mikoyan
Domaćin
- Poruka
- 3.574
NE MOGU vise da gledam kako lupate gluposti o tome kako je bolje ici u SAJ itd.
pa bre ja i hocu da idem u legiju jer bukvalno je nemoguce upasti u SAJ majstore,sta ti mislis da je meni lepo sto cu ratovati za Francusku,a nista za mene nije ucinila,tamo jedino volim njihove devojke.
bre komentarisete tu i kritikujete,a niko od vas ne bi imao muda da pokusa sa legijom,i nemoj da mi sada govoris kako si ti pametan sto i pokusavas,ako budu neke misije u mojoj zemlji ja cu sa ponosom da odbijem da idem da ubijam svoj narod. Mene je od malena privlacila vojska,i od malena sam hteo da budem vojnik,ali u ovoj nasoj usranoj drzavi nisam uspeo da upadnem u vojnu gimnaziju u Beogradu,posle toga svi snovi su mi se srusili,dok nisam slucajno poceo da razmatram opciju legije stranaca,em su elitna jedinica,em primas 100 000 dinara platu i vise ako si na nekoj misiji,obilazis svet itd.. sace neki majstor da se nadje pametan i kazace "pa dzabe ti da obilazis svet,kada mozes da pogines na svakom cosku,i to zbog francuske" a ja cu onda odmah da odgovorim JA SE NE BORIM ZA FRANCUSKU idem u legiju da bih ispunio svoje snove i ako bog da izvucem tih 5 godina imacu para da pomognem svojoj majci i porodici ovde u srbiji.primam platu kao nasi politicari,obilazim svet i ispunjavam svoj san od malena to je sve sto mi treba.
zato me postedite vasih komentara kako smo mi budale sto hocemo da idemo.Idemo jer nas nasa rodjena drzava nije htela,ali ima druga koja nas hoce.za mene je i to malo vazno jer ne zelim da umrem a da ne ispunim svoj san,i ako poginem na bojistu znajuci da sam ispunio svoj san,umrecu spokojno,jer znam da je moja majka primila pare koje sam zaradio a ja sam ispunio svoj san od malena i preko kojeg necu preci.
P.S. admini odobrite ovaj post molim vas da ne bude da sam pisao zabadava,dusu sam otvorio zbog ovoga![]()
Ok, tesko je uci u SAJ, mnogo je lakse uci u Zandarmeriju, zasto prvo ne probas tamo? Ako nisi u stanju da udjes u Zandarmeriju, tesko da ces imati uspeha i u Legiji. Nisu ovo vise kolonijalna vremena pa da Legija broji po 200.000 pripadnika i da primaju svakoga ko je spreman da navuce uniformu. Danas broje nekoliko hiljada pripadnika (zadnji put kada sam proveravao cini mi se da je bilo oko 7.000) i obicno se prijavi 10-15 kandidata na jedno mesto.
Opet, nije nemoguce i treba probati ako je neko stvarno zaintersovan. Moj stav o Legiji i o Francuskoj je samo to - moj stav - ne treba da te se tice i ne treba da utice na tvoju odluku da li ces otici ili ne.