Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 390.193 nedelјa u 18:58 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #1 Šta ste naučili iz propalih veza i odnosa sa partnerom ?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.818 nedelјa u 19:22 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #2 Nista ,sto manje dati samo uzimati
qwwwq Zainteresovan član Poruka 381 nedelјa u 20:15 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #3 Sazreo emocionalno....
mačka zagrebačka Stara legenda Moderator Poruka 89.962 nedelјa u 21:18 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #4 Naučila sam da znam što želim i što ne želim i da tu u startu jasno kažem.
D DzoniDzon Primećen član Poruka 947 nedelјa u 22:30 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #5 Naučio sam zašto su postale bivše i zahvalan sam što su bivše.
ЧедниChad Zainteresovan član Banovan Poruka 384 nedelјa u 22:42 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #6 Naučio da imam 0.001% šansi da nađem neku koja mi odgovara.
faraonn Elita Poruka 20.007 nedelјa u 23:31 - Šta su vas naučili bivši/bivše a na čemu ste im zahvalni? #7 ...nepismenog je bilo lakog nauciti ali ja sam bio i obdaren ucenik...