Da li ostavljate partnera kad saznate da vas je prevario/la?

Brak je skoro pa prevaziđen.
Da ne ispadne sada da ne poštujem porodicu i skladan život, ali se mora priznati da je danas veliki uspjeh doći do skladnosti.
Moja opcija bi bila jedan čovjek, vjernost, odanost, strpljenje, tolerancija, ali svako u svojoj kući, u svom krevetu.
Apsolutno tacno!
I ja sam za nezavisnost uvek.Uvek dobijes po tamburi da imas najbolji brak.Zato svak u svoj cosak moze zajednistvo do neke mere.Ne mozes nikome ugoditi.Nema sanse.
Cim ne radis kako drugi hoce ne valjas..
Ja sednem u auto i odem sam u Dubrovnik kada vec nitko nece.Kazu bolje u Grcku.
Ok svak svoje...treba postivati ali ne pustiti da te netko usmerava kako on hoce.

Apsolutno tacno!
I ja sam za nezavisnost uvek.Uvek dobijes po tamburi da imas najbolji brak.Zato svak u svoj cosak moze zajednistvo do neke mere.Ne mozes nikome ugoditi.Nema sanse.
Cim ne radis kako drugi hoce ne valjas..
Brak se i dalje forsira, što je sasvim ok, ali ljudi nisu onakvi kakvi su bili.
Svi sve najbolje znaju, svi se pozivaju na svoja prava, a malo ko spominje obaveze.
Ja volim vidjeti skladnu i nasmijanu porodicu, samo su sve rjeđe i rjeđe.
Da li je to baš dobro ili ne, ne znam. Nekada mislim da jeste, nekada da nije.
Svi se pozivaju na prošlost. One priče kako je i šta je bilo. Bilo je takvo vrijeme i takav pojam sreće. Više nije. Sve manje je ljudi koji čvrsto stoje na zemlji. Sve manje ljudi spremnih za borbu za život. Niko neće da se strpi, odriče, radi...

Opet ste sve u pravu.Svi samo traze niko ne daje i onda pozivanje na ravnpravnost!?
Ne postoji ravnopravnost i medjusobni sklad.
Krenes da se dajes i emotivno i materijalno jer si energican i to mozda tako treba i dobijes nista.
Onda kazes sebi budalo i to tako u krug.
Pa opet budalo.I na kraju moras hteo ne hteo samo o sebi brinuti i uzivati na svoj nacin.
Nije bas socijalizovano ni to ali trosenje emocija u prazno je jos gore! Počneš od sebe davati tek toliko koliko drugi zasluze i sve super .

Back