Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni keva otisla na Hvar kod tetke prosle nedelje i kaze da joj genocidne ustase namerno namestile kishu ,buru i ladnocu evo vec 3 dana:evil: , pa vi sada letujte kod tih krvnika :evil:
Alo bre,skupi su i preskupi,nemaju nikakve hotele,u odnosu na Mediteran su go q**c!...Istorija i dobrosusedski odnosi su šlag na torti.Zabole me za more,idem tamo gde se dobro jede a ne gde se idioti čvare na Suncu.

Verovatno ovce čekaju da napravite vaš specijalitet.
Falio si mi majke mi:hahaha: i tvoji postovi koji veze sa vezom nemaju:hahaha:Misoni care :hahaha::hahaha:
meni keva otisla na Hvar kod tetke prosle nedelje i kaze da joj genocidne ustase namerno namestile kishu ,buru i ladnocu evo vec 3 dana:evil: , pa vi sada letujte kod tih krvnika :evil:

ovo bi kao trebalo biti smijesno?:D

E a sta ja to vidim,pa i poznate licnosti dolaze uzivati u carima Dubrovnika i Hrvatske :D

http://www.blic.rs/zabava.php?id=102813

Alo bre,skupi su i preskupi,nemaju nikakve hotele,u odnosu na Mediteran su go q**c!...Istorija i dobrosusedski odnosi su šlag na torti.Zabole me za more,idem tamo gde se dobro jede a ne gde se idioti čvare na Suncu.
mmm ovde se sada pecehe rakija, pa ce da se bere grozdje za koju nedelju i da se loche dalje , a onda se prelazi na klanje :per: sto kazes yebo more :mrgreen:
a i jesu skupi pogotovo na tim ostrvima u polusindikalnim hotelima naplacuju debele pare , konkretno na Hvaru je bas klepanje po ushima,jedino ako ima neku kucu pa da odes a ovako se ne isplati :think:

letovanje u rvatskoj?? ...pored silnih zlocina sa njihove strane , dovoljno je procitati tekst o LORI ,i videti sta se radilo ...a ovi nasi jadnici sto odlaze u rvatsku da letuju , samo je dokaz neprisustva nacionalnog stava i jedinstva unutar njih samih. jer ,boze moj brckanje gooza u rvatskom moru je bitnije od onoga sto su cinili. a ovi trljaju ruke jer im nase budale ostavljaju pare:ok:...zamislimo samo da su npr., englezi imali LORU na ibici, dal bi iko video engleze na tom ostrvu, nikad !!

letovanje u rvatskoj?? ...pored silnih zlocina sa njihove strane , dovoljno je procitati tekst o LORI ,i videti sta se radilo ...a ovi nasi jadnici sto odlaze u rvatsku da letuju , samo je dokaz neprisustva nacionalnog stava i jedinstva unutar njih samih. jer ,boze moj brckanje gooza u rvatskom moru je bitnije od onoga sto su cinili. a ovi trljaju ruke jer im nase budale ostavljaju pare:ok:...zamislimo samo da su npr., englezi imali LORU na ibici, dal bi iko video engleze na tom ostrvu, nikad !!

:worth::super:

Sve vise i vise..:D

Ja sam ovog leta proveo 2 nedelje na Hvaru, u Jelsi. Sa zenom i dvoje dece od 4 i 6 godina.
Isao sam autom sa srpskim tablama, koji je sve vreme (kad ga nismo koristili) bio parkiran ispred kuce gde smo bili smesteni. Obisli smo i : Stari Grad, Grad Hvar, Split, Solin, Trogir i jos par manjih mesta na Hvaru. Pricali smo isto kao kod kuce i ponasali se kao u bilo kojoj drugoj zemlji i tokom celog boravka nisam primetio cak ni neki ruzan pogled, a o neprijatnostima i da ne govorimo.
Mozda je stvarno doslo vreme da se nasi turisti masovnije vrate u Hrvatsku, a mozda smo mi samo imali srece? Ne znam, i ne pada mi na pamet da ikoga ubedjujem u bilo sta, ali prilicno sam siguran da cu ja ponovo ici.

Skroz se slažem, sve je bilo isto kao i kod kolege.......

Bio sam u Poreču krajem avgusta, sa suprugom i sinom od 2 godine + još jedna porodica iz BG-a, isto smo išli autom.......

Sasvim sam zadovoljan. LJudi lepo kažu da im nedostaju Balkanci, jer samo mi sa Balkana se lakše odvajamo od kinte, za razliku od Nemaca, Čeha i ostalih......

Vrlo rado i sledeće godine.........

mada, ja sam rođen u Zagrebu, tako da se i u Srbiji i u Hrvatskoj osećam kao kod kuće....

Jeste `96 bio nijedan,`97 dosla dvojica,`98 dosla cetvorica,`99 ups trojica(podbacili) itd,itd...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Они у туристе сврставају Србе протеране са својих огњишта, који се вратише.
Ево један мој пријатељ скоро отишао.
Каже, само да добијем неке кредите, дају повратницима,
све продам и палим за Србију:per:

Skroz se slažem, sve je bilo isto kao i kod kolege.......

Bio sam u Poreču krajem avgusta, sa suprugom i sinom od 2 godine + još jedna porodica iz BG-a, isto smo išli autom.......

Sasvim sam zadovoljan. LJudi lepo kažu da im nedostaju Balkanci, jer samo mi sa Balkana se lakše odvajamo od kinte, za razliku od Nemaca, Čeha i ostalih......

Vrlo rado i sledeće godine.........

mada, ja sam rođen u Zagrebu, tako da se i u Srbiji i u Hrvatskoj osećam kao kod kuće....
bravo :ok:Ma jako je malo incidenata,gotovo zanemarivi broj..i jako mi je drago kad procitam ovakve komentare:ok:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Они у туристе сврставају Србе протеране са својих огњишта, који се вратише.
Ево један мој пријатељ скоро отишао.
Каже, само да добијем неке кредите, дају повратницима,
све продам и палим за Србију:per:

a jel,jesu i ovi gore komentari lazni ili ubrojani?:D

cccccc,jadan ti i smijesan taj pokusaj..necega..jer pogledaj malo statisticke podatke iz SRBIJE,pa vidi da sve vise Srba dolaze kod nas:DCCC smijesan si..ko dijete neko :D:D

Btw jel nisi reko da bojkotiras temu?I jos i druge pozvao?:D Sta si si umislio da tvoja rijec ovdje nesto znaci :hahaha:da si bitan ikome:hahaha::hahaha:

CCC jadni mali mic mic :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back