Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srba pacenice,Srba :D

To pokazuju svi statisticki podaci,i iz Hrv i iz Srbije:D i to nemozes opovrgnuti ni da oces :D:D

Stavljo sam i linkove prije koji to dokazuju,a dovoljno je da i sam malo proguglas i uvjeris se u to..:D:D

e, vidis mucenice ;) to su srbi, ali kao da nisu jer nemaju nimalo u sebi nacionalni identitet.
a i taj broj sto letuje na vasim obalama i valjaju se ko foke, sva sreca nije broj za brigu. moze ih biti i 150,000 ,kad sracunas taj broj cini jednu opstinu. niti zelim opovrgnuti, i uzimajte im novac kad su bedni ;). a jednog dana eto i mene ,kad te obale budu itali uzeli...ono sto im pripada:D:D:D

e, vidis mucenice ;) to su srbi, ali kao da nisu jer nemaju nimalo u sebi nacionalni identitet.
a i taj broj sto letuje na vasim obalama i valjaju se ko foke, sva sreca nije broj za brigu. moze ih biti i 150,000 ,kad sracunas taj broj cini jednu opstinu. niti zelim opovrgnuti, i uzimajte im novac kad su bedni ;). a jednog dana eto i mene ,kad te obale budu itali uzeli...ono sto im pripada:D:D:D

nesto je svake godine sve vise i vise tih Srba :hahaha:

Nema sad veze koliko..ali je cinjenica da se brojka povecava a to tebe i takve kao ti jako smeta..:D:D

A ovo za Talijane..ma i ja i ti znamo da seto nece dogoditi..dok recimo Vojvodina..:D

mmm ovde se sada pecehe rakija, pa ce da se bere grozdje za koju nedelju i da se loche dalje , a onda se prelazi na klanje :per: sto kazes yebo more :mrgreen:
a i jesu skupi pogotovo na tim ostrvima u polusindikalnim hotelima naplacuju debele pare , konkretno na Hvaru je bas klepanje po ushima,jedino ako ima neku kucu pa da odes a ovako se ne isplati :think:

U Vrbniku na Krku je 28 i 29 avgusta bio festival vina .... i tamo se bere groždje, prave rakije i vina savršenog kvaliteta...
čuvena Zlatna Žlahtina - izuzetno belo vino, Velomet - šampanjsko vino, prošek i smokovača ... sve sam to degustirala,
vino konzumirala sa dagnjama na buzaru ili brancinom a nekoliko boca donela za sebe i kao poklon za prijatelje...
Na ostrvima je sve skuplje oko 20 % što i sami domaćini potvrdjuju a ja se u to uverila ovog leta na Krku, Pagu i Rabu....
E, sad što se to nekome ne isplati to je njegov lični problem onda verovatno pere noge u lavoru i pije domaću komovu,
a meni se eto jako isplati jer kada mi sve odgovara onda ne pitam za cenu ...
ima se - može se :D

U Vrbniku na Krku je 28 i 29 avgusta bio festival vina .... i tamo se bere groždje, prave rakije i vina savršenog kvaliteta...
čuvena Zlatna Žlahtina - izuzetno belo vino, Velomet - šampanjsko vino, prošek i smokovača ... sve sam to degustirala,
vino konzumirala sa dagnjama na buzaru ili brancinom a nekoliko boca donela za sebe i kao poklon za prijatelje...
Na ostrvima je sve skuplje oko 20 % što i sami domaćini potvrdjuju a ja se u to uverila ovog leta na Krku, Pagu i Rabu....
E, sad što se to nekome ne isplati to je njegov lični problem onda verovatno pere noge u lavoru i pije domaću komovu,
a meni se eto jako isplati jer kada mi sve odgovara onda ne pitam za cenu ...
ima se - može se :D
ne volim dalmatinska i generalno primorska vina , nekako su mi suvise kisela ili suvise sladunjava , a ni ribu i ta sranja sto plivaju ne jedem:neutral:
mada mi ko ide tamo na more obavezno donosi u gomilama domacu lozu meku ,maslinovo ulje i najvaznije- paski sir ,bar 2 kotura :ok:

Šta mu se zahvaljuješ?Lekari ne preporučuju da se večera posle 8 uveče.:lol:
hm..ovo kao nesto smijesno?
i ja joj zelim da sveke godine opipava nadaleko poznato hrvatsko gostoprimstvo
predlazem zadar za sledecu letnju sezonu

tako je..ove godine je recimo bilo srpskih turista u Zadru i svi su zadovoljni vidjenim i odnosom ljudi.A to mozes takodjer vidjeti guglanjem :ok:

nesto je svake godine sve vise i vise tih Srba :hahaha:

Nema sad veze koliko..ali je cinjenica da se brojka povecava a to tebe i takve kao ti jako smeta..:D:D

A ovo za Talijane..ma i ja i ti znamo da seto nece dogoditi..dok recimo Vojvodina..:D

stace brojka tim (ne)srbima...van dej:hahaha:...e ,ovo za itale...ma znamo i ti i ja da ce se to desiti :vatromet:...van dej, get down and take italian dick into the your motuh:per:. ok, vojvodina...vama istra ...nama :think:???...vama dalmatia...nama:think:???....vama zagorje(austri)....nama:think:???...vama slavonija(ugri)...nama:think:???...vama preostaje da molite za pomoc ili tutanj ,pa na kavkaz odakle ste kako velite dosli, a mozete i u germanske sume odakle su vas naucili ponasanju ili ....ah da u skandinaviju ,jer ste arijevci:dash::besna:

stace brojka tim (ne)srbima...van dej:hahaha:...e ,ovo za itale...ma znamo i ti i ja da ce se to desiti :vatromet:...van dej, get down and take italian dick into the your motuh:per:. ok, vojvodina...vama istra ...nama :think:???...vama dalmatia...nama:think:???....vama zagorje(austri)....nama:think:???...vama slavonija(ugri)...nama:think:???...vama preostaje da molite za pomoc ili tutanj ,pa na kavkaz odakle ste kako velite dosli, a mozete i u germanske sume odakle su vas naucili ponasanju ili ....ah da u skandinaviju ,jer ste arijevci:dash::besna:

ovaj post konkurira za naj gluplji post godine,ili vasa najludja SF prica:hahaha::hahaha::hahaha:

ovaj post konkurira za naj gluplji post godine,ili vasa najludja SF prica:hahaha::hahaha::hahaha:

mili moj tekst moze konkurisati za sta se ti odlucis tvoj izbor , ali mlad si ,pa ces doziveti da cutis i trpis ili da molis illli da bezis :hahaha::hahaha::zper:. ponesi turban trebat ce ti za kavkaz, mmm, kad bolje razmislim ipak ponesi kip odina...ne,ne ipak ti preporucujem amajliju valhale trebat ce ti ;). PITAO MALI RVAT MAMU ,HOCU LI I JA ICI U :hahaha:RAJ KAD UMREM......NE SINE TI CES U MUZEJ:rotf:

mili moj tekst moze konkurisati za sta se ti odlucis tvoj izbor , ali mlad si ,pa ces doziveti da cutis i trpis ili da molis illli da bezis :hahaha::hahaha::zper:. ponesi turban trebat ce ti za kavkaz, mmm, kad bolje razmislim ipak ponesi kip odina...ne,ne ipak ti preporucujem amajliju valhale trebat ce ti ;). PITAO MALI RVAT MAMU ,HOCU LI I JA ICI U :hahaha:RAJ KAD UMREM......NE SINE TI CES U MUZEJ:rotf:

haha ni Jerry Seinfield ti nije ravan :hahaha::hahaha::hahaha:

Ah sto volim takve Potere kao ti,uljepsaju mi cijeli dan:lol:

haha ni Jerry Seinfield ti nije ravan :hahaha::hahaha::hahaha:

Ah sto volim takve Potere kao ti,uljepsaju mi cijeli dan:lol:

:hahaha::hahaha::hahaha: isti si ko dzeri luis...e, idi baci se u savu ili kupu ,brze ces riknuti ,ako je popijes. :rotf:, po tekstovima prevaziso si tetku olbrajtovu...
volis poterove:eek: !? sinonim za rvatsku mladez, koji :klap: rucicama u nadi da ce nauciti nesto novo u ruhu rvatske istorije i tradicije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back