, možda malo direktnije ako nisi dobro shvatio prvi put, tko garantira da neće završiti 3:0?

...ne lupetaj...kakvo pomirenje..nikad pa čak ni tad.prvi korak ka pomirenju
step baj step...ne lupetaj...kakvo pomirenje..nikad pa čak ni tad.

Takvo razmišljanje vodi samo nastavku mržnje i svođenju Srba na ono što stane ispod šljive. Mržnjom nećeš ništa postići. Brini se za žive, jer mrtvima više ne treba pomoć.pomirenja moze biti jedino kada budemo izjednacili rezultat.
za sad rvati vode sa 2:0 (jasenovac, oluja)
kada mi njima pobijemo, proteramo i prekrstimo ljude u istom ili slicnom broju. e tada se moze postaviti pitanje pomirenja
pre toga nemere![]()

Ukinite vi proslavu Vidovdana!Ja ti lepo kazem i svim vama hrvatima, pritajeno kodiranje vam je proslava oluje, i dok to ne ukinete i ne vidite sta je to , samo ste ustase koje se skrivaju , a osnova im je srpski genocid.....ne moze se mozda nazvati ustasa, jer ne znam sta je osnova ideologije ustasije, ali ako je srpski genocid osnova , onda ste ustase...
Moze koliko god i koje god mesto rodjenja da pise, ako ne vidi koliko je znacajno za ustasiju to da se proslavlja eliminacija Srba sa teritorije hrvatske, to je seme ustastva...
Ti si odlučan primjer ratnohuškača i širitelja mržnje iz uvodnog komentara, ono negativno i loše na što je autor teme obratio pažnju.ne, ne. dok nije barem 2:2 nema price
i da se "promene" hrvati pa od sutra da krenu da vole srbe nema price dok je ovaj rezultat

Meni se isto čini da mu se jako žuri da rezultat bude 3:0 za nas.To ste rekli i '90. nakon što je već po tvome bilo 1:0, pa bi na tvom mjestu pazio da ne dođe kao i tad do toga da na kraju bude 3:0![]()

Pa ovakvim postovima i ne radite nešto po pitanju pomirenja,.onako, kao susedi. I na vašoj strani imate hiljade ovakvih koji bi nove rezultate, činjenica. U svim ratovima i sukobima postoje dve strane. Mentalitet naroda uopšteno na Balkanu je takav da se kroz celu istoriju broje žrtve, mere pobede i poraze, život je prošlosti je glavni narativ mnogih na ovim prostorima. Dok to ne rešimo, ništa od normalizacije odnosa. Lično ne očekujem nikakve bliske odnose al normalne komšijske možemo očekivati kada svi sa ovih prostora prihvate svoje greške.Meni se isto čini da mu se jako žuri da rezultat bude 3:0 za nas.![]()
Srbin nije ništa ni oprostio ni zaboravio. Da je tako bilo, ne bi bilo rata i Srbi bi bez problema prihvatili da su od 1991. građani neovisne Republike Hrvatske. Umjesto toga, hrvatski Srbi su, prema NJIHOVIM vlastitim izjavama, 1991. pokrenuli naplatu i osvetu za ustaške zličine nad nevinim hrvatskim civilima i umjesto osvete dobili su poraz i odlazak. Eto kamo ih je odvela osveta! Nestali su iz Hrvatske. Hrvatski Srbi su poprilično sami odgovorni i krivi što je rezultat otišao na 2:0. (Također, podmuklo si izostavio da su Hrvati i Srbi zajedno ratovali protiv bacista, fašista, ustaša i četnika 1940-ih).niko ne garantuje. i sa nato teror organizacijom iza ledja lako moze biti i krajnjih 3:0 to ne sporim
ali kao sto rekoh. prvi korak ka pomirenju jeste kada se broj pobijenih i proteranih negde egalizuje
*ovim ne pozivam ni na cije ubistvo i slicno. samo znam da je nemoguce posteno nastaviti dok je skor ubedljivo nejednak
mada ima tu jos jedna sto se tice rvata.
srbin im verovao, bratimio se pa dobio jasenovac
srbin oprostio, verovao bratimio se pa dobio oluju
kao sto vidimo (i mnogi zagovarate) da srbi opet veruju, oproste i bratime stim da ovaj put nece biti kao u proslosti
ako je srbin glup, on ce opet da ponovi iste greske![]()
Što normalno odgovoriti na njegove ratnohuškačke i mizantropijske proljeve?Pa ovakvim postovima i ne radite nešto po pitanju pomirenja,.onako, kao susedi. I na vašoj strani imate hiljade ovakvih koji bi nove rezultate, činjenica. U svim ratovima i sukobima postoje dve strane. Mentalitet naroda uopšteno na Balkanu je takav da se kroz celu istoriju broje žrtve, mere pobede i poraze, život je prošlosti je glavni narativ mnogih na ovim prostorima. Dok to ne rešimo, ništa od normalizacije odnosa. Lično ne očekujem nikakve bliske odnose al normalne komšijske možemo očekivati kada svi sa ovih prostora prihvate svoje greške.

Znam, ali tako samo pospešujemo takve da huškaju.Što normalno izjaviti na njegove ratnohuškačke i mizogonijske proljeve?![]()
to nisu bili srbi. to su bili partizani(Također, podmuklo si izostavio da su Hrvati i Srbi zajedno ratovali protiv bacista, fašista, ustaša i četnika 1940-ih).
Što je tebi čovječe...kakve to nebulozne pišeš...o kakvom to srpskom genocidu je riječ ? Da li ti čitaš postove na ovoj i drugim temama..Ja ti lepo kazem i svim vama hrvatima, pritajeno kodiranje vam je proslava oluje, i dok to ne ukinete i ne vidite sta je to , samo ste ustase koje se skrivaju , a osnova im je srpski genocid.....ne moze se mozda nazvati ustasa, jer ne znam sta je osnova ideologije ustasije, ali ako je srpski genocid osnova , onda ste ustase...
Moze koliko god i koje god mesto rodjenja da pise, ako ne vidi koliko je znacajno za ustasiju to da se proslavlja eliminacija Srba sa teritorije hrvatske, to je seme ustastva...
...i ti onda napišeš hrpu besmislica. Mora da imaš neki teški grijeh na duši..Tu je sve pod našom kontrolom,nema potrebe.
ja sam nebitan. bitniji su onih pola miliona ustasa od pre neku nedeljuTi si odlučan primjer ratnohuškača i širitelja mržnje iz uvodnog komentara, ono negativno i loše na što je autor teme obratio pažnju.![]()
kada bude 2:2 onda ovaj savet iskoristi na sebiBrini se za žive, jer mrtvima više ne treba pomoć.![]()
Tomoslav,Trpiguz i Držikur su likovi iz mašte.Ukinite vi proslavu Vidovdana!
Gdje si ih to vidio?!ja sam nebitan. bitniji su onih pola miliona ustasa od pre neku nedelju
Tako je...a ti...ti si prirodni talent..Tomoslav,Trpiguz i Držikur su likovi iz mašte.
Vidio je petrovitz....kada se popeo na tavan..na tavanu sanduk..u sanduku, neki stvari koje su mu ostale od djeda.Gdje si ih to vidio?!
Nije tema o meni.Tako je...a ti...ti si prirodni talent..
Oznaka je nezrelog i infantilnog karaktera vjerovati da se u životu može ostvariti i urediti sve na način na koji neka osoba to želi. Život nije takav.kada bude 2:2 onda ovaj savet iskoristi na sebi![]()