Lični razlozi za mržnju prema režimu

Ja svoju vlast u RS ne volim zbog lopovluka, kojeg više i ne kriju, nego se ponose time. Zbog isturanja seljadije u prvi red. Zbog korupcije. Zbog mobinga na poslu, nad nama koji nismo ni u jednoj stranci. Zbog sludjivanja svakog božjeg dana putem oglašavanja oko gluposti. Lagana. Zbog davanja učešće u svim društvenim sferama vjerskim vodjama. Zbog nakaradnih faca. ...
Ima još stotinjak stvari...

Ja svoju vlast u RS ne volim zbog lopovluka, kojeg više i ne kriju, nego se ponose time. Zbog isturanja seljadije u prvi red. Zbog korupcije. Zbog mobinga na poslu, nad nama koji nismo ni u jednoj stranci. Zbog sludjivanja svakog božjeg dana putem oglašavanja oko gluposti. Lagana. Zbog davanja učešće u svim društvenim sferama vjerskim vodjama. Zbog nakaradnih faca. ...
Ima još stotinjak stvari...
👏

Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu
Ovo je gore od '90-ih.Jedan covek odlucuje o milionima ljudi.

Back