Letovanje u Hrvatskoj da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo znam da je te 1980. godine odapeja bravar, milicija je bila malo je reći zahebana......
Ja zaista ne znam kakva je milicija te godine bila u Hrvatskoj. I ne znam da li bi ta prodavačica na*ebala da ju je moja majka prijavila.
Znam da tada nisam uspeo da shvatim zašto se tako ponašala. Kasnije mi je postalo jasnije.

Bila je još jedna situacija u kojoj sam se osećao čudno. Tada sam već bio stariji (12 godina) a mesto dešavanja je jedno selo na planini Vlašić kod Travnika u Bosni.
Prolazili smo ujak i ja pored jednog čoveka. Ja sam išao par koraka ispred ujaka i čoveku rekao: "Dobar dan". On me je samo mrko pogledao. Ujak mu je rekao: "Valjen Isus", na šta je ovaj odgovorio.
Ujak mi je objasnio da su tu Hrvati "zadrti" i da nikome ne odgovaraju ni na šta drugo osim na "Valjen Isus".

Ja zaista ne znam kakva je milicija te godine bila u Hrvatskoj. I ne znam da li bi ta prodavačica na*ebala da ju je moja majka prijavila.
Znam da tada nisam uspeo da shvatim zašto se tako ponašala. Kasnije mi je postalo jasnije.

Bila je još jedna situacija u kojoj sam se osećao čudno. Tada sam već bio stariji (12 godina) a mesto dešavanja je jedno selo na planini Vlašić kod Travnika u Bosni.
Prolazili smo ujak i ja pored jednog čoveka. Ja sam išao par koraka ispred ujaka i čoveku rekao: "Dobar dan". On me je samo mrko pogledao. Ujak mu je rekao: "Valjen Isus", na šta je ovaj odgovorio.
Ujak mi je objasnio da su tu Hrvati "zadrti" i da nikome ne odgovaraju ni na šta drugo osim na "Valjen Isus".

Sve je bilo državno,pa i trgovine.....

Komunisti na vlasti,pola milicije u Splitu su bili Srbi...Itekako bi nahebala..

i jedu malu djecu

...i ode g.Mesic sluzhbeno u Kubu ,a pre toga svima ocito bukvicu.
Nash RTS je k`o "pioniri maleni".Njihov HTV itekako soli po politicarima,
izgleda da nemaju usvojen zakon o dezinformisanju.

Sto se tice televizije u hrvatskoj, imaju neki glupavi kanal koji se zove 24h i koji kenj@ neke blic vesti u krug...

Vezano za onu tragediju sto se u makedoniji mislim prepolovio neki brod i udavila gomila rumuna...
Kaze na vestima: " ronioci jos uvek tragaju po dnu jezera za prezivelima" :hahaha:
I to vrte ceo dan :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back