Legija stranaca

i jos jednu stvar nikome ali nikome nemojte placati da vam govori price i bajke o legiji ili da vam sredjuje oko ulaska u istu jer sve je laz glavni centri za ulazak u legiju su u francuskoj u svim vecim gradovima i tamo iskljucivo tamo se prijavite ko zeli da dodje naravno

Ja kazem da vi svi lupetate kojekakve gluposti!!!

Prijava legije se vrsi tako sto se ode u bilo koji njihov stab u Francuskoj radi regrutovanja tj prvo testovi koji traju tri nedelje pa onda tek vas salju dalje radi daljneg obucavanja
A to sto je neko napisao da odes tamo da gines za tudju zemlju i ako te posalju na Kosovo ti ides na svoje to nije istina
Ti kao individualnost u legiji stranaca dajes im podateke sve o sebi i maticnoj zemlji i kada postoji ikakva vrsta borbene/mirovne misije u tvojoj maticnoj zemlji oni te pitaju prvo dali zelis posto nemoras da prihvatis nista sto je vezano za maticnu zemlju individualnosti o kojoj se radi.
A sada su se vise okrenuli na mirovne misije tako da je jako malo borbenih misija.

U legiju se moze otici tako sto cete zatraziti bilio koju vizu! samo da je sengen! lako mozete nabaviti Bugarsku ona vam je 35 eura,zatim idite vozom do zagreba 19 eura,iz zagreba hvatate voz za milan u Italiji 105 evra! i zatim voz za Marsej 82 evra! zatim idite u opanj!! tu vam je regrutacioni centar! ako prodjete 3 nedelje! ostajete!!!

Tako da oni koji imaju nesto da kazu a neznaju jeli tacno molim neka ne iznose to javno posto su to samo gluposti poz svima

Zasto bi sluzili u legiji,da ubijate i branite njihove interese po svijetu.Sami francuzi bjeze od legije koja je u zlocinu nastala.Ako zelis vojsku onda sto ne odete vojsku svoje zemle,nju da branite a ne neke interese bolesnih francuza.

Prvo francuzi ne bježe od legije oni se nemogu otići u legiju dok ne promjene državljanstvo.2.regrutacija izvan francuske ne postoji jedini način je da ideš sam.3.ako hoćete da saznate više imate na www.legijastranaca.tk tu sam i ja registrovan.
JA imam 19 godina i krajem ove godine planiram odlazak u legiju.razlozi su novac državljanstvo avantura a sa vojnim iskustvom iz legije se poslije mogu raditi razni plaćenički poslovi.

La Légion Etrangère 2 -i padobranski puk, predstavlja elitu Francuske Legije stranaca. U ovu jedinicu biraju se najsuroviji legionari, koji se u puk upucuju tek nakon osnovne obuke i selekcije u ostalim jedinicama Legije. Karakteristicni amblem na zelenim beretkama i crveni gajtani na svecanim uniformama, predstavljaju obeljezje od kojih zaziru ostali legionari i vojnici. Zbog sposobnosti da intervenira brzo u bilo kom dijelu Svijeta u roku od 24 sata, 2. padobranski puk Legije stranaca (2 REP - Regiment Etrangere de Parachutistes) ulazi u sastav Francuskih snaga za brze intervencije (FAR), kao dio 11. padobranske divizije. Procijenjuje se da je brojno stanje puka oko 1.300 ljudi, razvrstanih po vodovima. U odnosu na ostale legionare, padobranci imaju bolji status i vecu placu za 20 do 30% u odnosu na druge jedinice. Glavna baza puka nalazi se na Korzici, koja je odlicna za obuku padobranaca, jer se na jednom mjestu nalaze more, strme stijene i planine, a i povoljni su klimatski uslovi sa dosta vedrih dana, pogodnih za padobranske skokove. Po jedan vod iz sastava ovog puka stalno je prisutan u Dibuti u sastavu 13. polu brigade Legije.Organizacijski promatrano, 2. padobranski puk sastoji se od zapovjednistva, cetiri streljacka voda, voda za izvidnicu i vatrenu podrsku i stalnog pozadinskog voda.

Za desantno amfibijske operacije na vodi i pod vodom osposobljen je 3.vod, koji broji 175 ljudi.Vod se sastoji od izvidackog, motoriziranog i dva desantno jurisna voda. Za izvrsenje zadataka opremljeni su gumenim desantnim camcima Zodiak sa jakim vanbrodskim motorima, kanuima, a podrsku pruzaju i brodovi, podmornice i helikopteri Super Frelon ratne mornarice. Obuka obuhvaca dosta plivanja, ronjenja i tehnike podvodnih diverzija, orijentaciju i navigaciju uz pomoc busole i GPS-a. Jedna od vjezbi provijere osposobljenosti podrazumijeva da se trasa od 8 km uz jaku morsku struju mora preplivati pod opremom za manje od 4 sata. Snajperisti 4.voda imaju dosta borbenog iskustva iz mnogih akcija u kojima je potvrdjen znacaj snajperskog naoruzanja u danasnjim ratovima, posebno u naseljima. U naoruzanju se nalaze domace snajperske puske FR-F2 kalibra 7,62 mm NATO sa rucnim repetiranjem zatvaraca, Britanske snajperske puske L-96 Ž Accuracy International u kalibru 338 Super Magnum i dalekometne puske Barrett"i McMilann u kalibru 50 (12,7mm). Sva oruzja opremaju se dnevnim i nocnim optickim nisanima, a koristi se i specijalna oprema, radari i osijetljivi mikrofoni za antisnajpersku borbu, odnosno otkrivanje pozicija odakle djeluju protivnicki snajperisti. Grupu za izvrsenje diverzija i sabotaza iz 4.voda sacinjavaju specijalisti za upotrebu eksploziva i upaljaca, rusenje raznih objekata, postavljanje mina, izradu improvizovanih minskih naprava, ali i za demontiranje postavljenih minsko-eksplozivnih sredstava. Za izvodenje ovih zadataka obucavaju se u centrima za obuku diverzanata Maunt Luis u Pirinejima i Arta-Plaz u Dibutiju.La Légion Etrangère de la Corse http://www.legion-2rep.com/

http://www.hrvatski-vojnik.hr/hrvatski-vojnik/0892006/legija.asp 2Regimenta ima svoju bazu u Calviu na otoku Korzici u vojarni Raffall. Njezinih 1300 pripadnika nalazi se stalno u visokom stupnju pripravnosti da bi bili spremni trenutačno reagirati bilo gdje u svijetu. Regimenta ima dislociranu jednu satniju u Džibutiju, kao pojačanje 13° DBLE. Ta satnija u svom sastavu ima male timove uvježbane za borbe u planinskim predjelima, amfibijske operacije i dubinske operacije izviđanja . Druga padobranska regimenta sastavljena je od jedne zapovjedno-opslužne satnije, jedne satnije za podršku i izviđanje (s jednim komando timom) i četiri borbene satnije.

http://world.guns.ru/assault/as21-e.htm Osnovno legionarsko naoružanje predstavlja automatska puška FAMAS kalibra 5.56 mm (Fusil Automatique Manufacture d'Armes de St Etienne) dizajnirana 80-tih. Vrlo je slična engleskoj automatskoj pušci, s tim što je dosta lakša i prepoznatljiva je po dugačkom rukohvatu za lakše nošenje. Puška je sposobna za pojedinačnu paljbu, kratki rafal od 3 metka, te kontinuirani rafal, a izbacivanje čahura može se podesiti i na lijevu i na desnu stranu. Također, može ispaljivati ručne granate i anti-tenkovske projektile od 500 grama.

Проблем већине људи из РС и Србије који би желели да сазнају да ли су одговарајућа сировина за Легију јесу визе за Француску, јер се врло тешко добијају. Има ли можда неко на форуму ко је ријешио овај проблем и на који начин?

samo pratim kako neki ljudi lupaju gluposti. kao odrices se porodice, nemas svoj zivot, na kraju kad hoces da izadjes oni te ubiju, ako pobegnes jure te celog zivota i jos mnogo gluposti.
dok sam boravio u parizu, radio sam sa nekim nasim ljudima u medicinskom fakultetu na reparaciji objekta.
tu je radio neki crnac hoze, neznam mu pravo ime.
dosao je iz senegala kod rodbine i prijavio se u legiju. tamo je bio 5 godina i kada je izasao dobio je stalni posao u fakultetu kao vodoinstalater. taj posao je naucio u legiji.
inace on je bio u juznoj americi, tj u francuskoj gvajani i obezbedjivali su neke sisteme odakle se lansiraju rakete. pokazivao je slike, video snimke, kako su hapsili neke naoruzane likove, cak se vidi kako jednog ubijaju.
inace licno sam bio ispred regimente u parizu sa mojim kumom i uz jos malo raspitivanja sam odustao jer nisam bio spreman fizicki.
sve uslove sam ispunjavao samo mi je trcanje problem, jer ko nemoze da trci bolje i da ne pokusava jer nece proci.
za nepunih 6 meseci razgovora sa hozeom sam saznao bukvalno sve i nije bas tako kako lupetaju ljudi. kada je 14 jul u francuskoj tada moze rodbina da dodje da te poseti, da ih vodis u razgledanje i tada prisustvuju velikoj paradi gde ucestvuju legionari.
ko ima poternicu, prime ga, provere i uvece samo se cuje rotacija, odvode mangupa.
sitne kriminalce, prestupnike, jajare ne diraju.
odlazak sam spremas, tako da ih neinteresuje kako si dosao, vec samo da nisi francuz.
francuzi se prijavljuju kao belgijanci i bolje napreduju od ostalih zbog jezika.
inace hoze se druzio sa nekim nasim i naucio je tecno srpski da kaze " ja dobro pusim *****" i " jebi me u dupe"
vidis kako su nasi kvarni. obuka je odlicna pogotovo sto ti pucaju na par desetina centimetra od glave, a to rade tako sto mitraljezac puca 2-3 metra od tebe, a snajperista na pedalj od glave, sve ti se cina da ti mitraljez sipa zemlju iza potiljka.
sve je uvezbano i to izvode oficiri. kazne za nedisciplinu su da kazemo bezveze ali imaju efekta, jer posle tog kaznjavanja nece ti pasti napamet da uradis opet isto. kada francuzi cuju da si legionar, imaju velikog postovanja prema tebi jer si sluzio njihovoj drzavi i ti si kao francuz, mada u legiji ne gledaju ko je sta, nego ko je zasta sposoban, i svi su braca po oruzju. jednom prilikom je reporter neke tv stanice pitao vojnika na kapiji koje je nacionalnosti, a on je odgovorio:
ja sam legionar, zamisli budalu...
ako slucajno pobegnes, nemas od para nista, i ne jure te jer si izdajica a takvi im netrebaju jer ako pobegnes sa obuke, kako bi bilo kad hvataju kolumbijske narko bosove..
sacekacu jos malo pa idem u rat sa severnom korejom, koji ce buknuti jos malo...

Poslednja izmena:
samo pratim kako neki ljudi lupaju gluposti. kao odrices se porodice, nemas svoj zivot, na kraju kad hoces da izadjes oni te ubiju, ako pobegnes jure te celog zivota i jos mnogo gluposti.
dok sam boravio u parizu, radio sam sa nekim nasim ljudima u medicinskom fakultetu na reparaciji objekta.
tu je radio neki crnac hoze, neznam mu pravo ime.
dosao je iz senegala kod rodbine i prijavio se u legiju. tamo je bio 5 godina i kada je izasao dobio je stalni posao u fakultetu kao vodoinstalater. taj posao je naucio u legiji.
inace on je bio u juznoj americi, tj u francuskoj gvajani i obezbedjivali su neke sisteme odakle se lansiraju rakete. pokazivao je slike, video snimke, kako su hapsili neke naoruzane likove, cak se vidi kako jednog ubijaju.
inace licno sam bio ispred regimente u parizu sa mojim kumom i uz jos malo raspitivanja sam odustao jer nisam bio spreman fizicki.
sve uslove sam ispunjavao samo mi je trcanje problem, jer ko nemoze da trci bolje i da ne pokusava jer nece proci.
za nepunih 6 meseci razgovora sa hozeom sam saznao bukvalno sve i nije bas tako kako lupetaju ljudi. kada je 14 jul u francuskoj tada moze rodbina da dodje da te poseti, da ih vodis u razgledanje i tada prisustvuju velikoj paradi gde ucestvuju legionari.
ko ima poternicu, prime ga, provere i uvece samo se cuje rotacija, odvode mangupa.
sitne kriminalce, prestupnike, jajare ne diraju.
odlazak sam spremas, tako da ih neinteresuje kako si dosao, vec samo da nisi francuz.
francuzi se prijavljuju kao belgijanci i bolje napreduju od ostalih zbog jezika.
inace hoze se druzio sa nekim nasim i naucio je tecno srpski da kaze " ja dobro pusim *****" i " jebi me u dupe"
vidis kako su nasi kvarni. obuka je odlicna pogotovo sto ti pucaju na par desetina centimetra od glave, a to rade tako sto mitraljezac puca 2-3 metra od tebe, a snajperista na pedalj od glave, sve ti se cina da ti mitraljez sipa zemlju iza potiljka.
sve je uvezbano i to izvode oficiri. kazne za nedisciplinu su da kazemo bezveze ali imaju efekta, jer posle tog kaznjavanja nece ti pasti napamet da uradis opet isto. kada francuzi cuju da si legionar, imaju velikog postovanja prema tebi jer si sluzio njihovoj drzavi i ti si kao francuz, mada u legiji ne gledaju ko je sta, nego ko je zasta sposoban, i svi su braca po oruzju. jednom prilikom je reporter neke tv stanice pitao vojnika na kapiji koje je nacionalnosti, a on je odgovorio:
ja sam legionar, zamisli budalu...
ako slucajno pobegnes, nemas od para nista, i ne jure te jer si izdajica a takvi im netrebaju jer ako pobegnes sa obuke, kako bi bilo kad hvataju kolumbijske narko bosove..
sacekacu jos malo pa idem u rat sa severnom korejom, koji ce buknuti jos malo...

Ma da nema sanse da rat pocne bez tebe kako da ne :)

Sprečimo Gey Paradu
Satanine sluge su se upregle vrlo zdušno, i prednjače u tome, da ono za sta je Bog, jasno i glasno, rekao da je "gadno", (3. Mojs. 18, 22) svima prikaze i nature kao zdravo i normalno.
Drzimo li mi, svi istu, Bozju, knjigu u rukama i citamo li mi ista slova Bozija. Da krenemo od pocetka. Na prvoj stranici Biblije, u prvoj glavi vidimo da je Bog "musko i zensko stvorio". (1. Mojs, 1, 27) Da je Bog mislio da je dovoljno da stvori samo musko ili samo zensko, on je to mirno mogao uciniti. Ne bi krunu svoga stvaralastva "doradjivao"stvaranjem zene, jer Adam, bjese zalostan, jer se "ne nadje Adamu drug prema njemu". (1. Mojs. 2, 20) Kasnije, kusan od kusaca svojih, Gospod, u odgovoru na pitanje o "otpustanju zena", pomalo izvan konteksta postavljenog pitanja, ljutito, reklo bi se, naglasava ovaj bozanski poredak. "Nijeste li citali da je njih Tvorac od pocetka stvorio musko i zensko?" (Mt. 19, 4) Ko hoce da primi, i ovoliko bi mu dovoljno bilo. A posto to, kao sto vidimo, nije slucaj, onda se pitam, sta li taj moj kolega, i sva njegova sabraca, ujedinjena i razjedinjena, misle kad ove zapovjesti Bozje u Svetom pismu citaju: "S muskarcem ne lezi kao sa zenom; gadno je". (3. Mojs. 18, 22) Nekoliko stranica dalje, da sumnje ne bi bilo, Gospod ponavlja svoju volju: "Ko bi muskarca oblezao kao zenu, ucinise gadnu stvar obojica; da se pogube; krv njihova na njih". (3. Mojs. 20, 13) Cini mi se, kao da je bila daleko od Bozje imaginacije mogucnost - daleko bilo - da zena zenu oblezi. To je, izgleda, demonov, licni, izum i njegov "doprinos" "slobodi polova". Zgrazavajuci se nad pojavom, da zene "pretvorise prirodno upotrebljavanje u protivprirodno", sveti apostol Pavle to izravnava sa pokorom kad "muskarci, ostavivsi prirodno upotrebljavanje zena, raspalise se zeljom svojom jedan na drugoga, muskarci s muskarcima cineci sram" te veli da, i jedni i drugi, primaju "odgovarajucu platu za svoju zabludu". (Rim, 1, 26 - 27)

SPREČIMO ŠIRENJE GADNOG GREHA U NEDELJU U BEOGRADU!!!

Back