Da li ostavljate partnera kad saznate da vas je prevario/la?

Dobro je to pitanje. Nekoliko puta sam ozbiljno razmišljala o tome i nisam izvela zaključak.
U vezama koje sam imala nisam primetila niti sam imala dojavu da se to desilo. Ne kažem ni da je bilo ni da nije.
(Ja sam pravila izlete neprimećene)

mislim da bih reagovala od situacije do situacije. Šta, kako, kad.... Da li sam ja otkrila ili je on prijavio, da li je trajalo dugo ili se što kažu desilo...

Dobro je to pitanje. Nekoliko puta sam ozbiljno razmišljala o tome i nisam izvela zaključak.
U vezama koje sam imala nisam primetila niti sam imala dojavu da se to desilo. Ne kažem ni da je bilo ni da nije.
(Ja sam pravila izlete neprimećene)

mislim da bih reagovala od situacije do situacije. Šta, kako, kad.... Da li sam ja otkrila ili je on prijavio, da li je trajalo dugo ili se što kažu desilo...
Veliko iskustvo tu progovara :lol:

Stavila te u pluskvamperfekat?
jok, pricao sam uopsteno 😅
Sta bi s onom zenidbom, nisi pricao :think: :lol:
komplikacije moja Bird, otisla je na mesec dana u Španiju zbog posla, pa se zadrzala i ha haj, ja se i oladio od ideje za svadbom, posebno sto mi se par bliskih ljudi razvelo u medjuvrenu, pa me to dodatno demoralisalo, a trenutno ona i ja imamo vecih problema jer moramo da vidimo sta cemo i kako cemo, ako se ona vrati ovde, onda mozemo pricati o "mozda svadba" . Ako planira da ostane u Spaniji, ne znam sta cemo, meni se svidja ideja da da se preselim u Spaniju i zivim na moru, klima super, cena nize nego ovde, al bi to zahtevalo mnogo odricanja, i opalilo bi me zestoko po novcaniku, onda bih morao tamo da se snadjem, al ajd to mi je megde i izazov, ali i mnogo cimanja oko samog odlasak, nisam bio spreman na takav sled dogadjaja, imao sam skroz drugacije planove. U svakom slucaju planiram uskoro kod nje u Spaniju na bar 2 meseca, pa ćemo videti.
Sa druge strane imam jos dve opcije trenutno, sto dodatno komplikuje stvari. Totalno nisam pametan. I moja sadasnja i ove 2 , sve kad stavim na vagu sve imaju pluseve i minuse, ne znam ni sam

Uvijek sam se pitala zašto si tako izbušena, a ono boginje! :D
Greska u nekom DNK lancu valjda

hyt.gif

Back