Stavi silikone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u VIII su me ogovarali da sam 'sisata'
(eto koliko se telo promeni u pubertetu)...ali u oba slucaja sam "patila" par dana, i proslo me je ...ajkulica:Sve komentare sam procitala i razumem i jednu i drugu stranu ali to veliko ALI ipak podrzavam teoriju silikoni ne! A zasto?Pa i ja sam mastala o silikonima jer imam male grudi a imam love da ih ugradim(za one koji misle da je lova od presudnog znacaja)Cak sam i odredila vremenski period kad bi otprilike to trebala da uradim medjutim desilo se nesto sto mi je u potpunosti promenilo misljenje i sada mi je jedino vazno zdravlje jer bez toga vam nista ali bas nista ne vredi.Sve one koje podrzavaju teoriju o silikonima kada bi osetile nesto na svojoj kozi strah ali onaj najozbiljniji strah za svoje zdravlje odnosno zivot znale bi o cemu pricam.Velike,male,opustene,asimetricne ma bilo kakve samo da su zdrave a muskarac koji vas voli volece i vase grudi a koji vas voli samo zbog grudi volece vas kratko jer uvek ima lepsih ili bar za njih zanimljivijih.A sto se tice samopouzdanja koje dobijate sa silikonima sta vam ono vredi ako zbog njega izgubite najdragoceniju stvar koju covek poseduje a to je ZDRAVLJE!!!
hanibal77:radim u parfimeriji i prodajem cesto gelove i razne "cudotvorne" kreme ali mislim da je to bacanje para.
kad zavrsis tusiranje isprskaj grudi hladnom vodom,nosi odgovarajuce brushaltere,posebno kad ides na sport moras dobro da ih stegnes da se koza ne istegli od skakanja,i provedi dnevno nekoliko sati bez brushaltera da se misic koji drzi grudi ne bi opustio jer i on mora malo da se bilduje i to tako sto ce on da nosi grudi a ne grudnjak.i eto cele nauke.ima malo i genetike tu naravno ali ...

Wini:Ja sam ugradila implantate pre nekoliko meseci kod dr.Milana Radivojevica u Medical centru...Samo je prvih dana tj prva tri dana bolelo, mislim stvarno bolelo uzasno, nisam mogla ni da spavam vece posle operacije, ali ionako to vece sam bila tamo..tako da je ok..kad sam se probudila,(ipak je to totalna anestezija) osecala sam kao da su me zamrzli zubi su mi cvokotali od hladnoce...Onda sam pogledala grudi, koje su bile u zavojima uzasno natecene, a ja jadna pala u trans, pomislih "sto mi je ovo trebalo"..kukala sam ko kreten. Na svu srecu to je normalna pojava...nakon tih prvih dana, sve se polako sredjuje, otok spada, grudi izgledaju sve prirodnije, brus se nosi posle operacije obavezno...ja sam izabrala metod ispod pazuha, tako da nemam oziljak na grudima...Taj oziljak posle redovno mazes kantarionovim uljem. Da napomenem da se konci skidaju posle nedelju dana..i sve je mnogo lakse.. Eto..ne znam, ako jos to nisi uradila, pitaj sta te zanima, znam sveeee.... caos
ops: 

)