Edmund
Domaćin
- Poruka
- 3.903
Nedostajala siZašto, završi rečenicu. Jer ćeš ti uvek radije glasati za SNS nego za demokratsku opciju
Ali već te nema opet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedostajala siZašto, završi rečenicu. Jer ćeš ti uvek radije glasati za SNS nego za demokratsku opciju
Sve više mi se čini da kod onih koji gaje neviđenu mržnju prema režimu stoje lični razlozi, neispunjene ambasadorske ili druge ambicije, vezane za visoke državne funkcije, jednostavno ne postoje objektivni razlozi za neviđenu mržnju koju neki, u javnosti, prosipaju, jednostavno ne mogu se porediti devedesete sa sadašnjom situacijom, jednostavno ne mogu
NijeDžaba se batrgaš - gotov je!️
Nije
Završili se studenti, shvatili ko ih zajebava.
Još samo par otkaza nekim "prosvetarima" ĉisto da nauče lekciju śta im je bitnije u životu dal.posao i plata dal članstvo u stranci i prazna obećanja po najvišim svetskim standardima.
Drago nas je ponovo vas videti,Ima milion razloga zasto je SNS vlast katastrofalna
Zasto na primer ne iskoriste cinjenicu sto je Tramp koliko-toliko pozitivno nastrojen prema nama i ne lobiraju kod njega, ne sastance i ne podmicuju njihovu administraciju?
Evo albanci to vec uveliko rade
Nego se po medijima pisu bajke, poput "Tramp ce nam vratiti Kosovo", a mi necemo prstom mrdnuti
Jel? E pa ne ide to tako bato
Neverovatno koliko su nesposobni SNS politicari, kao da nisu nikad culi sta je lobiranje
Otkud tebi ideja da mozes ovim tonom da mi se obracas?Što se naivnog predloga o lobiranju tiĉe ja ne znam dal stvarno ne znate ili nas dokoni zajebavate u pogrešno mesto?
Не бих да ти се мешам у струку.Oćeš ono izmedju?
Odakle ti libido da mi postavljaš takva pitanja?Otkud tebi ideja da mozes ovim tonom da mi se obracas?
Dakle, ne samo da si budala, nego ti je i ego naduvan. Najgora kombinacija.Odakle ti libido da mi postavljaš takva pitanja?
Ponašaš se kao da može da ti se digne pa izigravaś silu neku...
Bane ako smo raskinuli ne moraś da me vredjaśDakle, ne samo da si budala, nego ti je i ego naduvan. Najgora kombinacija.
Ajd zdravo.
Ovo je gratisНе бих да ти се мешам у струку.
То остављам вама сендвичарима, да не глсдујете.Ovo je gratis
Brzo si reagovao na gratis, navika a?То остављам вама сендвичарима, да не глсдујете.
Ali zato uredno hvališ Vladimira Gajića kako je hrabar opozicionarŽilas je predsenikov glavni opozicionar.
Narod nikada nigde nije odlučivao ni o čemu.
Фина пројекција, узми јаја, да те држе цео данBrzo si reagovao na gratis, navika a?
isprži 5 komada iz dva razlogaФина пројекција, узми јаја, да те држе цео дан
Видим по теби.isprži 5 komada iz dva razloga
- jedno trośenje zejtina i struje
- drži dan i po jer jaja su sita
prijavio sam te, jer kako bi bilo mi tebe da stavimo sa slikom kao bota sns-a?Mladi pa spontani pa necentralizovani pa protiv korupcije...
zato sto ih tramp mrzi, posebno dvolicnog av-a, i tramp ce nam pomoci da ga srusimo, nisam samo siguram da li 2026; tekst Предраг-a Поповић-a je inace genijalan, mozda vredi i kao zasebna tema da je neko postavi, citaj:Zasto na primer ne iskoriste cinjenicu sto je Tramp koliko-toliko pozitivno nastrojen prema nama i ne lobiraju kod njega, ne sastance i ne podmicuju njihovu administraciju?
U pravu si. Kamo srece da je neko normalan na vlasti pa da bar nesto ucini za dobro Srbije. Tramp je od svih americkih predsednika najmanje los prema nama.zato sto ih tramp mrzi, posebno dvolicnog av-a, i tramp ce nam pomoci da ga srusimo, nisam samo siguram da li 2026; tekst Предраг-a Поповић-a je inace genijalan, mozda vredi i kao zasebna tema da je neko postavi, citaj:
on ce sa maskom da prodrma trulez kolektivnog zapada, SPREMAMO SE da rusimo i nemacku i englesku vladu, a ne mozemo jednog vucica? samo se strpi samo sto nismo krenuli da deljemo, mi ameri, bog s nami, ima da drmamo sad, kome nije pravo, ugasio ga je - znaci idemo djonom i u glavuU pravu si. Kamo srece da je neko normalan na vlasti pa da bar nesto ucini za dobro Srbije. Tramp je od svih americkih predsednika najmanje los prema nama.
Sto pre, nadajmo seon ce sa maskom da prodrma trulez kolektivnog zapada, SPREMAMO SE da rusimo i nemacku i englesku vladu, a ne mozemo jednog vucica? samo se strpi samo sto nismo krenuli da deljemo, mi ameri, bog s nami, ima da drmamo sad
Koga?Ali zato uredno hvališ Vladimira Gajića kako je hrabar opozicionar