Legalni Windows

Ma ja bi ih zaplasio da predju na linux... S obzirom da ni win ne znaju da instaliraju, bice posla za mene... Instalacija linuxa 10 oera komplet sa svim programima 15 oera.... Pa da se i ja nafatam para ko bil gejts... A kad uzmem u obzir da ce bar jednom u 3 meseca nesto da syebu... Eto meni letovanja u Grckoj :D Mozda bas kod tvog gazde 8)

Ovo za Bg i M$ sam i ja cuo(mozda i video na vestima)...

Inace Fantomko ima smisla to sto kazes...kako ja da znam da tezga na buvljaku nije ovlasceno prodajno mesto:shock:, i kako da znam kad kupujem da li je original ili ne, i sta ako ja ni ne znam da postoji piratski softver. Sve se slaze na svoje mesto:lol::lol:

JA sam svojevrmeno odrzavao racunare u jednom institutu pri ministarstvu i oni su imali legalan windows xp
Takodje pouzdano znam da su u to doba mnoge institucije dobile kao donaciju od drzave racunare sa sve legalnim windowsom. Sigurno je da drzavne institucije u BG-u koriste legalan windows a ne linux. Kako je u NS - ne znam.

Au Tesla se sad obrce...:mrgreen:
Pa kako to legalan OS ima manje virusa i manje je krs(da ovde nije uracinata podrska:twisted:)?

Ovo za legalno stoji...8-)

tako sto ima manje rupa, i radi bolje, a za viruse..pa nisam jedini koji tako kaze..zbog toga sam prvenstveno i uzeo legalan..nije uracunata podrska ali imam redovne updejtove ;)

Pa to se da videti golim okom posle sat vremena posmatranja.
Imam u firmi od 11 PC-a , devet različitih tipova OS-a. Na moja dva, i još jednom od koleginice radi Black Xp, prede kao mačka....
Na ostalima su svi različiti neki rade bolje, neki lošije, ali zanimljivo je da se ljudi priviknu i NEĆE da menjaju.... Ali zato, čim nisam tu, sednu kod mene da rade, jer moji rade kao sat, NIKADA ne trokiraju ...

Pa to se da videti golim okom posle sat vremena posmatranja.
Imam u firmi od 11 PC-a , devet različitih tipova OS-a. Na moja dva, i još jednom od koleginice radi Black Xp, prede kao mačka....
Na ostalima su svi različiti neki rade bolje, neki lošije, ali zanimljivo je da se ljudi priviknu i NEĆE da menjaju.... Ali zato, čim nisam tu, sednu kod mene da rade, jer moji rade kao sat, NIKADA ne trokiraju ...
da leo, lepo al reci mi konkretno po cemu si video to ;)

Vidi ovako, ti bi OČIGLEDNO da filozofiraš i razglabaš, ali moje iskustvo sa OS je MNOGO veće nego tvoje...
Za početak sam DUPLO stariji od tebe, pa sam samim tim i promenio do sada barem PET puta više Os-a, da ne preteram, verovatno i DESET puta.

I imao sam OS koji se zaglavljivao, pa sam morao da restartujem, imao sam OS koji se sam od sebe rušio. Imao sam OS kome smeta samo Java i ništa više, inače radi dobro itd...itd...

E, vidiš, O V A J radi perfektno i PO TOME SAM VIDEO !

J A S N O !!!????

Vidi ovako, ti bi OČIGLEDNO da filozofiraš i razglabaš, ali moje iskustvo sa OS je MNOGO veće nego tvoje...
Za početak sam DUPLO stariji od tebe, pa sam samim tim i promenio do sada barem PET puta više Os-a, da ne preteram, verovatno i DESET puta.

I imao sam OS koji se zaglavljivao, pa sam morao da restartujem, imao sam OS koji se sam od sebe rušio. Imao sam OS kome smeta samo Java i ništa više, inače radi dobro itd...itd...

E, vidiš, O V A J radi perfektno i PO TOME SAM VIDEO !

J A S N O !!!????

tako naci..lepo, lepo..
mozda si i petnaest puta stariji od mene al se ponasas kao dete...
a ovo ne pitam da bi nekog zajebavao nego zato sto me zanima po cemu je konkretno doticni zakljucio da njegov os radi brze..;)
( i to sam sa razlogom pitao ) ;)

tako sto ima manje rupa, i radi bolje, a za viruse..pa nisam jedini koji tako kaze..zbog toga sam prvenstveno i uzeo legalan..nije uracunata podrska ali imam redovne updejtove ;)
Rupe i virusi zavise od update-a...a to imas i na nelegalnom;)

Na poslu smo dobili brand Siemens PC sa Original Windowsom...pao je posle 1-2meseca, intaliran XP sa buvljaka i radi vec preko godinu dana...

Ja vise mislim da je do sklada hardvera i podesavanja sistema, ali ako neko misli da ce mu original raditi bolje u svakom slucaju...pravac prva prodavnica;)

Ja nikad nisam u životu imao legalan windows. Čak i moj ujak koji je programer i radi u velikoj stranoj firmi u inostranstvu, nikad nije imao legalan win. Doduše, on sve crackuje, ne bi me čudilo i veš mašinu da sredi. :)

Ja nikad nisam u životu imao legalan windows. Čak i moj ujak koji je programer i radi u velikoj stranoj firmi u inostranstvu, nikad nije imao legalan win. Doduše, on sve crackuje, ne bi me čudilo i veš mašinu da sredi. :)
E to me bas zanima kako je to moguce.Ja u Inostranstvu ne poznajem nikoga,ama bas nikoga ko ima nelegalan Windows.Ja sam cak clan nekoliko stranih Foruma gde je samo pitanje oko nelegalnih stvari zabranjeno!Zato mislim da Tvoj UJAK,nemoj da se nadjes uvredjen,LAZE ili zeli da se napravi VAZAN ili pak da kaze(negde u drustvu) kako je on veliki Patriota pa cak i u Inostranstvu radi ono sto se radi kod nas!
Nece moci nikad niko da mi dokaze i potvrdi da je Nelegalni bolji od Legalnog Windowsa.
Kada bi se neka Inspekcija potrudila da malo zavede red toj Pirateriji bilo bi Blago nama.

Niko ovde ne tvrdi da je nelegalni BOLJI, samo se provlači to da NEMA RAZLIKE, i da je glupo platiti imperijalistima, ako već možeš da ih zavrneš ....

Što se tiče tvoje tvrdnje za inostranstvo, donekle si u pravu, da ljudi u firmama koriste legalni softver, iz prostog razloga, što im se to odbija od poreza kao trošak, pa im je svejedno.

Međutim, što se tiče korišćenja u privatne svrhe.....poznajem najmanje 20 Engleza, kojima sam JA instalirala XP Pro, naravno divlji, i niko mi se do sada nije žalio niti da mu je trokirao, niti da je imao neke probleme sa inspekcijama.

A o Grčkoj da ne govorim, oni su gori od nas po tom pitanju ....

Niko ovde ne tvrdi da je nelegalni BOLJI, samo se provlači to da NEMA RAZLIKE, i da je glupo platiti imperijalistima, ako već možeš da ih zavrneš ....

Što se tiče tvoje tvrdnje za inostranstvo, donekle si u pravu, da ljudi u firmama koriste legalni softver, iz prostog razloga, što im se to odbija od poreza kao trošak, pa im je svejedno.

Međutim, što se tiče korišćenja u privatne svrhe.....poznajem najmanje 20 Engleza, kojima sam JA instalirala XP Pro, naravno divlji, i niko mi se do sada nije žalio niti da mu je trokirao, niti da je imao neke probleme sa inspekcijama.

A o Grčkoj da ne govorim, oni su gori od nas po tom pitanju ....
A sta je sa Update-dobijas ih redovno?
A sta je sa Windows Genuine Advantage?
A i ti Englezi-mora da je neki Pera Englez pa ti je on rekao da je Englez.Pa oni su bas cudan Narod koji drzi do sebe!Znaci ne VERUJEM ti da si nekom Zapadnjaku Instalirala Divljaka-mozes da kazes sta hoces ali,izvini,NE VERUJEM!

Back