Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.484
Unaprijed se izvinjavam srbijancima, ali ja sam čula na TV-u izraz gedžo, te sam jednoga tipa na forumu tako nazvala, a on se smrtno uvrijedio. Ja pojma nisam imala šta je to, a ni danas ne znam!?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unaprijed se izvinjavam srbijancima, ali ja sam čula na TV-u izraz gedžo, te sam jednoga tipa na forumu tako nazvala, a on se smrtno uvrijedio. Ja pojma nisam imala šta je to, a ni danas ne znam!?![]()
Inače, da napomenem još nešto, Srbe su u bivšim republikama zvali kuferaši (koferaši). U centralnoj BiH su ih obično psovali na sljedeći način: Hebo li te voz, koji te dovukao!
kako su zvali muslimana koji je došao raditi u ljubljanu?Inače, da napomenem još nešto, Srbe su u bivšim republikama zvali kuferaši (koferaši). U centralnoj BiH su ih obično psovali na sljedeći način: Hebo li te voz, koji te dovukao!
Zet.kako su zvali muslimana koji je došao raditi u ljubljanu?
To je istina.Na prostoru Balkana do prije 20 godina nije bilo Srba.Da stvarno...svi su bili u BiH od pamtiveka samo su eto Srbi padali sa na neba a poneki dolazili vozovima.
To je istina.Na prostoru Balkana do prije 20 godina nije bilo Srba.
PogrešnoBit ce mnogo bolje kada se u Srbiji eliminise uticaj Srba iz Republike Srpske.
Sve to treba preko Drine.
Dobri su ti Jugosloveni i bratstvo sa jedinstvom.Srbi iz RS nisu dobri i njih treba vratiti u RS.Sve iz Srbije koji imaju kap krvi od nekog pretka preko Drine.Pogrešno
Biće bolje sa obe strane Drine, ali i Save i Dunava kada se eliminiše antisrpski uticaj
Titoizam truje
obrnutoDobri su ti Jugosloveni i bratstvo sa jedinstvom.Srbi iz RS nisu dobri i njih treba vratiti u RS.Sve iz Srbije koji imaju kap krvi od nekog pretka preko Drine.
Evo ovo gadno selo u koje sam dosao sve ti Srbi iz Bosne i Srbi iz Hercegovine.obrnuto
nisu jugotitovci?Evo ovo gadno selo u koje sam dosao sve ti Srbi iz Bosne i Srbi iz Hercegovine.
Ima ih partizana ,a ima i nas .nisu jugotitovci?
ok su i partizani pod uslovom da nisu jugotitovciIma ih partizana ,a ima i nas .
Ima i takvih?ok su i partizani pod uslovom da nisu jugotitovci
ili da su se bar otreznili od titiotizma
Sve normalni partizani, koji vole da tamane i ujke i Turke. Pravi naši srpski, četnički partizani. Kao @Enigmaok su i partizani pod uslovom da nisu jugotitovci
ili da su se bar otreznili od titiotizma
Znamo
Nije teško provaliti ko će ostati gladan kad veliki vodja bude pao.dobro je da znate.
E lako je tebi znati da ces gladovati.Nije teško provaliti ko će ostati gladan kad veliki vodja bude pao.