Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Harrelson: U Dubrovniku su me htjeli ubiti

Woody Harrelson izjavio je kako mu je uloga tupavog barmena u seriji Kafić Uzdravlje pomogla da ne nastrada u Hrvatskoj nakon što se družio s krivim curama.
Glumac Woody Harrelson u intervjuu za novi broj magazina Playboy prisjetio se kako se sprijateljio s "pogrešnim" djevojkama na plaži u Dubrovniku, te postao meta njihovih gnjevnih mladića, koji su bili dio "opasne bande".

Ti su momci silazili s brda. Bili su najopakiji ... koje sam ikada vidio, neka vrsta hrvatske džudo-bande ili tako nešto – i dolazili su dolje ustvari da me ubiju, jer sam bio s tim superzgodnim curama", rekao je Harrelson.

"Bili su me spremni rastrgati, i bilo je napeto za poludjeti. A onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao i na kraju smo išli zajedno na piće", rekao je Harrelson.

http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/09/17/0293006.html?pos=n1

:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

pa jel sam šta slagao?:per:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ja znam da tebe istina boli isto kao i ove radikale u Srbiji kad ja "opletem" po vama...aj ovi radikalčići već navikli...vidim tebe još uvijek boli to što ne znaš vratit protuargument ...uči sinko...uči :mrgreen:

:bye:

Piši bre srpski.....kad voliš to najviše na svetu...:ok:

Kako faks?? Hoćeš li završiti za nekoliko godina??:hahaha:

Harrelson: U Dubrovniku su me htjeli ubiti

Woody Harrelson izjavio je kako mu je uloga tupavog barmena u seriji Kafić Uzdravlje pomogla da ne nastrada u Hrvatskoj nakon što se družio s krivim curama.
Glumac Woody Harrelson u intervjuu za novi broj magazina Playboy prisjetio se kako se sprijateljio s "pogrešnim" djevojkama na plaži u Dubrovniku, te postao meta njihovih gnjevnih mladića, koji su bili dio "opasne bande".

Ti su momci silazili s brda. Bili su najopakiji ... koje sam ikada vidio, neka vrsta hrvatske džudo-bande ili tako nešto – i dolazili su dolje ustvari da me ubiju, jer sam bio s tim superzgodnim curama", rekao je Harrelson.

"Bili su me spremni rastrgati, i bilo je napeto za poludjeti. A onda me jedan od tih gadnih momaka prepoznao i na kraju smo išli zajedno na piće", rekao je Harrelson.

http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/09/17/0293006.html?pos=n1

:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Ma to su čobani sa brda, leti se spuste da odmore desnicu ruku al im ne ide nikako kod dubrovchanki, smeju im se u lice pa onda polude :)

šta nestalo smisla za humor?:mrgreen::hahaha:
reko sam ja da ti nisi nikakav Dalmatinac...mora da si odtamo iza brda odvaljen Vlaj :mrgreen::per:
oni imaju čudan smisao za humor...kako reče "neupotrebljiv" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

uf, kako je lijepa demokracija...
bilo bi mi drago cuti za sto si ti upotrebljiv osim dupelizanja...?
ozbiljno mislim...
p.s. mozes biti sretan da te netko pista nesto ozbiljno i zanima ga tvoj odgovor...

i nepobjediv...kazu i kod nas u Osijeku..
protiv gluposti nema oruzja...

:hahaha::hahaha::hahaha:

bio ti prijatelj Buđman Junior na Varaždinskoj televiziji...došao se promovirati malo u moje krajeve...

rekli ovi u režiji voditelju daj skrati emisiju i ovo malo ljudi što gleda našu TeVe će prebacit na drugi kanal :mrgreen: :hahaha1:
ova ljiga smorila ...ajme meni :roll:

ako taj dobije 1% glasova ima da se narolja viljamovke zajedno s tobom...on od sreće a ti od tuge što si ulupala 25 000 eura u njegovu kampanju:rotf:

pa sad kaži ko je toop i gloop :rtfm:
:hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back