- Poruka
- 219
bolje je biti lepa i nepozeljna nego ruzna i nepozeljna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se desilo da vam se nudi neka osoba jako prijatne fizicke spoljashnosti
ali vam se ne svidja neka njena osobina licnosti i zato ste je odbili ili je ignorishete
i ako je jako lepa-fizicki![]()
Ne. Ali u duhu teme, moram da kažem da znam dosta izrazito lepih osoba koje su mi utoliko jos lepse jer su i duhovne lepe, a ima i onih naprosto prelepih cija je lepota naprosto bezlicna, jer nemaju nista u glavi a jos manje u dusi. Nikada mi to nije bilo vazno, fizicka lepota. Nije najozbiljnije, jer je meni vazna ta unutrasnja lepota, lepota duse. Cak i neko koga ne krasi da kazem toliko ta fizicka lepota, i krajnje nam je simpatican, ako ima divnu, divnu dusu i krasi ga plemenitost i dobronamernost, nekako nam zbog tih osobina priraste za srculence i postane ti nekako mio, drag i vazan. Lep. Jer ga volis. Ljudi strasno grese kada danas sve procenjuju samo kroz novcani sistem vrednosti i kroz prizmu fizicke lepote. A sreca nije u tome. Nije ni u onome sta imas ili sta nosis. vec u onome sta si inutra, kakav si u dusi.Da li vam se desilo da vam se nudi neka osoba jako prijatne fizicke spoljashnosti
ali vam se ne svidja neka njena osobina licnosti i zato ste je odbili ili je ignorishete
Da li vam se desilo da vam se nudi neka osoba jako prijatne fizicke spoljashnosti
Meni su iskreno devojke dosta puta odbile i rekle nesto ovako "lep si dobar,zanimljiv,interesantan, neobican fin sve je na mestu svidjas mi se ali ne mogu da budem s tobom" ili pristanu ali vec posle dan ili dva, mesec dana dobijem slicnu recenicu i opet isto!!!
Proverim ja to da se uverim da me ne lazu jel stalno uvek dobijam ovu recenicu!!
Proverim kod njenihove najbolje prijateljice, kod frenda, nekog i cujem isto, isti razlog!!!
Zasto!!!
Zasto sve imaju dobro razmisljanje o meni a desava mi se ovo, cak i moji drugovi kazu jedino tebe pohvalile a nas izvredjale!!!
Zadnje dve sam tako dobro izvredjao kad sam dobio nogu, svasta sam napricao jedna se kao naljutila a druga rekla da je zasluzila!!!
Pa mislim se dokle bre vise!!!
Sta da radim?????????
Meni su iskreno devojke dosta puta odbile i rekle nesto ovako "lep si dobar,zanimljiv,interesantan, neobican fin sve je na mestu svidjas mi se ali ne mogu da budem s tobom" ili pristanu ali vec posle dan ili dva, mesec dana dobijem slicnu recenicu i opet isto!!!
Proverim ja to da se uverim da me ne lazu jel stalno uvek dobijam ovu recenicu!!
Proverim kod njenihove najbolje prijateljice, kod frenda, nekog i cujem isto, isti razlog!!!
Zasto!!!
Zasto sve imaju dobro razmisljanje o meni a desava mi se ovo, cak i moji drugovi kazu jedino tebe pohvalile a nas izvredjale!!!
Zadnje dve sam tako dobro izvredjao kad sam dobio nogu, svasta sam napricao jedna se kao naljutila a druga rekla da je zasluzila!!!
Pa mislim se dokle bre vise!!!
Sta da radim?????????
Najverovatnije si bezličan.
Kako bezlican, na koji nacin ako moze malo opsirnije...
Ja mislim da imam slabu harizmu?
Nisam zatucan i nisam napadana ni dosadan....
Nije valjda da je to iz finansiskih razloga...?
Kako bezlican, na koji nacin ako moze malo opsirnije...
Ja mislim da imam slabu harizmu?
Nisam zatucan i nisam napadana ni dosadan....
Nije valjda da je to iz finansiskih razloga...?
bolje je biti lepa i nepozeljna nego ruzna i nepozeljna![]()
Ne znam zasto se devojke uvek gade na ovo razmishljanje, zasto i vi ne-biste pocele da razmishljate tako, ja licno nisam u tom fazonu opali i paliBravo, to je pravo musko
![]()