kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
infantilni dečko, reci nekome od staratelja da ti kupi bojice pa lipo šaraj i smij se sam sebi.
evo jedna lepa pesmica za tebe

da te ne zgrabi srčka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
infantilni dečko, reci nekome od staratelja da ti kupi bojice pa lipo šaraj i smij se sam sebi.
Ovako sa strane, čini mi se da je u pitanju jedan lik sa dva profila, pa se svađa sam sa sobom...Ajd` da ih pustimo jos malo!![]()
Vlaji su ti "tampon-zona" između Dalmoša i Hercegovaca...nije to isto...međutim razlike su minorne...
Dalmoši koji žive uz more ove iza brde nazivaju Vlajima, a ovi iza brda se nazivaju Dalmošima isto kao i Ercegovci Hrvatima...a dobro se zna da to nisu :mrgreen:
Auuu...Dno dna....
.....toliko se ljigavo uvlačiš da ti samo cipele vire iz nečije guzice...
Dno dna....
.....toliko se ljigavo uvlačiš da ti samo cipele vire iz nečije guzice...
A što ti napadaš njega??pa jel sam šta slagao?
ja znam da tebe istina boli isto kao i ove radikale u Srbiji kad ja "opletem" po vama...aj ovi radikalčići već navikli...vidim tebe još uvijek boli to što ne znaš vratit protuargument ...uči sinko...uči
![]()
A što ti napadaš njega??...zar ne tvrdi da je komunista kao i ti?
![]()
I Ljubu.I on kaže da je komunista.Mislim da bi trebalo otvoriti temu samo za njih!![]()
I Ljubu.I on kaže da je komunista....Možda ima još neko iz ''Lijepe'',ne mogu sad da se setim.
![]()
pa jel sam šta slagao?
ja znam da tebe istina boli isto kao i ove radikale u Srbiji kad ja "opletem" po vama...aj ovi radikalčići već navikli...vidim tebe još uvijek boli to što ne znaš vratit protuargument ...uči sinko...uči
![]()
Harrelson: U Dubrovniku su me htjeli ubiti
Woody Harrelson izjavio je kako mu je uloga tupavog barmena u seriji Kafić Uzdravlje pomogla da ne nastrada u Hrvatskoj nakon što se družio s krivim curama.
Glumac Woody Harrelson u intervjuu za novi broj magazina Playboy prisjetio se kako se sprijateljio s "pogrešnim" djevojkama na plaži u Dubrovniku, te postao meta njihovih gnjevnih mladića, koji su bili dio "opasne bande".
Ti su momci silazili s brda. Bili su najopakiji ... koje sam ikada vidio, neka vrsta hrvatske džudo-bande ili tako nešto – i dolazili su dolje ustvari da me ubiju, jer sam bio s tim superzgodnim curama", rekao je Harrelson.
"Bili su me spremni rastrgati, i bilo je napeto za poludjeti. A onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao i na kraju smo išli zajedno na piće", rekao je Harrelson.
http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/09/17/0293006.html?pos=n1
![]()
Ma to su čobani sa brda, leti se spuste da odmore desnicu ruku al im ne ide nikako kod dubrovchanki, smeju im se u lice pa onda polude![]()
I Ljubu.I on kaže da je komunista....Možda ima još neko iz ''Lijepe'',ne mogu sad da se setim.
![]()
Jeli a sta je sa Ljubom, nema ga dugo na forumu? ...
da nije odpelao na seoski turizam u Kumrovec ili tako nesto?!
....glup,tup,neupotrebljiv....:think:
i nepobjediv...kazu i kod nas u Osijeku..
protiv gluposti nema oruzja...
šta nestalo smisla za humor?
reko sam ja da ti nisi nikakav Dalmatinac...mora da si odtamo iza brda odvaljen Vlaj
oni imaju čudan smisao za humor...kako reče "neupotrebljiv"![]()
shvatiti će on to kad-tad..
i nepobjediv...kazu i kod nas u Osijeku..
protiv gluposti nema oruzja...