Lepe žene u slici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kibi?

82dc7da84121fc3077e4b2919ce68833.jpg

Linda-Evangelista-short-haircut.jpg

:think:

Jbg. lave mi mislili nešto iz malo konkretnije private kolekcije...

@Tessa
eto praktične ideje :ok:

sad se vratih sa Ade koliko brutalno zgodnih cica izašlo da sam slikao morao bih posebnu temu samo da njih sve pokačim...poseban akcenat na ove na rolerima sa ravnim stomačićima i zategnutim guzama...ma perfektno :okok:

Zavaljujem na đavolici:hvala:

:lol:

Ova Boletova umetnička je baš baš....A Xellina je...Xella? :D
Zanimljive fotke tessa....kapiram da bi i ti čuda radila da si iza objektiva...mislim na kreativnost, ideje itd..
ali i ispred:p :zper:

ma ništa me ne pitaj za fotkanje...tražila meni tako neka drugarica da je slikam kao za FB..bile su pristojne, portretske slike, ali sam zahtevala da gleda u nebo, u drveće, vamo, tamo...i posle su komentari bili stvarno ono..baš si super prirodna i tako to.
..a bilo je i nekih specijalnih, uz određenu scenografiju...ali te nisu bile za FB...i bilo je pitanje? :lol: a ko te je ovako slikao? :eek: i bio je odgovor "moja drugarica"...gospodin je bio veoma zadovoljan inače :lol:

Jbg. lave mi mislili nešto iz malo konkretnije private kolekcije...

@Tessa
eto praktične ideje :ok:

sad se vratih sa Ade koliko brutalno zgodnih cica izašlo da sam slikao morao bih posebnu temu samo da njih sve pokačim...poseban akcenat na ove na rolerima sa ravnim stomačićima i zategnutim guzama...ma perfektno :okok:

Ja ovde moram Fortes da te nateram da sledeći put slikaš...nisi mi ni na onoj mojoj lepoj Razglednici postavio slike sa Lefkade :nono2: molim sledeći put da slikaš sve to lepo, ali da ih obezglaviš..da bi ispoštovali privatnost :lol: ali noge, pupkovi, šorcicići i guze na rolerima...to može :lol:

Poslednja izmena:

Back