sasa stepic
Gost
- Poruka
- 2
javljam se iz calvija,padobranska jedinica pa cisto da uputim voljne za legiju.da ne slusaju kojekakve price procitane sa raznih stranica i knjiga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није ми јасно шта је посебно у томе када човек погине зарад интереса неких смрдљивих Француза. Да си Француз па и разумем, али да одеш у легију странаца и они те пошаљу на Косово да убијеш неког ког си раније неким случајем срео и разговарао с'њим. У Легији Странаца је највећи шљам овог света!И зашто се, уопште постављају овако глупе теме...![]()
Uptavo tako,ko pametan ide u legiju stranaca?Sto kaze Aljosa Milenkovic "nije mi jasno zasto su ljudi spremni da za tudju zemlju,tudje interese daju cak i svoj zivot"?Aj' da je barem nasa vojska,pa i nekako(a i tu bih razmislio da li bih isao,jer nisam spreman poginuti mlad i neizivljen,pa da je u pitanju i neznam sta).A sto se tice vojske,ja sam oslobodjen iste.Inace,plate su ima male,penzije takodje(ako ih dozivis,t.j ne pogines u Pakistanu,Djibutiju,Somaliji ili na nekom drugom mestu),u koje ides,ako se ne varam,u 36 godini zivota.A tu,koliko cujem,ne smes da odes u legiju ako si prekrsio zakon,t.j ako te gone,jer,koliko sam cuo,oni nisu mesto za skrivanje zlocinaca.
После службе код јевро јудеја бар нећеш глођати коске, као што се то дешава код нас...
u legiju idu ljudi koji beze iz svojih zemalja...uglavnom kriminalci,ubice...

DEBELO GRESIS
a zasto idu? radi avanture? zbog zelje da se vojno osposobe? zbog casti sto sluze u takvoj jedinici?
pa mogu i u SAJ, ako su zeljni gore navedenog![]()
Uglavnom zbog toga sto si naveo. I uglavnom je to isti profil ljudi koji idu i u SAJ, samo sto SAJ-evce vise postujem jer sluze svojoj zemlji a ne yebenoj Sarkozijevoj Francuskoj.
Legija Stranaca nije vise kriminalna
Pozdrav svima. Potrebna mi je jedna informacija.Da li u legiju nije dozvoljen ulaz samo licima koja se potrazuju zbog ubistva ili silovanja i slicnih stvari, odnosno postoje li neki prekrsaji koje prastaju tamo?(tipa kradja automobila) ili uopste nije bitno, odnosno ako te neko trazi za bilo sta oni te samo uhapse i isporuce ako se tamo pojavis?
I interesuje me jos jedna stvar. Neko ode sad u Francusku, prijavi se tamo, oni izvrse sve provjere, prodje, pocne sa obukom i u medjuvremenu se raspise interpolova potjernica za tom osobom, da li to znaci da bi ga odmah deportovali u zemlju koja ga potrazuje ili se to vise njih ne tice ako je ta osoba vec primljena u legiju ili je cak potpisan ugovor na 5 god. Pozdrav, hvala unaprijed.