Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
'ajd' ovaj Picigin što reklamira smeštaj kod sebe a ti si vidi se neobavešten.
Odlicno sam obavesten.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'ajd' ovaj Picigin što reklamira smeštaj kod sebe a ti si vidi se neobavešten.
nikada nisam bio na moru , ali nikada ne bi letovao u hrvatskoj, dami daju dzabe
![]()
moja terasa sa pogledom na more .... hm, jedva čekam sledeće letovanje !
Kad si,gde i koliko puta bio u Turskoj?Odlicno sam obavesten.
Kad si,gde i koliko puta bio u Turskoj?
Znači,nisi bio.Nemamo šta da pričamo.A što se tiče Nemaca,razmisli što ih je tamo toliko puno uprkos svemu tome što si loše čuo i pročitao o Turskoj.Bilo je dovoljno Nemaca koji su svoja iskustva osvedocili kamerama, zatvorima ni krivi ni duzni, opljackani od prevarantskih "agencija".
To ovde nije nikakva senzacija, nista novo, Svabe imaju Vollkasko mentalitet, kontrolisu i testiraju sve zemlje pa i svoju u najsitniji detalj.
Preseli se u Split dok je vreme.Sramota je da je trenutno bezbednije Srbinu na ulicama Splita,
nego npr. tamnoputom Libijcu u Beogradu?!![]()
![]()
moja terasa sa pogledom na more .... hm, jedva čekam sledeće letovanje !
a gde sam ja na slici?
Znači,nisi bio.Nemamo šta da pričamo.A što se tiče Nemaca,razmisli što ih je tamo toliko puno uprkos svemu tome što si loše čuo i pročitao o Turskoj.
Poređenje je besmisleno,Hrvatska ima ukupno 5-6 hotela sa 4 ili 5 zvezdica a Turska stotine.Što se tiče gostoljubivosti Turci su 5 kopalja ispred Hrvata,higijena je relativna stvar.Turska nije bolja od Hrvatske, o tome je rec sve vreme...
Svaki Nemac ce reci sto se tice bezbednosti, gostoljubivosti, higijene da je Hrvatska 100 godina ispred Turske.
Ali Turska je veca...
Poređenje je besmisleno,Hrvatska ima ukupno 5-6 hotela sa 4 ili 5 zvezdica a Turska stotine.Što se tiče gostoljubivosti Turci su 5 kopalja ispred Hrvata,higijena je relativna stvar.
Hrvatska je selo,razgovaraćemo kad jednom posetiš Tursku.Higijena je prvo sto se gleda kad udjes u sobu.
Samo Rovinj ima toliko hotela sa 4 ili 5 zvezdica.
Hrvatska je selo,razgovaraćemo kad jednom posetiš Tursku.
Hrvatska je selo,razgovaraćemo kad jednom posetiš Tursku.
a ti črsti, nadam se da kuvaš kafu ... ?
![]()
kafa gotova
ja i ti,terasa i pogled na more....od miline mi dodje i da nam rucak napravimmože ?
Traži još,sigurno ćeš naći.Za Hrvatsku nema šanse pošto je sve šupa do šupe.Jos jedan turski "5 zvezdica" hotel
Poređenje je besmisleno,Hrvatska ima ukupno 5-6 hotela sa 4 ili 5 zvezdica a Turska stotine.Što se tiče gostoljubivosti Turci su 5 kopalja ispred Hrvata,higijena je relativna stvar.
Kad si ti zadnji put bio u Hrvatskoj?![]()
Био сам од 18. 09. 1990 _ 06. 10. 1991.
И могу рећи да ми се свидело![]()
Traži još,sigurno ćeš naći.Za Hrvatsku nema šanse pošto je sve šupa do šupe.![]()