O
ocajna
Gost
U prethodnom postu sam upisala "gost" umesto "ocajna"
ops:
Wini,

Wini,

Wini:Svaka ti cast Cherry! Razmisljas isto kao ja.![]()
I obe imamo istu velicinu :wink: Zanima me kao je posle tri godine? I da li je bilo nekih problema?
ps. koliko imas god?[/quote
Skroz OK (nikakvih problema)...imam osecaj kao da su moje oduvek...
ni ne razmishljam o tome vishe...oziljci se jedva vide (ja sam ispod dojke, na preporuku svog doktora iz "GALATEA"-e)...dosta su mekshe nego nakon operacije...i shto je iznenadjujuce izgledaju kao prirodne... Sve shto je umereno to je i lepo, jel?
Imam 20 i uradila sam nakon punoletstva jer sam sacekala da se zavrshi razvoj...(mada pre 18 i ne rade)...jednom godishnje na kontrolu i to je to... Dopadaju se i mom decku... Pa kad jedna Madonna moze da 100 puta zategne facu, Sher celo telo, pola pevaljki na liposukciju i pumpanje usana...zashto ne bi i jedan "obican" covek uradio za sebe neshto shto ce ga usreciti...
I strashno me nerviraju neumesni komentari ocigledno iskompleksiranih i primitivnih ljudi poput onog anonimusa...znash, krivo joj shto ce ova mozda svoj kompleks izlechiti pa daj da nacrnim...gluposti!
Inace, koliko ih ti imash vec? I da li je sve u redu?
Pozdrav...
Wini:Proslo je 6 mes. od operacije. Jeste da izgledaju mnogo prirodnije, samo me zanima da li ce se vremenom jos malo spustiti(opustiti)?
Da li ima nekih promena..?
Wini:Najbolje je kad se zavrsi rast i razvoj, u svakom slucaju. Razmotriti da li je zaista potrebno, sta gubis, sta dobijas, da li je to ono sto zaista zelis, ako jeste ok, ako nije-ni govora o tome!
P.S. Koliko ti imas god?
CINDY.:E sad cu ja da vam kazem, pa nek neko meni kaze da nisam u pravu!
NEMA RIBE NA OVOM SVETU KOJA NE BI UGRADILA SILIKONE A DA IMA POTREBU ZA TAKO NECIM (NEVEZANO ZA KOMPLEX ) , A I DA IMA I KINTU DA TU SVOJU POTREBU ZADOVOLJI !!!
Eventualne posledice su smesne u odnosu na zadovoljstvo koje ti pruza osecaj NOVIH GRUDI kad se pogledas u ogledalo!!! Pa i kad odes kod zubara postoji rizik da stvari izmaknu kontroli!
I zato, drage dame koje ste KAO protiv, molim - MA NE FOLIRAJTE SE VISE!!!
I naravno, ovo pricam iz LICNOG ISKUSTVA (iako nikad nisam imala komplex, jer su mi prirodne grudi normalne velicine, ali sam htela da ih ucvrstim i oblikujem PO SOPSTVENOJ ZELJI)
Ko se dvoumi - SAMO NAPRED !!
Anonymous:Ja nisam iz Srbije pa ti ne mogu preporucit hirurgaocajna:Valentina, mnogo si mi pomogla i neizmerno sam ti zahvalna. Zao mi je sto nisi napisala ko ti je radio intervenciju,to bi mi puno znacilo tj. potrazila bih istog hirurga.
U svakom slucaju, ponavljam hvala ti od sveg srca!
to je jedna lagana operacija koja se vec godinama praktikuje
manje vise svi su plast hirurzi dobri obavljaju posao na isti nacin.
Najgore je proslo, sad uzivaj :wink:biljanna:Pre 10 dana sam se castila silikonima, do pre 5 dana sam htela da umrem a sad sam prezadovljna!
Pozdrav