piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.583
A može biti da je nije hteo...
Ja samo znam da je te 1980. godine odapeja bravar, milicija je bila malo je reći zahebana......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A može biti da je nije hteo...
Kako zahebana,zar pocijaci Hrvati nisu i tada štitili kriminalce Hrvate?Ja samo znam da je te 1980. godine odapeja bravar, milicija je bila malo je reći zahebana......

Kako zahebana,zar pocijaci Hrvati nisu i tada štitili kriminalce Hrvate?![]()
Dovoljno,a da li ti sve ono što ja pišem shvataš zdravo za gotovo?Misoni,koliko si imao 1980.godine??![]()

Dovoljno,a da li ti sve ono što ja pišem shvataš zdravo za gotovo?![]()

Ja zaista ne znam kakva je milicija te godine bila u Hrvatskoj. I ne znam da li bi ta prodavačica na*ebala da ju je moja majka prijavila.Ja samo znam da je te 1980. godine odapeja bravar, milicija je bila malo je reći zahebana......
Ja zaista ne znam kakva je milicija te godine bila u Hrvatskoj. I ne znam da li bi ta prodavačica na*ebala da ju je moja majka prijavila.
Znam da tada nisam uspeo da shvatim zašto se tako ponašala. Kasnije mi je postalo jasnije.
Bila je još jedna situacija u kojoj sam se osećao čudno. Tada sam već bio stariji (12 godina) a mesto dešavanja je jedno selo na planini Vlašić kod Travnika u Bosni.
Prolazili smo ujak i ja pored jednog čoveka. Ja sam išao par koraka ispred ujaka i čoveku rekao: "Dobar dan". On me je samo mrko pogledao. Ujak mu je rekao: "Valjen Isus", na šta je ovaj odgovorio.
Ujak mi je objasnio da su tu Hrvati "zadrti" i da nikome ne odgovaraju ni na šta drugo osim na "Valjen Isus".
Ja zaista ne znam kakva je milicija te godine bila u Hrvatskoj. I ne znam da li bi ta prodavačica na*ebala da ju je moja majka prijavila.
Znam da tada nisam uspeo da shvatim zašto se tako ponašala. Kasnije mi je postalo jasnije.
Bila je još jedna situacija u kojoj sam se osećao čudno. Tada sam već bio stariji (12 godina) a mesto dešavanja je jedno selo na planini Vlašić kod Travnika u Bosni.
Prolazili smo ujak i ja pored jednog čoveka. Ja sam išao par koraka ispred ujaka i čoveku rekao: "Dobar dan". On me je samo mrko pogledao. Ujak mu je rekao: "Valjen Isus", na šta je ovaj odgovorio.
Ujak mi je objasnio da su tu Hrvati "zadrti" i da nikome ne odgovaraju ni na šta drugo osim na "Valjen Isus".
S obzirom na protekla, pa i na sadašnja dešavanja ne bi me čudilo....i jedu malu djecu
Svako WSrbin koji ode u Hrvatsku na letovanje , pa mu se nesto desi , sam je kriv i tako mu i treba .
Samo gluperde mogu da idu tamo na letovanje, ako su Srbi .

....da mogu doć do reči oni koji imaju nešto pametno za reč 

Ti si se baš razmahao....tako je
a sad šibaj sa teme....da mogu doć do reči oni koji imaju nešto pametno za reč
![]()
tako je
a sad šibaj sa teme....da mogu doć do reči oni koji imaju nešto pametno za reč
![]()
htio si reci nejac...![]()
...i ode g.Mesic sluzhbeno u Kubu ,a pre toga svima ocito bukvicu.
Nash RTS je k`o "pioniri maleni".Njihov HTV itekako soli po politicarima,
izgleda da nemaju usvojen zakon o dezinformisanju.

Svako WSrbin koji ode u Hrvatsku na letovanje , pa mu se nesto desi , sam je kriv i tako mu i treba .
Samo gluperde mogu da idu tamo na letovanje, ako su Srbi .
Позивам све Србе да батале ову тему, модераторе да је закључају
и сви заједно да донесемо закључак.
САМО ЛУД СРБИН ИДЕ НА ЛЕТОВАЊЕ У ХРВАТСКУ.
Ako su glupi i idu kod vas može da ih(nas) bude samo manje i manje.Ali to nije šteta za one koji gube vreme i još gore pare na vas.uff onda su Srbi po toj logici mnogo glup narodjer ima ih sve vise i vise..i bit ce ih sve vise i vise..
![]()
Ako su glupi i idu kod vas može da ih(nas) bude samo manje i manje.Ali to nije šteta za one koji gube vreme i još gore pare na vas.

jel ti pratis sta statistickih podataka?
Verovatno ovce čekaju da napravite vaš specijalitet.jel ti pratis sta statistickih podataka?
Ona pokazuju da je Srba sve vise i vise svake godine kod nas,mora da im je jako lose,kad se stalno vracaju![]()
, pa vi sada letujte kod tih krvnika