Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uf, kako je lijepa demokracija...
bilo bi mi drago cuti za sto si ti upotrebljiv osim dupelizanja...?
ozbiljno mislim...
p.s. mozes biti sretan da te netko pista nesto ozbiljno i zanima ga tvoj odgovor...

baš me zanima tvoj komentar na moj prethodni post....:mrgreen:

ili ćeš i to preskočiti "kao napravit ćeš se slijepa" kad argumentirano govorim
(sama si rekla da ti je Buđman Junior frend i da ćeš ulupati 25 000 eura u njegovu predsjedničku kampanju...pa eto za početak mu kupi neko odijelo...a ne da nosi ona od svog starog iz 91 :rotf:

prosle godine sam bio na Korculi i stvarno je super...usluga je dobra,cisto more,lepe plaze....sve u svemu mnogo lepse nego u CG..ako nista drugo bar je cistije

i treba vec jednom da zaboravimo sve sto se desavalo u proslosti i da pustimo istoriju da sudi o svim zlocinima koji su pocinjeni i sa nase i sa njihove strane....pozz

На жалост, за сада не. Мислим, ишао бих службено, или ако познајем неког ко живи тамо, да га посетим. Ипак, не бих уплатио туристички аранжман. За исти новац, и мањи, могу да одем негде где ће вероватноћа да доживим непријатност бити мања. Никог не мрзим, то је 100% сигурно, али за сада овако. Много се нервирам у таквим ситуацијама, а неке су тукли и штанглама. Здравље пре свега. Једног дана, ко зна.

Ne znam jel bilo rechi sto im je ministar za turizam Bajs izvalio gluposti da ovi isprebijani dodju na besplatni godisnji odmor po mogucnosti vozom smrti kao i oni nesretnici iz voza :lol:

Znaci li to da ce prezivelima iz jasenovca ponuditi besplatno kampovanje u jasenovcu u znak izvinjenja? :hahaha:

Iskreno, volela bi da posetim Dubrovnik i Split, pogotovo ovih meseci kada se ukida viza, pa me interesuje, kakva su vasa iskustva? Cula sam dosta prica o nihovom ne tako prijatnom doceku! Izbacivanje iz restorana, sta je to "hleb" i tako to... Rekli su mi da kolima ni ne pokusavam da odem , jer odose gume!
Da li ste bili skoro i kako ste se proveli?

Incidenti se desavaju, kao i u svim ostalim turistickim zemljama, Hrvatska nije najbolja ali ni najgora po tome.

Spanija, Italija, Turska mnogo su opasnije.

Ko ti je rekao da je opasno u Turskoj?Nemačka štampa?:rotf:...u Turskoj niko ne dira turiste tako da su incidenti retkost i dešavaju se samo ako ih izazovu sami turisti.

Da ne nabrajam sad sve slucajeve za koje sam usput cuo, reci cu samo - ne hvala.

Osim toga nije samo bezbednost u pitanju vec kompletna usluga, uzas.

Da o njihovim avionima ne pricam, o tome je u Nemackoj bilo dosta reci, katastrofa.

Da ne nabrajam sad sve slucajeve za koje sam usput cuo, reci cu samo - ne hvala.

Osim toga nije samo bezbednost u pitanju vec kompletna usluga, uzas.

Da o njihovim avionima ne pricam, o tome je u Nemackoj bilo dosta reci, katastrofa.
Ne znam šta si čuo ali Turska je prepuna švaba i Rusa-turista.A Švabe koje hoće da letuju za 500e neka idu u Hrvatsku,tamo će biti bolje usluženi.

Poslednja izmena:
Ne znam šta ti je smešno,ali je tako.Turci nemaju katoličke popove da ih nauče kako treba da mrze turiste.

SEPARATISTIČKA kurdska skupina koja je preuzela odgovornost za atentate na hotele u Istanbulu zaprijetila je u četvrtak napadima na strane turiste u Turskoj povodom približavanja 20. obljetnice početka oružane pobune za autonomiju jugoistočnog dijela zemlje, naseljenog većinom Kurdima.

"Zbog činjenice da ćemo napadati uglavnom turistički sektor, pozivamo sve turiste da napuste Tursku, a one koji su namjeravali doći da promijene destinaciju", navodi se u priopćenju "Sokolova slobode Kurdistana", skupine koja je do sada bila nepoznata.

Priopćenje je dobila agencija France Presse preko agencije Mezopotamija, prokurdske agencije sa sjedištem u Njemačkoj koja redovito objavljuje priopćenja kurdskih pobunjenika.
Skupina koja je u utorak preuzela odgovornost za bombaške napade na dva hotela u Istanbulu i na plinsko postrojenje u predgrađu grada, također je pozvala "one koji ulažu u Tursku, lokalno stanovništvo kao i strance, i one koji imaju koristi od rata protiv Kurda da se povuku i prekinu svoja ulaganja".

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kurdi-oteli-trojicu-njemackih-alpinista/394368.aspx

Ne znam šta si čuo ali Turska je prepuna švaba i Rusa-turista.A Švabe koje hoće da letuju za 500e neka idu u Hrvatsku,tamo će biti bolje usluženi.

Da ne idu u onolikom broju u Tursku ne bi ni bilo onoliko slucajeva.

Protiv turskih agencija istrazivalo je i tuzilastvo zbog prevara, mislim cak i protiv avio-kompanija zbog katastrofalnog stanja aviona, onakvi avioni ovde idu na otpad, a razne tv ekipe stalno su dole i skrivenim kamerama testiraju turisticke objekte, kad to vidis dosta ti je.

Hrvatska takvih slucajeva kao Turska nema, niti ce iko da te uhapsi ako uzmes kamen sa plaze kao u Turskoj, a sto je najvaznije avioni Croatia Airlinesa servis rade kod Lufthanse.

Sto se tice ulicnih delikvenata, svejedno je gde ides.

Ja letnji odmor provedem u Izraelu, ali ako moram da biram izmedju Turske i Hr - uvek u Hrvatsku.

Bombe po restoranima da i ne spominjem.

Da ne idu u onolikom broju u Tursku ne bi ni bilo onoliko slucajeva.

Protiv turskih agencija istrazivalo je i tuzilastvo zbog prevara, mislim cak i protiv avio-kompanija zbog katastrofalnog stanja aviona, onakvi avioni ovde idu na otpad, a razne tv ekipe stalno su dole i skrivenim kamerama testiraju turisticke objekte, kad to vidis dosta ti je.

Hrvatska takvih slucajeva kao Turska nema, niti ce iko da te uhapsi ako uzmes kamen sa plaze kao u Turskoj, a sto je najvaznije avioni Croatia Airlinesa servis rade kod Lufthanse.

Sto se tice ulicnih delikvenata, svejedno je gde ides.

Ja letnji odmor provedem u Izraelu, ali ako moram da biram izmedju Turske i Hr - uvek u Hrvatsku.

Bombe po restoranima da i ne spominjem.
'ajd' ovaj Picigin što reklamira smeštaj kod sebe a ti si vidi se neobavešten.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back