lepota & hirurgija

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
P

POZURITE!!!

Gost
Ja sutra imam zakazanu operaciju kod dr Radivojevica a danas idem kod njega u 18 da se dogovorimo o vrsti silikona - da li visoki profil ili nesto drugo. Problem je sto sam cula da se silikoni koji nisu visokog profila (tj.oblika polulopte) okrecu!!! ... pa me zanima koje ste vi stavile i kakva su vam iskustva. HVALA

vila_raviojla

Primećen član
Poruka
539
Hm, ne zelim da komentarisem razloge za i protiv ugradnju silikona ali bih sve zainteresovane za isto prvo uputila na onkolosku kliniku ili bolnicu Bezanijska kosa da prvo pogledaju kako izgleda kada nekome odstrane dojku. Ne kazem da ima 100 % veze rak dojke i silikon ali cemu povecavati rizik.
Posle te posete garant ce biti izlecene od svih kompleksa kad vide ocaj tih zena i borbu za golim zivotom a ne tamo nekakvim izgledom.
Toliko. :x

I

ilic97

Gost
Mislim da mlade dame koje zele da ugrade silikone samo zato da bi bile privlacnije(budimo iskrene privlacnije muskarcima)imaju problem u glavi.Ako Vas voljeni ne primecuje mozda je problem u Vasem nacinu razmisljanja,nedostatku humora isl.Imam 33 godine,dvoje dece i grudi koje nikada nisu bile velike,uvek trojka.Nikada nisam cula muskarca kome se neka devojka ne dopada zato sto ima male ili ruzne grudi.Verujte mi,citav zivot se druzim sa muskim svetom,radim sa njima,obisla sam pola sveta i imam mnogo pravih prijatelja sa kojima pricam o svemu,naravno i o intimi.Zato dobro razmislite.Zvezde sa TV sa napumpanim svim i svacim samo Vam deluju srecno i zadovoljno.Oni piju,drogiraju se,lece se od depresija,imaju unistene brakove.Tu silikon ne pomaze.Isprsite svoje male sike,osmeh na lice i citav svet je Vas.

Gost
POZURITE!!!:
Ja sutra imam zakazanu operaciju kod dr Radivojevica a danas idem kod njega u 18 da se dogovorimo o vrsti silikona - da li visoki profil ili nesto drugo. Problem je sto sam cula da se silikoni koji nisu visokog profila (tj.oblika polulopte) okrecu!!! ... pa me zanima koje ste vi stavile i kakva su vam iskustva. HVALA
ja bi da sam s tobom,prvo kod vulkanizera :twisted:

M

mima_bg

Gost
Jaoj, pa zar stvarno mislite da cete imati vise uspeha kod muskaraca ako stavite silikone? Onda stvarno imate jako jadno misljenje o sebi, a verujte, silikoni vam ga nece popraviti. Govorimo o emancipaciji zena, a zene nikad nisu bile primitivnije i povrsnije. Muskarce privlaci zenstvenost, seksipil, erotika koja izbija iz zene samo u nagovestajima... a to se ne postize tako sto se stavljaju silikoni. Za to treba biti potpuna zena,
kompletna licnost, sigurna u sebe. Ja, licno, imam male grudi i imala sam u zivotu svakog muskarca koga sam pozelela. I to kakve muskarce! One koje bi bilo koja zena u Srbiji samo pozelela. Ako mislite da cete biti zenstveniji ili pozeljniji sa vecim grudima, verujte mi da cete biti grdno razocarane. Zena koja nema uspeha kod muskaraca ima problem u glavi, ali to nece da prizna. Uvek ja lakse svaliti krivicu na spoljne faktore, kao male grudi, nizak rast, slaba kosa, tezina... naravno, tesko je priznati da je problem unutar nas i to je, verujte, najteze korigovati. Mnogo teze od svih telesnih nedostataka.

A vidim da devojka koja je zapocela ovaj forium nije nista odgovorila, sto mi samo ukazuje da sam u pravu.

Gost
jedno iskustvo...procitajte! (sa www.vreme.com, 693. broj..preuzeto iz "Internacionala")

Beatris Švegler (46) iz Švajcarske, prema rečima njene prijateljice Branke Latinović, došla je sredinom decembra u privatnu kliniku Canex-Medikal u Podgorici radi uvećanja grudi, piše beogradski "Internacional". Međutim, umesto samo "ulepšana", Beatris se u Švajcarsku vratila u komi i sa sepsom. Četiri dana posle operacije, zbog teških bolova u polusvesnom stanju, iz Canex-Medikala prebačena je u Klinički centar Crne Gore, ali pošto su i tu lekari bili nemoćni, Branka Latinović organizovala je hitan prevoz avionom nazad u Švajcarsku. Govoreći o vlasniku privatne klinike Vukiću Raspopoviću, rekla je: "Kada su kola Hitne pomoći krenula iz bolnice, Beatris je ispratio rečima: 'Nek ide više u p... m...!' Stalno je vikao da mu sve to ide na k..., da mu kvari planove, jer baš je 'noćas imao sastanak sa dve dobre ribe'. Lekari se danju i noću bore za život Beatris. Pune četiri nedelje bila je u komi, a kad se probudila, čitavo njeno telo bilo je u gnoju. Rekli su mi da je dobila sepsu i neki zarazni virus. Izvadili su joj silikone i operisali nekoliko puta... Beatris održavaju samo brojni aparati, otpali su joj svi nokti, lice joj je bukvalno nestalo." U klinici Canex-Medikal rekli su za "Internacional" da je najbolje da o tome uopšte ne pišu jer ne znaju pozadinu priče: da je Beatris na intervenciju došla u veoma lošem zdravstvenom stanju.

ok bila je baxuz...

Gost
mima_bg:
Jaoj, pa zar stvarno mislite da cete imati vise uspeha kod muskaraca ako stavite silikone? Onda stvarno imate jako jadno misljenje o sebi, a verujte, silikoni vam ga nece popraviti. Govorimo o emancipaciji zena, a zene nikad nisu bile primitivnije i povrsnije. Muskarce privlaci zenstvenost, seksipil, erotika koja izbija iz zene samo u nagovestajima... a to se ne postize tako sto se stavljaju silikoni. Za to treba biti potpuna zena,
kompletna licnost, sigurna u sebe. Ja, licno, imam male grudi i imala sam u zivotu svakog muskarca koga sam pozelela. I to kakve muskarce! One koje bi bilo koja zena u Srbiji samo pozelela. Ako mislite da cete biti zenstveniji ili pozeljniji sa vecim grudima, verujte mi da cete biti grdno razocarane. Zena koja nema uspeha kod muskaraca ima problem u glavi, ali to nece da prizna. Uvek ja lakse svaliti krivicu na spoljne faktore, kao male grudi, nizak rast, slaba kosa, tezina... naravno, tesko je priznati da je problem unutar nas i to je, verujte, najteze korigovati. Mnogo teze od svih telesnih nedostataka.

A vidim da devojka koja je zapocela ovaj forium nije nista odgovorila, sto mi samo ukazuje da sam u pravu.

Tako mogu da pricaju samo ribe koje imaju , upravo to - male grudi a NEMAJU pare da se nadograde...

Sestro slatka , prvom prilikom kad dodjes do kinte-

stavices ih ko bela lala ...i to one najvece od po
1 l (da, nisam pogresila, mislim na 1000ml po svakoj)

mamaVesna

Zainteresovan član
Poruka
140
Imam prijateljicu koja je ugradila silikone. Znam je jos od osnovne skole i ceo svoj zivot je imala kompleks zbog malih grudi, bolje receno nije imala grudi uopste. Ugradila je silikone. Iskreno, ne vidim da je mnogo srecnija u zivotu. Verovatno se oseca sigurnijom u sebe sada i to je ok. Ali iz price sa njom zakljucujem da i dalje nije zadovoljna, i dalje ima problem sa muskarcima, ne uspeva da ostvari bilo kakvu ozbiljniju vezu.
Ne odudjujem je zbog te njene odluke, niti bilo koga ko se odluci na ugradnju. Mislim da je to u redu, ukoliko ce vas to uciniti srecnijim. Ali ne ocekujte cuda. Mozda postoji neki drugi nacin da se izborite sa tim kompleksom, a koji bi bio delotvorniji nego sto je ugradnja silikona.

SVesna

Zainteresovan član
Poruka
131
vila_raviojla:
Hm, ne zelim da komentarisem razloge za i protiv ugradnju silikona ali bih sve zainteresovane za isto prvo uputila na onkolosku kliniku ili bolnicu Bezanijska kosa da prvo pogledaju kako izgleda kada nekome odstrane dojku. Ne kazem da ima 100 % veze rak dojke i silikon ali cemu povecavati rizik.
Posle te posete garant ce biti izlecene od svih kompleksa kad vide ocaj tih zena i borbu za golim zivotom a ne tamo nekakvim izgledom.
Toliko. :x

Eh, ne znam odakle da počnem. Zbog raka dojke imala sam 2 operacije, 6meseci hemoterapije i 30 zračenja.
Ugradila sam silikon i zahvalna sam Bogu, doktoru i rekonstruktivnoj hirurgiji što je to bilo moguće. Videla sam sve i svašta, mlade, stare, decu, i to smatram najstrašnijim iskustvom u svom životu.To što sam svo vreme sačuvala izgled cele osobe davalo mi je snagu da izdržim i da mislim da će sve to proći i da će mi život biti isti kao pre. U bolnici sam bila u situaciji da se pravdam drugim ženama u istoj situaciji zašto sam se odlučila na težu operaciju sa dužim oporavkom, jer je život najvažniji, a ne izgled. Jedna mi je čak rekla"Kuća gori a baba se češlja".
Tako sam ja ispadala površna i plitka zbog moje situacije a možete misliti kako bi bilo da sam to htela "iz besa"
E, sad, ja sam naravno vrlo zadovoljna što imam obe dojke ali moram da kažem da mi je ova "silikonska" potpuno neosetljiva, da me često sevnu bolovi na ožiljcima, i da se uglavnom osećam kao da teglim neki teret. Kakva je takva je, važno da je ima.
Naravno, sad kad znam sve što znam, ne bi mi palo na pamet da sebi radim sve ovo bez preke potrebe.
ps:imam 35 godina

hazard

Zainteresovan član
Poruka
205
Malo mi se teško odlučiti, za ili protiv silikona.Kad imaš male grudi smeju ti se, komentare znaju samo devojke sa malim grudima. A s druge strane kad vidim one devojke na TV -u , ništa odvratnije u životu nisam videla.
Ma u stvari, razumem komplekse jer i ja imam male grudi ( što je najgore pre porođaja su mi bile dva puta veće) razmišljala sam o silikonima , ali definitivno sam shvatila da ljudi koji me cene po veličini grudi i nisu nešto što ja smatram vrednim.A kako ni bilo da mi počnemo ceniti muškarce isključivo po veličini polnog organa. Aha nemaš budžu u pantalonama, ćelav si, kriva ti kičma, krive ti noge, nepravilni ti zubi... Ostala bi 21 kom. na celom svetu kao prihvatljiva...Razmislite i o tome drage moje i DRAGI MOJI

lady me

Aktivan član
Poruka
1.806
Ajd i ja da dam komentar na ovu temu kad se vec toliko rasprda o tome da ili ne silikoni.

S jedne strane, poznajem mnogo devojaka sa malim grudima ali sa fenomenalnim telom, dakle, dobra guza, dobre noge, slatka faca i uz to su i pametne, duhovite i samim tim izuzetno privlacne za muski pol.
S druge strane, pokusavam da shvatim te devojke koje se odlucuju za takav potez. Kad pomislim samo na sve ono na sta su one spremne da pristanu, dakle, noz i svi oni bolovi koji zatim slede (postoperativni), zatim rizik da kad tad se sika izvrne ili joj se nesto slicno desi, ... dakle ako je sve to njima beznacajno u poredjenju sa njihovom zeljom za vecim grudima... pa onda i to treba razumeti. Svak ima svoje izbore i ne treba se raspravljati oko toga.
Neko, vrednost osobe procenjuje prema inteligenciji, obrazovanju, duhovitosti, sarmu itd a opet neko spram velicine grudi, polnog organa i sl. Mnooooogo smo razliciti i to treba razumeti.

volim_cokoladu

Početnik
Poruka
5
Wini:
Svaka ti cast Cherry! Razmisljas isto kao ja. :D
I obe imamo istu velicinu :wink: Zanima me kao je posle tri godine? I da li je bilo nekih problema?
ps. koliko imas god?
hvala sto si iznela svoje misljenje jer je to pomoglo svima.i ja sam od jednih koja zeli da to uradi.ali stvarno nemam nista od grudi i jedino sto bih ugradila je neku 2.znaci nista specijalno.ajde molim te mi samo reci dal i nakon koliko vremena nakon operacije mozes da se bavis sportom?to mi je jako bitno. hvala unapred puno! Pozdrav!