cega mucenice
!??
Srba pacenice,Srba

To pokazuju svi statisticki podaci,i iz Hrv i iz Srbije

Stavljo sam i linkove prije koji to dokazuju,a dovoljno je da i sam malo proguglas i uvjeris se u to..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cega mucenice
!??
Srba pacenice,Srba
To pokazuju svi statisticki podaci,i iz Hrv i iz Srbijei to nemozes opovrgnuti ni da oces
Stavljo sam i linkove prije koji to dokazuju,a dovoljno je da i sam malo proguglas i uvjeris se u to..![]()
e, vidis muceniceto su srbi, ali kao da nisu jer nemaju nimalo u sebi nacionalni identitet.
a i taj broj sto letuje na vasim obalama i valjaju se ko foke, sva sreca nije broj za brigu. moze ih biti i 150,000 ,kad sracunas taj broj cini jednu opstinu. niti zelim opovrgnuti, i uzimajte im novac kad su bedni. a jednog dana eto i mene ,kad te obale budu itali uzeli...ono sto im pripada
![]()
Ti ne znaš ni da brojiš.Da nisi u te turiste uračunao i Jasenovac,biseru hrvatske inteligencije?nesto je svake godine sve vise i vise tih Srba
Nema sad veze koliko..ali je cinjenica da se brojka povecava a to tebe i takve kao ti jako smeta..
A ovo za Talijane..ma i ja i ti znamo da seto nece dogoditi..dok recimo Vojvodina..![]()
Ti ne znaš ni da brojiš.Da nisi u te turiste uračunao i Jasenovac,biseru hrvatske inteligencije?
umrljano je to more sa jedno milion govana odavno
odazivaju se na dalmatinci
Šta mu se zahvaljuješ?Lekari ne preporučuju da se večera posle 8 uveče.pa netrebaju nam jos gora govna
fuj..jos jednom ti se zahvaljujem![]()
mmm ovde se sada pecehe rakija, pa ce da se bere grozdje za koju nedelju i da se loche dalje , a onda se prelazi na klanjesto kazes yebo more
![]()
a i jesu skupi pogotovo na tim ostrvima u polusindikalnim hotelima naplacuju debele pare , konkretno na Hvaru je bas klepanje po ushima,jedino ako ima neku kucu pa da odes a ovako se ne isplati![]()
Ona je Hrvatica,zato reklamira Lepu svoju.i ja joj zelim da sveke godine opipava nadaleko poznato hrvatsko gostoprimstvo
predlazem zadar za sledecu letnju sezonu
ne volim dalmatinska i generalno primorska vina , nekako su mi suvise kisela ili suvise sladunjava , a ni ribu i ta sranja sto plivaju ne jedemU Vrbniku na Krku je 28 i 29 avgusta bio festival vina .... i tamo se bere groždje, prave rakije i vina savršenog kvaliteta...
čuvena Zlatna Žlahtina - izuzetno belo vino, Velomet - šampanjsko vino, prošek i smokovača ... sve sam to degustirala,
vino konzumirala sa dagnjama na buzaru ili brancinom a nekoliko boca donela za sebe i kao poklon za prijatelje...
Na ostrvima je sve skuplje oko 20 % što i sami domaćini potvrdjuju a ja se u to uverila ovog leta na Krku, Pagu i Rabu....
E, sad što se to nekome ne isplati to je njegov lični problem onda verovatno pere noge u lavoru i pije domaću komovu,
a meni se eto jako isplati jer kada mi sve odgovara onda ne pitam za cenu ...
ima se - može se![]()
hm..ovo kao nesto smijesno?Šta mu se zahvaljuješ?Lekari ne preporučuju da se večera posle 8 uveče.![]()
i ja joj zelim da sveke godine opipava nadaleko poznato hrvatsko gostoprimstvo
predlazem zadar za sledecu letnju sezonu
nesto je svake godine sve vise i vise tih Srba
Nema sad veze koliko..ali je cinjenica da se brojka povecava a to tebe i takve kao ti jako smeta..
A ovo za Talijane..ma i ja i ti znamo da seto nece dogoditi..dok recimo Vojvodina..![]()
Ona je Hrvatica,zato reklamira Lepu svoju.
tako je..ove godine je recimo bilo srpskih turista u Zadru i svi su zadovoljni vidjenim i odnosom ljudi.A to mozes takodjer vidjeti guglanjem![]()
Pa ko mu je kriv ako nije na vreme naučio ijekavicu,ikavicu i da se klanja Papi i lokalnom fratru?ma ne verujem
ortak moje keve sa posla ja hrvat sa porodichnom kucom tamo
i letovali su jedno vreme dok naprasno ne prodashe i kucu i sve
al nema veze,chashcavanje neizbezno,diskkrecija zagarantovana![]()
stace brojka tim (ne)srbima...van dej...e ,ovo za itale...ma znamo i ti i ja da ce se to desiti
...van dej, get down and take italian dick into the your motuh
. ok, vojvodina...vama istra ...nama
???...vama dalmatia...nama
???....vama zagorje(austri)....nama
???...vama slavonija(ugri)...nama
???...vama preostaje da molite za pomoc ili tutanj ,pa na kavkaz odakle ste kako velite dosli, a mozete i u germanske sume odakle su vas naucili ponasanju ili ....ah da u skandinaviju ,jer ste arijevci
![]()
jer kada mi sve odgovara onda ne pitam za cenu ...
![]()
ovaj post konkurira za naj gluplji post godine,ili vasa najludja SF prica![]()
mili moj tekst moze konkurisati za sta se ti odlucis tvoj izbor , ali mlad si ,pa ces doziveti da cutis i trpis ili da molis illli da bezis. ponesi turban trebat ce ti za kavkaz, mmm, kad bolje razmislim ipak ponesi kip odina...ne,ne ipak ti preporucujem amajliju valhale trebat ce ti
. PITAO MALI RVAT MAMU ,HOCU LI I JA ICI U
RAJ KAD UMREM......NE SINE TI CES U MUZEJ
![]()
Pa ko mu je kriv ako nije na vreme naučio ijekavicu,ikavicu i da se klanja Papi i lokalnom fratru?
Јел баш све?
Код мене јевтиноћа.![]()
haha ni Jerry Seinfield ti nije ravan
Ah sto volim takve Potere kao ti,uljepsaju mi cijeli dan![]()