Lični razlozi za mržnju prema režimu

Ima milion razloga zasto je SNS vlast katastrofalna
Zasto na primer ne iskoriste cinjenicu sto je Tramp koliko-toliko pozitivno nastrojen prema nama i ne lobiraju kod njega, ne sastance i ne podmicuju njihovu administraciju?
Evo albanci to vec uveliko rade
Nego se po medijima pisu bajke, poput "Tramp ce nam vratiti Kosovo", a mi necemo prstom mrdnuti
Jel? E pa ne ide to tako bato
Neverovatno koliko su nesposobni SNS politicari, kao da nisu nikad culi sta je lobiranje

Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu

Економски не могу и не пуца се на браћу то је истина. Али кад се мало загребе по површини ...

Nije
Završili se studenti, shvatili ko ih zajebava.
Još samo par otkaza nekim "prosvetarima" ĉisto da nauče lekciju śta im je bitnije u životu dal.posao i plata dal članstvo u stranci i prazna obećanja po najvišim svetskim standardima.

Gotov je, a i vi botovi sa njim :D
Ide lustracija i za vas, svi cete na ulicu iz javnih preduzeca 😁

Ima milion razloga zasto je SNS vlast katastrofalna
Zasto na primer ne iskoriste cinjenicu sto je Tramp koliko-toliko pozitivno nastrojen prema nama i ne lobiraju kod njega, ne sastance i ne podmicuju njihovu administraciju?
Evo albanci to vec uveliko rade
Nego se po medijima pisu bajke, poput "Tramp ce nam vratiti Kosovo", a mi necemo prstom mrdnuti
Jel? E pa ne ide to tako bato
Neverovatno koliko su nesposobni SNS politicari, kao da nisu nikad culi sta je lobiranje
Drago nas je ponovo vas videti,

koliko god Trampovo intimno okruženje bilo pozitivno nastrojeno ka hotelskom objektu "Renovirani Generalštab", vrana vrani oči ne vadi.
Kao Republikanac poštuje pravilo da se ne meša u mečkarenja Demokrata a videli smo i obrnut smer.
Niko nikog da uhapsi a puni hard diskovi. Obaška ćute njihovi spontani gradjani željni pravednih institucija. Valjda procenili, kao kod nas śto procene, kad je hitno a kad nije. Pośto je Tramp pobedio može se desiti da spontani i emotivno pravdoljubivi uz podršku lgbt i afri-azijats malo.pokrenu neke promene.

Što se naivnog predloga o lobiranju tiĉe ja ne znam dal stvarno ne znate ili nas dokoni zajebavate u pogrešno mesto? Naime, crknuta Madlen Olbrajt je za vreme perioda dok je bila aktivnija nego trenutno preko svog lobistiĉkog centra izdejstvovala putem Senata da Srbi ne mogu imati kontra lobi albanskom jer su dobili i previše milijardi dolara od droge a obaška je kao državni sektetar u Klintonovoj vladi to mogla, kakav sukob interesa kakva zloupotreba položaja kakvi demokratski bakrači i šerpe...

Opet, ta zabrana o kontra lobiranju je podjednako na ruku išla i srpskoj dijaspori i srpskoj matici. Dijaspori da je niko ne proziva što.im teško da odvoje malo od onolikih para zbog kojih su otrčali a matici je laknulo jer je izbegnuta polemika ko treba više da se isprsi dal drugosrbijanci dal patriote.
Ukratko Srbinu ćeš lakše pocepati gaće nego da mu izvučeš 5 evra iz istih.

Poslednja izmena:
Mladi pa spontani pa necentralizovani pa protiv korupcije...
prijavio sam te, jer kako bi bilo mi tebe da stavimo sa slikom kao bota sns-a?
tamo ste i one izbeglice napali sto su rodjeni u hrvatskoj, srbi kojima niste naprabili granicu ogulin, virovitica, jer ste grabili stanove i pljackali samo... sramota, napravili ste zrtve u gradj. ratu od srba, pa ih sada izbegle jos i progonite kao da rade za hrvatsku,jove vucici iz vrazje divizije, i brnabici satnici... mora da je mali sinisa, srbin, jel da? ili pobegulja toma? ja jednoh andreja znam, i on je hrvat, sve su vam ti hrvatska imena, lojalni ste ste hrvatskoj vi, neki i kurtiju, znaci albancima!
onda se javi nesko poslednji mohikanac na kim, pa i njega pljujete, a vasi zidaju po dedinju, peru vam pare od mare i ...koke, a sa siftarijom sverujete dop! od dopa bgd na vodi!

nego sta nego da ste za prezir i mrznju, gnusamo vas se

Poslednja izmena:
zato sto ih tramp mrzi, posebno dvolicnog av-a, i tramp ce nam pomoci da ga srusimo, nisam samo siguram da li 2026; tekst Предраг-a Поповић-a je inace genijalan, mozda vredi i kao zasebna tema da je neko postavi, citaj:

Емануел Макрон, председник Француске, почетком децембра позвао је Александра Вучића на свечаност поводом отварања обновљене катедрале Нотр Дам. Међутим, на инсистирање главног госта, новог америчког председника, са листе званица је скинут Вучић.

Проглашавање Вучића за непожељног у близини Трампа представља само протоколарну презентацију става. Много озбиљнију и оштрију поруку Вучић је добио кад су америчке власти демантовале његову најаву да ће САД увести санкције Нафтној индустрији Србије, која је у већинском власништву Русије. „Нема најаве да ће бити уведене санкције против НИС-а. Америка ни на који начин неће нанети штету привреди Србије“, рекао је амерички амбасадор Кристофер Хил. Ово није први, али јесте најважнији Хилов деманти Вучићевих изјава. У многим ситуацијама, које су биле значајне за Србију, Хил је подржавао Вучићеву тиранију. Ипак, у новим околностима, док се чека смена у Белој кући, амерички амбасадор је морао да компромитује свог спонзора.

Вучић је у стању Мусолинија из априла 1945: Сви му окрећу леђа, следи…

zato sto ih tramp mrzi, posebno dvolicnog av-a, i tramp ce nam pomoci da ga srusimo, nisam samo siguram da li 2026; tekst Предраг-a Поповић-a je inace genijalan, mozda vredi i kao zasebna tema da je neko postavi, citaj:
U pravu si. Kamo srece da je neko normalan na vlasti pa da bar nesto ucini za dobro Srbije. Tramp je od svih americkih predsednika najmanje los prema nama.

U pravu si. Kamo srece da je neko normalan na vlasti pa da bar nesto ucini za dobro Srbije. Tramp je od svih americkih predsednika najmanje los prema nama.
on ce sa maskom da prodrma trulez kolektivnog zapada, SPREMAMO SE da rusimo i nemacku i englesku vladu, a ne mozemo jednog vucica? samo se strpi samo sto nismo krenuli da deljemo, mi ameri, bog s nami, ima da drmamo sad, kome nije pravo, ugasio ga je - znaci idemo djonom i u glavu

Back