Сви разлози да гласате ЗА Александра Вучића

глас Вучићу

• ЗА

glasova: 9 30,0%
  • ПРОТИВ

glasova: 21 70,0%

• Ukupno glasova
    30
Pun je forum bogatih, nista ne rade ceo dan su tu. Pitaj @mario80 ako ne verujes. Dezura ovde svaku noc godinama iz ciste dosade, da bi blatio vaksere i Vucica.
1000007304.jpg

Pun je forum bogatih, nista ne rade ceo dan su tu. Pitaj @mario80 ako ne verujes. Dezura ovde svaku noc godinama iz ciste dosade, da bi blatio vaksere i Vucica.
Zar izbori nisu pravo svakoga da glasaza koga misli da ce ga usreciti?

Gluaci bez skola uvek glasaju za najglasnijeg lazova, oduvek bilo, bogati glasaju za najobrazovanije.

Zar izbori nisu pravo svakoga da glasaza koga misli da ce ga usreciti?
Gluaci bez skola uvek glasaju za najglasnijeg lazova, oduvek bilo, bogati glasaju za najobrazovanije.
Netacno, siromasni glasaju za one od kojih zavisi kakvo je stanje u drzavi, nije im svejedno. Bogatima jeste, pa se za politiku zanimaju iz dosade i zabave.

Teško je uopšte prihvatiti da postoje ljudi koji sve ovo gledaju i tolerišu. Koliko uopšte gafova, afera i ispada ova vlast treba da napravi da bi pojedini ljudi konstatovali da ovde nešto žestoko smrdi i da vlast mora da se menja i da pojedini ljudi moraju debelo da robijaju.
a šta treba da gledaju i torelišu,vašeg žuteg lopova ćilasa?? neće moći ove noći! a ni bilo koje druge..bilo neponovilo se
To je jedno veliko, radosno, nasmijano Sunce.

Pogledajte prilog 1765625

Evo ga tu, na Elizejskim Poljanama.

:heart2: :heart2: :heart2:
zaboravio si i MEDENO
medeno sunašce preslatko vidi gaaaa
:zaljubljena: želim da ga nunam,dojim i mazim neprestano
:zstidljivko:

Puno govori činjenica da je za ovog čovjeka glasala većina građana Srbije...ne toliko o samom Vučiću koliko o mentalnom dostignuću njegovih glasača.
A za kog covjeka je po tebi trebalo da glasaju umesto njega?
Gledas taj snimak sta je pricao kad je imao 25 godina, a sad slusaju i studente brucose od 19. To sto njih uvazavaju najvise govori o mentalnom stanju odredjenog dela drustva.

A za kog covjeka je po tebi trebalo da glasaju umesto njega?
Gledas taj snimak sta je pricao kad je imao 25 godina, a sad slusaju i studente brucose od 19. To sto njih uvazavaju najvise govori o mentalnom stanju odredjenog dela drustva.
Kod nas su ratni huškači marginalizirani a njihov utjecaj u glasačkom tijelu minoran...Vučić je kladični ratni huškač,lažov koji je izvarao Srbe u Hr...BiH ..i na Kosovu...učestvovao u progonu Hr. obitelji iz Zemuna...čovjek je umno bolestan od mržnje....s ove točke mi se cini da bi vam promjena dibro došla...ali ako vi smatrate da nem boljeg ko sam ja da vas ubjeđujem u suprotno.

Puno govori činjenica da je za ovog čovjeka glasala većina građana Srbije...ne toliko o samom Vučiću koliko o mentalnom dostignuću njegovih glasača.

Већина изашлих на изборе ...апре тога су се постарали да буквално ниједна опција не доноси ништа ...толико о целом друштву

које је из приче ' свако за себе' ..ускочило у 'свако преотив сви '

Vlazni snovi jednog sendvicara...:kafa:
Druze, meni je jasno da se tebi dize na vrele usne tvog bolesnog vodje, ali i one ce uskoro sisati k cimeru u celiji.
Mene brine zavedeni gradjani Srbije koji su sebe stavili u opasnost da ih narod cereci po ulici. Zasto narod mrzi blokadere u tolikom broju, blokaderi su sami krivi.

Back