Marjan!
Primećen član
- Poruka
- 964
Bravo, to je pravo musko
![]()
Hvala .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, to je pravo musko
![]()
O ukusima se ne raspravlja...tako da taj koncept "lijep/lijepa" da padnes na goozu, ne pali kod svih isto...
Neko voli "plasticne" ljepotice, neko manekenski tip, neko "teretana look", i svakom je bas taj/ta neki mjerilo za ljepotu...
Elem, volim da vidim klasicno lijepe ljude, ali samo to, mahom sam ravnodusna... jer mi je u tom estetskom pogledu bitno samo da neko vodi racuna o sebi, (higijena), i nista drugo. Privuce me neciji stav sa pokricem, uh...kad je neko duhovit, intelegentan, prirodan, svjestan sebe...
Cesce se desava da me ta narcisoidna ljepota odbije (prosto mi bude nezanimljiva, da ne kazem dosadna), ako je kao takva hladna, dovoljna samo sebi,a druge posmatra iskljucivo kroz tu prizmu i u sluzbi publike za divljenje...i kod muskaraca za kontakt/vezu i kod zena za druzenje...
O ukusima se ne raspravlja...tako da taj koncept "lijep/lijepa" da padnes na goozu, ne pali kod svih isto...
Neko voli "plasticne" ljepotice, neko manekenski tip, neko "teretana look", i svakom je bas taj/ta neki mjerilo za ljepotu...
Elem, volim da vidim klasicno lijepe ljude, ali samo to, mahom sam ravnodusna... jer mi je u tom estetskom pogledu bitno samo da neko vodi racuna o sebi, (higijena), i nista drugo. Privuce me neciji stav sa pokricem, uh...kad je neko duhovit, intelegentan, prirodan, svjestan sebe...
Cesce se desava da me ta narcisoidna ljepota odbije (prosto mi bude nezanimljiva, da ne kazem dosadna), ako je kao takva hladna, dovoljna samo sebi,a druge posmatra iskljucivo kroz tu prizmu i u sluzbi publike za divljenje...i kod muskaraca za kontakt/vezu i kod zena za druzenje...
ma lice mi je potpuno nebitno....nek ima zdrave zube i nek vodi racuna o sebi, nek nema mnogo viska kilograma...
A ha, sada kapiram!, zene na lepe muskarce gledaju isto kao shto i mushkarci
na lepe mushkarce, dakle vide da je lep ali ih ta lepota ne privlachi fizichki vec
je samo primecuju razumom.
sad, zavisi na sto mislis kada kazes - nudiDa li vam se desilo da vam se nudi neka osoba jako prijatne fizicke spoljashnosti
ali vam se ne svidja neka njena osobina licnosti i zato ste je odbili ili je ignorishete
i ako je jako lepa-fizicki![]()
Da li vam se desilo da vam se nudi neka osoba jako prijatne fizicke spoljashnosti
ali vam se ne svidja neka njena osobina licnosti i zato ste je odbili ili je ignorishete
Милион пута. Углавном би се ту нашли опасни плавушани виши од мене најмање за главу. Пошто их први пут видим, њихово понашање ми је прва представа о њима. А како ми се оно просто није допало, тако сам их и избегавала (одбијала).Da li vam se desilo da vam se nudi neka osoba jako prijatne fizicke spoljashnosti
Ok, vec mi je jasno, ti ustvari samo detektujesh razumom da je neka osoba mushkog pola lepa,
vidish neku za oko prijatnu neobichnost u njegovim ochima i na licu, ali te to ne privlachi fizichki
vec samo primecujesh da je tako, neshto kao kada heterosex mushkarac primeti lepog mushkarca.
pa da, nekad mi je to bilo povezano i sa privlacnoscu ali vise ne....lepo je za oko ali kad znas da to ne znaci ama bas nista i da iza lepog lica moze da se krije skotina....
E sada mi tek nista nije jasno, meni se npr JAKO svidjaju devojke koje imaju:Kao sto rekoh, svakog nesto drugo privuce i u tom fizickom izgledu...Npr. ja sam imala (poduzu) fazu kad su mi skoro svi extremno visoki i mrsavi,svijetlo smedji-"anemican look" bili wow, takve sam najcesce primjeceivala...tj. zargonski da kazem "lozila se" samo na takve...dok, npr. moja drugarica voli kod muskarca guste i izrazajne obrve, i da je crnokos...treca visokog, ali kao od brda odvaljene, sa bradom od 3 dana, cetvrta voli plave, malko deblje momke i dobru pozadinu kod istih
...i sad zamisli nas 4 setamo, i svaka mjerka sta joj prija oku
A "manekeni" prolaze, primjetis i njih, ali nije to to...
Neko voli samo tu klasicnu ljepotu...mene licno ne privlaci u sexualnom smislu, niti me nesto specijalno odbija....prosto-ravnodusna sam. Dok ne progovori, onda donosim konacan sud...![]()
Mozes li malo da mi opises sitvaciju.....?, o kome se radi, zasto ti se ne svidja itd itd....
Više me privlači nabildovan mozak, nego bicepsi
To ne verujem devojkama, sve tako kazu no ajd iskreno koja je ikad zamisljala ajnstajna ili nikolu teslu za ljubavnika?![]()
Nisam mislila na taj tip inteligencije.
Da li vam se desilo da vam se nudi neka osoba jako prijatne fizicke spoljashnosti
E sada mi tek nista nije jasno, meni se npr JAKO svidjaju devojke koje imaju:
1. pitomo, blago i lepo lice
2.gustu lepu kosu
3. vitke su i imaju telo zene(mislim na konture-linije tela)
4.nize su bar 7-10cm od mene ali vise od 165cm recimo, volim nize i sitnije devojke od sebe ma da mi se ponekada dopadnu i one meni slicne visine i krupnoce
5.ako moze i lepu zadnjicu i grudi
Do sada je bio fizicki opis a evo i osobina licnosti:
1 da su dobre osobe, za mene pozrtvovane(da su iz moralnih principa spremne da stave ruku u vatru za mene)
2. da su psihicki krhke i osetljive
3. da nisu zvocala
4. i da ne preteruju ni sa zenstvenostima niti sa preteranim neartikulisanim slobodnim ponasanjem, da su malo stegnute u ponasanju
5. ne volim one sa kratkim kosama i u sarenim trenerkama tj. ZA MENE muskobanjaste devojke.
izvini, znam da nije tema, ali ganuo me tvoj opis pozeljne devojke :-)
i znas, mene privlace potpuno suprotno nesto devojke, neverovatno, ja tu tvoju pitomu sa dobrom guzom i sisama ako moze osetljivu ne bih ni pogledao :-)
nepitomo lice, sjajan pogled, bas visoke dugonoge, samostalne (znaci ne treba nista za mene, ni ruka ni noga u vatru, bre nista mi ne treba), da prica puno, da je zenstvena bas i da nije stegnuta uopste, eto, sa takvom nekom me upoznas moze?
To ne verujem devojkama, sve tako kazu no ajd iskreno koja je ikad zamisljala ajnstajna ili nikolu teslu za ljubavnika?![]()
Nisam mislila na taj tip inteligencije.
Pošto su ti prohtevi nestandardni
i neseksualni,već se kontakt svodi na lepo i beskonačno
pričanje,
ako imaš sopstvenu babu,
posadi je u ljuljajuću stolicu,nabaci temu
i neka priča,priča....
Ako nemaš sopstvenu,
vidi ima li ih u bližem komšiluku,
pa zamoli kevu da je pozove na kafu i kolačiće,
pa ponovi radnju iz prethodnog pasusa,
stolica za ljuljanje itd.
Eto,ima varijanta i bez nogu "u vatri",a priča se vrti....