lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
PUKLAmiSTIKLA:
...inace sam bas zgodna.sve je na svom mestu,savrseno zategnuto,oblikovano....ali bukvalno sve je super.cak mi je i faca veoma slatka i lepuskasta...
štiklo, upravo si opisala moju devojku iz snova!!!

da si malo pažljivije pratila moje poruke 8-) na forumu,
znala bi da je ovo hiljadustopetnaesti put da kažem:
Veličina ženskih grudi nije važna!

I dodajem da je veća verovatnoća da mi se ne dopadnu velike ženske grudi
zato što ne stoje kako treba.(otrombolje se onako, i vise ko džakovi...)

pretpostavljam da ti, kao vitka devojka imaš veću slobodu pokreta
nego devojke i žene koje nose veće balaste. Pitaj ih kako im je kad potrče,
ako su ikada potrčale od puberteta na ovamo.
Ti verovatno možeš i da skočiš sa stolice na pod, pitaj njih da li smeju i da pomisle na to.

I još nešto, uvek se primeti da su grudi veštačke.
i to stvarno odavno više nije fora.

e ja sam se obmotavala onim kao zavojima za ledja za reumu ili shta li? i lepila onu traq za qtije, da se ne tresu dok sam se josh bavila sportom.....
i sad ja skochim ponekad.... a da se ne lzhemo, i potrchim.... al se pridrzhavam rukama.... znash ono ko babe kad trche pa se drzhe za sise....
e to izgleda lako al nije nimalo.....
ps: to je ono, krenesh na trchanje a prvo ti se grudi umore.....
i ona pricha je dobra na plazhi s kanticom i lopaticom..... he..... gluposti.... posle morash redovno da ih podizhesh..... gravitacija shljaka......

ako ćeš da lečiš komplekse - samo izvoli. Ali da znaš da je muškarcima - svejedno ;)

e, da,neko vreme će ti sve to biti MODRO (bilo na Discoveryju) i plavo i crno i šavove ćeš imati...ko Frankeštajn :lol: Ali kad prođe, bićeš sisata.

(šta sve žene rade ne mogu da verujem :roll: u čemu je fora sa sisama :? Neko se tako i oženi...čim vidi velike sike :lol: )

Koliko je to apsurdno... zamislite samo kada bi muskarci operisali jajca, da bi se nama svidela... malo manja/veca i da molim budu simetrichna :twisted:
(Naravno, morale bi novine stalno da budu pune golih muskaraca i njihovih jajca, da bi oni koji nisu po jusu mogfli da rzviju kompleks...)

muvalo:
Koliko je to apsurdno... zamislite samo kada bi muskarci operisali jajca, da bi se nama svidela... malo manja/veca i da molim budu simetrichna :twisted:
(Naravno, morale bi novine stalno da budu pune golih muskaraca i njihovih jajca, da bi oni koji nisu po jusu mogfli da rzviju kompleks...)

joj, muvalo,
imash pivo od mene! :lol:

@pukla mi štikla
evo ti najdobronamerniji savet koji mogu da smislim: umesto što se baviš tim glupostima, poradi na svom samopouzdanju!
moje grudi su veličina korpe C, iliti broj 3, ali i da nisu, misliš da bih se nervirala?! baš :lol: a ti bi se na mom mestu verovatno nervirala što nisi malo viša, pa bi onda od toga napravila komplex. a to je glupost. ono što treba da radiš jeste da naučiš da voliš i poštuješ sebe i uživaš u sebi takvoj kakva si. sve najbolje ;)

blpd_girl:
@pukla mi štikla
evo ti najdobronamerniji savet koji mogu da smislim: umesto što se baviš tim glupostima, poradi na svom samopouzdanju!
moje grudi su veličina korpe C, iliti broj 3, ali i da nisu, misliš da bih se nervirala?! baš :lol: a ti bi se na mom mestu verovatno nervirala što nisi malo viša, pa bi onda od toga napravila komplex. a to je glupost. ono što treba da radiš jeste da naučiš da voliš i poštuješ sebe i uživaš u sebi takvoj kakva si. sve najbolje ;)

he odlichan sistem :D
ja sad necju da navodim broj jer je za 2 vecji od ovog gore... :lol: al u pravu je blpd..... i meni cje sad da otvore grudni kosh.... al ja imam srchanu manu.... pa zato.... mozhda mi i dograde neshto da pevam kad me neko klepi po grudima :lol:

he ma necje.... teli to ili ne, nedam i necje :lol:
mada mislim da u svakom sluchaju necje.... necje..... pazim se sad..... ne pushim, ne pijem.... mnogo.... :oops:

ma.... sve cje to narod pomlatiti :D
ajd... zvni... umorila sam se... odoh is da pawam malo :D pozz

shto i nije bash pohvalno.... mislim.... zamisli se u situaciji kada te ljudi identifiqju po grudima? :?
sise su centar sveta, yebesh decu.....
dodju tatine kolege na slavu, ne vide zhito ne vide zhenu ne vide tatu nego samo malo opuste vilicu.....

E da, sad ce sigurno da odustane ili se vise nece ni pojaviti...

Ako si bas zainterosovana da znas nesto vise o tome,odes u neku ordinaciju i raspitas se....a oni ce ti reci da to nije nista strasno....a lazu,jer moraju, da ne rasteraju musterije..

Bila je emisija na discovery-ju,gde su prikazali sve...od operacije do postoperativnog perioda i izgledalo je zastrasujuce.
Napravili su rupicu kod pupka..onda su uzeli nesto nalik na dugacku spatlu pa su kroz tu malu rupicu gurali i svrdlali da bi odvojili kozu od misica i tkiva....sestre su celo vreme morale doktorima da brisu znoj sa cela....zatim su nabili silikon na spatlicu i ponovo gurali raskrcenim putevima...e onda su(kad je silikon stigao na cilj)revnosno mesili rukama ne bi li sve to namestili kako treba.
Devojka je posle 3 dana hodala grbava od bolova i nije znala sta je vise boli...operacija ili zavoj kojim su je krvnicki stegli..i nije mogla da dise...
Eto tako otprilike izgleda,pa ko moze da istrpi....ja ne bih pa sve da sam daska sa dva eksera....

More_bre:
Pitaj ih kako im je kad potrče,
ako su ikada potrčale od puberteta na ovamo.
Ti verovatno možeš i da skočiš sa stolice na pod, pitaj njih da li smeju i da pomisle na to.

Ma jock, mi sa velikim dudama smo nepokretne, ne volimo ni da hodamo, ceo zivot prelezimo u krevetu i to iskljucivo na ledjima, tako da nam je ceo zivot podredjen blejanju u plafon. Kakvo crno skakanje sa stolice, to je fantasticna avantura. :|

divlja:
Ma jock, mi sa velikim dudama smo nepokretne, ne volimo ni da hodamo, ceo zivot prelezimo u krevetu i to iskljucivo na ledjima, tako da nam je ceo zivot podredjen blejanju u plafon. Kakvo crno skakanje sa stolice, to je fantasticna avantura. :|

...:lol:...Tako je...Treba dodati da smo hendikepirane glede sitnih zivotnih radosti - spavanja na stomaku, setanja u 'prirodnom' izdanju - bez rizika po saobracajni kolaps, te da, u potaji, izmucene surovoscu gravitacije, mizantropske sate provodimo ispred monitora u pokusaju da izgooglamo iole pristojan bra model u velicinama D+...Prirodno, iz kupatila izlazimo tek posto su krpe uredno prebacene preko svih ogledala u stanu i sa gadjenjem odbijamo razmisljanje o svojim primarnim zenskim karakteristikama u svakom drugom kontekstu osim dojenja, koje nam je osnovni motiv bitisanja i sansa za licnu realizaciju...'Mutne' muske poglede, najcesce pracene otezanim disanjem, kvalifikujemo kao seksiticke, nagonske i ponizavajuce, te odbijamo svaki vid animalne interakcije...Naravno, krijemo kao 'zmija noge' istorijsku indiciju da su skandinavske mlekarice slicnih atributa svoje duge, zlatne pletenice vezivale ispod grudi i time postavile temelje danasnjim balconett bra modelima...

...Zulja li vas brushalter?...

ugadnubaburastem:
...:lol:...Tako je...Treba dodati da smo hendikepirane glede sitnih zivotnih radosti - spavanja na stomaku, setanja u 'prirodnom' izdanju - bez rizika po saobracajni kolaps, te da, u potaji, izmucene surovoscu gravitacije, mizantropske sate provodimo ispred monitora u pokusaju da izgooglamo iole pristojan bra model u velicinama D+...Prirodno, iz kupatila izlazimo tek posto su krpe uredno prebacene preko svih ogledala u stanu i sa gadjenjem odbijamo razmisljanje o svojim primarnim zenskim karakteristikama u svakom drugom kontekstu osim dojenja, koje nam je osnovni motiv bitisanja i sansa za licnu realizaciju...'Mutne' muske poglede, najcesce pracene otezanim disanjem, kvalifikujemo kao seksiticke, nagonske i ponizavajuce, te odbijamo svaki vid animalne interakcije...Naravno, krijemo kao 'zmija noge' istorijsku indiciju da su skandinavske mlekarice slicnih atributa svoje duge, zlatne pletenice vezivale ispod grudi i time postavile temelje danasnjim balconett bra modelima...

...Zulja li vas brushalter?
...

sta je to? :razz:

dr:
Citam ovo i krstim se.
Prvo to da se ne osete i ne vide,dajte zene jeste li toliko zaslepljene svojim novim grudima da ne primecujete...to i malo dete vidi da nije prirodno.Drugo ,koliko god hirurg bio savrsen oziljak ce ostati,bledji posle mnogo godina ali ce ostati,pa da si bog a ne plasticni hirurga pa ga ne bi sakrio.
Trece,istina je da se danas to radi masovno ali je tacno da se moze sve iskomplikovati,od okretanja,preko pucanja,curenja...raznih posle problema zbog toga,i posle 10 tak godina opet pod noz.
Plasticni hirurzi su lekari,nisu bogovi i najboljem doktoru na svetu operacija moze krenuti naopako u svakom trenutku.
Da ne bi ispalo kako vas ne razumem,ja sam zensko,mrsavije konstitucije i manjih grudi,u zivotu svom ne bih isla pod noz da ne moram,a pri tome sam i lekar pa znam sta govorim.Plasticna hirurgija nije samo u grudima i nosevima,razumem potrebu otkloniti estetski nedostatak ali kako se sad pocelo sa ovom plastikom...preteraste ga ljudi.A sto se tice vestackih kukova,pa ni oni ne traju doveka,moraju se menjati.Sta ces ako u vremenu kad dodje potreba za menjanjem implantanata,tvoje telo iz nekog razloga ne bude spremno za operaciju?
Ja bih zabranila zenama da mogu da stavljaju silikone pre 25 godine zivota,dok ne izlece sve komplekse iz puberteta.Posle,ko voli nek izvoli.
Znam da je bitno kako se zena oseca,ali nemojte se tako lako odlucivati da idete u anesteziju i pod noz.
Slazem se. Uostalom, lekari znaju statistiku koliko se ljudi jednostavno ne probudi iz anestezije, a da se ne zna uzrok. I komplikacije kao sto je embolija pluca itd. Znaci, nije bezazleno kao sto pricaju plasticni hirurzi, tj. mozes da umres. A da ne pricam o drugim postoperativnim komplikacijama (ako ste gledali emisije na MTV-ju o plasticnoj hirurguji, znacete sta pricam). Znaci, ako ste spremni na sve ovo, samo napred.

ma tus am ja..
hvala na savetima..sve ja to znam...
al nekad mi bas dodje.....:-?
i ne zelim da imam sise ko od evrope da australije..:-)
obicne,normalne grudi koje ce biti srazmerne sa mojim telom...

a sto se tice muskog dela populacije...ne prosipajte mi sad tu neke tamo leve price...99% muskaraca samo u sise gleda....

mozete mi se rugati i smejati i osudjivati i misliti da sam glupa,al je**s ga kad mi to predstavlja problem...

ne mozes biti savrsen...inace mi nista drugo ne smeta!:-)
ko sto rekoh:super izgledam,imam bas dobar zivot,pametna sam..i bla,bla..

sad ce neko reci:kako si pametna kad pomisljas na takvu glupost?:-)
znam..sve znam,......al meni je to nevidjeno veliko komplex....pre mi nije bio..sad narocito..poslednjih godinu,dve..ni na bazen ne idem:-)
smesno i zalosno...:-(

Da li bi neko strucan mogao da mi kaze :
1) da li podizanje grudi nakon sto ste rodili/dojili dete podrazumeva i ugradnju silikona
2) gde se nalaze oziljci
3) da li grudi deluju prirodno i da li su ne/ osetljive/ osetljivije na dodir
4) koliko se odokativno krecu cene

Back