Lični razlozi za mržnju prema režimu

Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu
Ne laje kera zbog sela...

AV AV AV

Mislim da je mržnja prejaka reč. Nimalo mi se ne dopada politika sadašnje vlasti, posebno vlasti u Beogradu.

Protiv sam AV jer je uzurpirao vlast na svim nivoima, a na prvom mestu izvršnu i sudsku vlast.

Korupcija je ogromna, stanje u zdravstvu, u prosveti, u svim oblastima je katastrofalno.

Ušli smo u dužničko ropstvo, ove dugove će otplaćivati mnoge generacije naših potomaka.

Da li da počnem da nabrajam i sve afere ove vlasti?
Ko kaže da mora da se otplaćuje?

Čaušesku se zeznuo što je Rumunima otplatio sav dug i mislio da je uradio pametnu stvar ka MMF-u

Mogao je da lao Island progladi bankrot

Ko kaže da mora da se otplaćuje?

Čaušesku se zeznuo što je Rumunima otplatio sav dug i mislio da je uradio pametnu stvar ka MMF-u

Mogao je da lao Island progladi bankrot
Čauseku se prevario što je verovao da mu je narod zadovoljan i što ima zaposlene po Maxiju koji prvi put zarađuju prosečnu platu i tvrde da su zadovoljni. Nije znao da žele više i da mogu više

Čauseku se prevario što je verovao da mu je narod zadovoljan i što ima zaposlene po Maxiju koji prvi put zarađuju prosečnu platu i tvrde da su zadovoljni. Nije znao da žele više i da mogu više
Pa dok su bili Žuti važila je priča: "ne radiš u MAXI-ju zato što si nesposoban"
Neverovatno koliko njih je dopustilo sebi da ga neko na jaslama dobijenim na foru bez dana radnog staža nabedjuje "da je nesposoban za zaposlenje"

Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu
jeste svi smo se nadali poziciji milice lazjivice, ali kad nema za sve... nisu vam jos rekli da je mica nasa nova ambasadorka?
Tomislav Nikolić je prvi priznao: Miroslav Mišković i Milan Beko su finansijski pomogli radikale u poslednjoj izbornoj kampanji.
onda su ga kao napali, i sad mu isplacuju po dogovoru neke silne milione, znaci tale se od kada je otisao milosevic

Pa dok su bili Žuti važila je priča: "ne radiš u MAXI-ju zato što si nesposoban"
Neverovatno koliko njih je dopustilo sebi da ga neko na jaslama dobijenim na foru bez dana radnog staža nabedjuje "da je nesposoban za zaposlenje"
Vidi, postoji jednostavan lakmus po kome normalan čovek određuje da li je za vlast ili je opzicionar. Prošeta van svoje države. i onda kada skapira da čak i u komšiluku imaju neke neshvatljive pojave, postane opzicionar.Odem u Grčku i skapiram da je kod njih sve jeftinije ,a da imaju veće plate. Kako da budem za vlast iu toj situaciji? Ne mogu.Nešto ne rade dobro I tako je je već 20 god. E sad, vi neki pragmatični bi rekli da sam glup i da je bolje biti uz vlast, jer to omogućava kakav-takav posao. Ali ja posao imam i plaćen sam preko 2 soma evra. Ti si uz vlast i jedva da si na medijalnoj plati. Misli o tome

Vidi, postoji jednostavan lakmus po kome normalan čovek određuje da li je za vlast ili je opzicionar. Prošeta van svoje države. i onda kada skapira da čak i u komšiluku imaju neke neshvatljive pojave, postane opzicionar.Odem u Grčku i skapiram da je kod njih sve jeftinije ,a da imaju veće plate. Kako da budem za vlast iu toj situaciji? Ne mogu.Nešto ne rade dobro I tako je je već 20 god. E sad, vi neki pragmatični bi rekli da sam glup i da je bolje biti uz vlast, jer to omogućava kakav-takav posao. Ali ja posao imam i plaćen sam preko 2 soma evra. Ti si uz vlast i jedva da si na medijalnoj plati. Misli o tome
Zaista me Grčka ne zanima niti je neki reper.

Nije poenta da li je plata medijalna već koliko je naroda može ostvariti.

Zaista me Grčka ne zanima niti je neki reper.

Nije poenta da li je plata medijalna već koliko je naroda može ostvariti.
na kraju cete se porediti sa albanijom, makedonijom, ej, covece, nemas ni kuceta ni maceta, nisi reper ni za sta, osim najave snizenja u lok, prodavnici
Cena nije važna ako je kvalitet.
i drzi se hrane, zdravlja itd, nisi za politiku, lepo ti kazem, pa i sam kazes glasas za svaku vlast, uopste ni ne razmisljas

Prošeta van svoje države. i onda kada skapira da čak i u komšiluku imaju neke neshvatljive pojave, postane opzicionar.Odem u Grčku i skapiram da je kod njih sve jeftinije ,a da imaju veće plate.
U vreme žute vladavine DOS-a Srbij je u jednom trenutku imala celih 30% hrvatskog standarda, sad je tad razlika daleko manja: to što Vučić ne valja uopšte ne implicira da žuti DOS nekako treba da se vrati, naprotv.

Back