Jaoj, pa zar stvarno mislite da cete imati vise uspeha kod muskaraca ako stavite silikone? Onda stvarno imate jako jadno misljenje o sebi, a verujte, silikoni vam ga nece popraviti. Govorimo o emancipaciji zena, a zene nikad nisu bile primitivnije i povrsnije. Muskarce privlaci zenstvenost, seksipil, erotika koja izbija iz zene samo u nagovestajima... a to se ne postize tako sto se stavljaju silikoni. Za to treba biti potpuna zena,
kompletna licnost, sigurna u sebe. Ja, licno, imam male grudi i imala sam u zivotu svakog muskarca koga sam pozelela. I to kakve muskarce! One koje bi bilo koja zena u Srbiji samo pozelela. Ako mislite da cete biti zenstveniji ili pozeljniji sa vecim grudima, verujte mi da cete biti grdno razocarane. Zena koja nema uspeha kod muskaraca ima problem u glavi, ali to nece da prizna. Uvek ja lakse svaliti krivicu na spoljne faktore, kao male grudi, nizak rast, slaba kosa, tezina... naravno, tesko je priznati da je problem unutar nas i to je, verujte, najteze korigovati. Mnogo teze od svih telesnih nedostataka.
A vidim da devojka koja je zapocela ovaj forium nije nista odgovorila, sto mi samo ukazuje da sam u pravu.